Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mardel
Jugador d'estrella

2006.07.21. 18:51:59

cruyff írta:De azért figyelitek ezt a mondatot: " Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mintha csak az egyik Rambo filmből szedte volna, vagy esetleg az egyik Star Wars epizódból!! :)...egyébként tényleg igaz a hír, hogy Laporta önként lemondott? Gondolom ez csupán formalitás, és így kellett történnie, hogy az elnökválasztás bekövetkezhessen!!??
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.21. 18:46:11

De azért figyelitek ezt a mondatot: " Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.21. 18:44:21

Asys írta:
Anti Bárka írta:Thuram [auto_cenzúra],futni alig bir az ejti át aki akarja majd ha játszik a madrid ellen Robinho kettészopatja,vagy bármelyik csatár ott.Puyolt meg ne hozzátook fel elég a spanyol -franciára gondolni a 3.golra zidane ketté szivatta!!H ti lesztek a jobbak?kétlem,nagyon ki fogtok kaoni a Realtol.Hiába véditek magatokat meg a moderátorotok magyaráz és a focihoz meg nem ért....Capello nagyon össze fogja rakni ezt a Realt meglátjátok és mi leszünk a bajnokok nem ti meglesz az az év amikor semmit nem fogtok nyerni.Jah lehet Kaká aláir 6 évre akkor meg sztem bujjatok is el azt javaslom:) Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem.
EZ HÜLYE?
Nemtom de fel :oops: aszta az agyam!
VISCA EL BARCA!
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.21. 18:39:26

cruyff írta:Egyébként az egyetlen fórum a világon a madridista, ahol olyan nevekkel dobálóznak (kész tényként) akiket még meg sem szereztek. Idén Diarra és Kaká a sláger. Bele sem merek gondolni mekkora arcuk lenne ha az elmúlt években nem sz :oops: patták volna őket a fél világ futballcsapatai... :D :D :D
Ezt már többször kitárgyaltuk, ezért most nem fejtem ki részletesen, de ez NEM a madridista hibája!
Mi csak közzéteszük az Atigazolási hírek, pletykák rovatban!
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.21. 18:38:56

Elnézést a kivételtől...
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.21. 18:37:23

Egyébként az egyetlen fórum a világon a madridista, ahol olyan nevekkel dobálóznak (kész tényként) akiket még meg sem szereztek. Idén Diarra és Kaká a sláger. Bele sem merek gondolni mekkora arcuk lenne ha az elmúlt években nem sz :oops: patták volna őket a fél világ futballcsapatai... :D :D :D
VISCA EL BARCA!
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.21. 18:37:18

Vito írta:...hát, mert látod milyenek ezek a Madridisták.
vicc volt.
mindegy.
Közben leesett... 8)
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.21. 18:36:42

...hát, mert látod milyenek ezek a Madridisták.
vicc volt.
mindegy.
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.21. 18:35:15

Vito írta:Fejo!
cseréld ki amezt az avatarodon, azt maradjt itt.
Valahogy a szívemhez nőtt ez a fehér. :wink:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.21. 18:32:35

Fejo!
cseréld ki amezt az avatarodon, azt maradjt itt.
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.21. 18:31:49

Anti Bárka írta:Thuram [auto_cenzúra],futni alig bir az ejti át aki akarja majd ha játszik a madrid ellen Robinho kettészopatja,vagy bármelyik csatár ott.Puyolt meg ne hozzátook fel elég a spanyol -franciára gondolni a 3.golra zidane ketté szivatta!!H ti lesztek a jobbak?kétlem,nagyon ki fogtok kaoni a Realtol.Hiába véditek magatokat meg a moderátorotok magyaráz és a focihoz meg nem ért....Capello nagyon össze fogja rakni ezt a Realt meglátjátok és mi leszünk a bajnokok nem ti meglesz az az év amikor semmit nem fogtok nyerni.Jah lehet Kaká aláir 6 évre akkor meg sztem bujjatok is el azt javaslom:) Igyse de ugy meg végképp nem lesz kegyelem.
Feltétlenül szükségét érzed, hogy minden madridistát lejárass? :shock: :evil:
Ezzel a stílussal jobb lenne, ha az ovis csoporttársaidnak villognál a kiscsoportban!
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.21. 18:30:16

Igen, tapasztaltuk, hogy milyen jó Ropinnyó! A bernabeauban, saját közönségetek előtt aláztunk meg titeket, a SAJÁT szurkolóitok NEKÜNK tapsoltak, a 0-3 hízelgő volt. Ropinnyó miért nem [auto_cenzúra] ott senkit??? Ja, mert nem volt nála a labda. :wink: Capello nálatok van. És? Itt nem lesz ám bíróküldözgetés, úgyhogy a mesteredzőtök kitörölheti a seggét. Egyébként Ronaldo ugyefogyott? Akarom kérdezni ugye fogyott? Ostobák. Azt hiszitek, csak mert ott van Cannavaro jó a védelmetek.... Elárulom az egész csapat támad és védekezik! Dinhonak, Messinek, Eto'o-nak teljesen mindegy, hogy éppen Samuelre, Helguerára, vagy éppen Cannavaróra fogja fél pályán keresztül vezetni a labdát. Jön majd az EL Clásico és lesz ám majd megint nagy kuss! :twisted: :twisted: :twisted:
VISCA EL BARCA!
Galaktikus
Barça C

2006.07.21. 18:28:22

Anti Bárka szerintem nem volt értelme ennek az idegeket felborzoló hsz-nek. Én is madridos vok és nem akarom, hogy ilyen hülye beszólások miatt elkezdődjön újra "a mit is várhatunk egy madristától"beszólások...
A Barcások meg kérem az ilyenekre ne is reagáljanak... Szerintem Thuram jó vétel volt, de szerintem öreg..És ha a madrid idén nyerni akar akkor bele kell húzni
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.21. 18:26:55

TZOLI írta:Laporta lemondott, de indul a választáson.
ezt olvastam odaát.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.21. 18:24:56

csak a véleményemet mondtam, ugyanúgy, ahogy te is, csak én megpróbáltam a valóságos dolgokat nézni, amíg te csak a fasságaidat osztottad meg. várd már ki a végét a dolgoknak, és ha majd igazad lesz, akkor oktassál. ezekkel az "össze FOGJA rakni a csapatot" meg "mi LESZÜNK a bajnokok", ráadásul a "LEHET, h kaka aláír 6 évre" dumákkal meg ne gyere, évek óta ezt mondjátok páran, csak a neveket cserélitek benne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.21. 18:24:31

Takaroggyál már el innen hülyegyerek,senkit nem érdekel a véleményed.

Amúgy miért is kéne elbujnunk ha megy hozzátok Kaká?Mert egy pár játékosra mondtátok ezt vegyük csak példának az általatok elnevezett "új Pelét" volt is aztán rettegj bárka így meg úgy kikaptok a klasszikuson hogy csak na aztán volt meglepetés arról nem beszélve hogy Presas szépen leszedte a ti kis hisztis sztárocskátokat :wink:
Andris
Adminisztrátor

2006.07.21. 14:08:38

Aprieto írta:
Vito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk... :roll:
Én fordítva gondolom :) Aztán kiderül. Legkésőbb augusztus végéig...
lionelmessi19 írta:Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
Alexet hozták szóba velük, de nem lett megerősítve madridi részről.
Szerintem így is tutymutynak mondható a vezetőség egyébiránt, mert sokkal jobban megérte volna nekik leigazolni Rosicky-t ötödannyiból, mint amennyiért most hajtanak a brazilra.
hát rosicky sztem nem vmi jó irányító, majd meglátjuk mit produkál idén az arsenalban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Aprieto

2006.07.21. 14:00:38

Vito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk... :roll:
Én fordítva gondolom :) Aztán kiderül. Legkésőbb augusztus végéig...
lionelmessi19 írta:Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
Alexet hozták szóba velük, de nem lett megerősítve madridi részről.
Szerintem így is tutymutynak mondható a vezetőség egyébiránt, mert sokkal jobban megérte volna nekik leigazolni Rosicky-t ötödannyiból, mint amennyiért most hajtanak a brazilra.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.21. 13:58:24

ez a 20. szd legjobb csapata meg hadd legyen a mezükön.
nekünk meg a "több, mint egy klub" van fent. ez sokkal jobban tetszik, igaz nincs múzeális értéke :D :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2006.07.21. 13:58:24

ja, erről nem tudtam, azt hittem vmelyik okos tojásnak eszébejutott a vezetőségeteknél, h mért ne írnánk fel vmi ilyet, egyébként nem érdemlitek meg, ha megnéznék a fifánál az anyagi háttereket is, akkor nem biztos, h ti lennétek, hanem vki más
ennyi pénzel régen sokkal többet lehetett a focipályán kezdeni, mint manapság. ma már sok azhhoz a sztár, hogy mindet összevásároljátok.

igaz hogy fényes múltak vannak mindkét csapatnál, de nem kell ezt feltüntetni egy mezen
mondjuk a helyükben nem raknám a mezre ki a címet, akkor nem marad hely a sok reklámnak :!: :lol:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.21. 13:52:59

tényleg jó edző capello (hiszen az elért eredményei minősítik, bár a két legutóbbi bajnokságát bármelyikünk összehozta volna), de azért nehogy már az legyen, h meghalljuk a nevét, és utána összeugrott gyomorral bújjunk a szék mögé... az is igaz, h egyszer már "csodát tett" a madridnál, de azért azt sem kell elfelejteni, h akkor egy közel sem olyan barca volt az ellenfelük, mint a mostani. a mi csapatunk kész van, és a lehető legjobb erősítések érkeztek. thuram cannavaro szintű védő, talán annyi különbség van köztük, h ő nem kokszol, legalábbis eddig nem bizonyították be róla, zambrottát meg nem kell bemutatni, h mekkora zsugás.
maradjunk annyiban, h mint eddig is, úgy most is hülyeség előre kiosztani az érmeket, meglátjuk, h ki lesz a jobb.
sztem mi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.21. 13:51:48

Fejo írta: A FIFA adományozta a XX. század legjobb csapata titulust egy trófeával együtt (ez látható az emblémán) ebben (a XXI. században) a Real Madridnak. Miért ne lehetnénk erre büszkék? Én spec jó ötletnek tartom, hogy felkerült a mezünkre a címer mellé.
Az meg, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt régen, azt azért kicsit túlzónak tartom ugyanis mindkettőnk csapatának fényes múltja van, amire büszkék lehetünk, ez a díj ennek a dicső múltnak a hivatalos elismerése a FIFA részéről. Persze ettől még jelenleg nem vagyunk jobb csapat, de dolgozunk rajta. :wink:
jó munkát hozzá. :wink:
egyébként körülbelül annyi értelme volt odaadni a címet a Madridnak, mint anno a berbert kitüntetni az elmúlt 50 év legjobb játékosának.

persze szép dolgokat csinált a Madrid, de ez a század legjobb csapata titulus túlságosan is mellőzi az objektivítást, ha globálisan megvizsgáljuk az európai élcsapatokat.
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.21. 13:48:22

lionelmessi19 írta:
Fejo írta:
lionelmessi19 írta:A mezeiteket meg vagy dobhatjátok a kukába, mert vmi értelmiségi ember elcseszte, vagy csak te nem tudsz olvasni. :x
Miért is? :shock:
Hát mondjuk mert xxi. században járunk, és senkit nem érdekel h mi volt régen.
De ha direkt xx. szd. legjobb csapata felirat akart felkerülni, akkor meg elég gáz. Képzelem h reagálnátok, ha felírnánk a mezre h a világ jelenleg legjobb csapata. :?:
A FIFA adományozta a XX. század legjobb csapata titulust egy trófeával együtt (ez látható az emblémán) ebben (a XXI. században) a Real Madridnak. Miért ne lehetnénk erre büszkék? Én spec jó ötletnek tartom, hogy felkerült a mezünkre a címer mellé.
Az meg, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt régen, azt azért kicsit túlzónak tartom ugyanis mindkettőnk csapatának fényes múltja van, amire büszkék lehetünk, ez a díj ennek a dicső múltnak a hivatalos elismerése a FIFA részéről. Persze ettől még jelenleg nem vagyunk jobb csapat, de dolgozunk rajta. :wink:
Kép
Lezárt