2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mintha csak az egyik Rambo filmből szedte volna, vagy esetleg az egyik Star Wars epizódból!!cruyff írta:De azért figyelitek ezt a mondatot: " Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemtom de felAsys írta:EZ HÜLYE?Anti Bárka írta:Thuram [auto_cenzúra],futni alig bir az ejti át aki akarja majd ha játszik a madrid ellen Robinho kettészopatja,vagy bármelyik csatár ott.Puyolt meg ne hozzátook fel elég a spanyol -franciára gondolni a 3.golra zidane ketté szivatta!!H ti lesztek a jobbak?kétlem,nagyon ki fogtok kaoni a Realtol.Hiába véditek magatokat meg a moderátorotok magyaráz és a focihoz meg nem ért....Capello nagyon össze fogja rakni ezt a Realt meglátjátok és mi leszünk a bajnokok nem ti meglesz az az év amikor semmit nem fogtok nyerni.Jah lehet Kaká aláir 6 évre akkor meg sztem bujjatok is el azt javaslom:) Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem.
Ezt már többször kitárgyaltuk, ezért most nem fejtem ki részletesen, de ez NEM a madridista hibája!cruyff írta:Egyébként az egyetlen fórum a világon a madridista, ahol olyan nevekkel dobálóznak (kész tényként) akiket még meg sem szereztek. Idén Diarra és Kaká a sláger. Bele sem merek gondolni mekkora arcuk lenne ha az elmúlt években nem szpatták volna őket a fél világ futballcsapatai...
![]()
![]()
Feltétlenül szükségét érzed, hogy minden madridistát lejárass?Anti Bárka írta:Thuram [auto_cenzúra],futni alig bir az ejti át aki akarja majd ha játszik a madrid ellen Robinho kettészopatja,vagy bármelyik csatár ott.Puyolt meg ne hozzátook fel elég a spanyol -franciára gondolni a 3.golra zidane ketté szivatta!!H ti lesztek a jobbak?kétlem,nagyon ki fogtok kaoni a Realtol.Hiába véditek magatokat meg a moderátorotok magyaráz és a focihoz meg nem ért....Capello nagyon össze fogja rakni ezt a Realt meglátjátok és mi leszünk a bajnokok nem ti meglesz az az év amikor semmit nem fogtok nyerni.Jah lehet Kaká aláir 6 évre akkor meg sztem bujjatok is el azt javaslom:) Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem.
csak a véleményemet mondtam, ugyanúgy, ahogy te is, csak én megpróbáltam a valóságos dolgokat nézni, amíg te csak a fasságaidat osztottad meg. várd már ki a végét a dolgoknak, és ha majd igazad lesz, akkor oktassál. ezekkel az "össze FOGJA rakni a csapatot" meg "mi LESZÜNK a bajnokok", ráadásul a "LEHET, h kaka aláír 6 évre" dumákkal meg ne gyere, évek óta ezt mondjátok páran, csak a neveket cserélitek benne.Anti Bárka írta:Thuram [auto_cenzúra],futni alig bir az ejti át aki akarja majd ha játszik a madrid ellen Robinho kettészopatja,vagy bármelyik csatár ott.Puyolt meg ne hozzátook fel elég a spanyol -franciára gondolni a 3.golra zidane ketté szivatta!!H ti lesztek a jobbak?kétlem,nagyon ki fogtok kaoni a Realtol.Hiába véditek magatokat meg a moderátorotok magyaráz és a focihoz meg nem ért....Capello nagyon össze fogja rakni ezt a Realt meglátjátok és mi leszünk a bajnokok nem ti meglesz az az év amikor semmit nem fogtok nyerni.Jah lehet Kaká aláir 6 évre akkor meg sztem bujjatok is el azt javaslom:) Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem.
hát rosicky sztem nem vmi jó irányító, majd meglátjuk mit produkál idén az arsenalban.Aprieto írta:Én fordítva gondolomVito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk...Aztán kiderül. Legkésőbb augusztus végéig...
Alexet hozták szóba velük, de nem lett megerősítve madridi részről.lionelmessi19 írta:Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
Szerintem így is tutymutynak mondható a vezetőség egyébiránt, mert sokkal jobban megérte volna nekik leigazolni Rosicky-t ötödannyiból, mint amennyiért most hajtanak a brazilra.
Én fordítva gondolomVito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk...
Alexet hozták szóba velük, de nem lett megerősítve madridi részről.lionelmessi19 írta:Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
jó munkát hozzá.Fejo írta: A FIFA adományozta a XX. század legjobb csapata titulust egy trófeával együtt (ez látható az emblémán) ebben (a XXI. században) a Real Madridnak. Miért ne lehetnénk erre büszkék? Én spec jó ötletnek tartom, hogy felkerült a mezünkre a címer mellé.
Az meg, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt régen, azt azért kicsit túlzónak tartom ugyanis mindkettőnk csapatának fényes múltja van, amire büszkék lehetünk, ez a díj ennek a dicső múltnak a hivatalos elismerése a FIFA részéről. Persze ettől még jelenleg nem vagyunk jobb csapat, de dolgozunk rajta.
A FIFA adományozta a XX. század legjobb csapata titulust egy trófeával együtt (ez látható az emblémán) ebben (a XXI. században) a Real Madridnak. Miért ne lehetnénk erre büszkék? Én spec jó ötletnek tartom, hogy felkerült a mezünkre a címer mellé.lionelmessi19 írta:Hát mondjuk mert xxi. században járunk, és senkit nem érdekel h mi volt régen.Fejo írta:Miért is?lionelmessi19 írta:A mezeiteket meg vagy dobhatjátok a kukába, mert vmi értelmiségi ember elcseszte, vagy csak te nem tudsz olvasni.![]()
De ha direkt xx. szd. legjobb csapata felirat akart felkerülni, akkor meg elég gáz. Képzelem h reagálnátok, ha felírnánk a mezre h a világ jelenleg legjobb csapata.![]()