Egyre több a Griezmanos hír. Engem személy szerint mindig is irritált a hülye gólörömeivel, a tavalyi mutatványa sem segített. Viszont a csapat eredményessége jobban érdekel, szóval ha jön, akkor bár szeretni nem fogom, de a góljait örömmel fogadom

Elől e tekintetben én is kiegyeznék egy Griezman/Dembele - Suarez/A. Ruis - Messi/Malcom pakkal jövőre. Azért ez elég jól forgatható, hiszen Dembi mindkét szélen jó, Malcom sincs elveszve a baloson, Messi és Griezman meg Suarez helyén is tud teljesíteni. Kérdés hogy mesteredzőnk mennyire forgatná őket...
Én Coutinhot biztos távozónak érzem. Remélem azért a Chelsea (ha kap halasztást) vagy a MU zsebbe nyúl érte.
A kérdés a középpályán annyi, hogy megy-e Rakitic és hozunk-e valami kreatívabb embert oda? Nem bánnám...Rakétát sajnálnám, de úgyis ő lesz az áldozat az idősebb trióból, ha megy valaki. A kreatív embernek örülnék, de vélhetően nem igazolunk oda senkit (Busi, De Jong, Vidal, Alena, Arthur + Puig + SR)
Hátul meg ha jön De Ligt, akkor Umtiti pozíciója kérdéses, valamint hogy ki lesz a csere balhátvéd.
Ha Cil megy, akkor meg annyiban bízom, hogy olcsóbban hozunk cserekapust, mint amennyiért őt eladjuk.
Verma ingyen lép, a kölcsönjátékosok is mehetnek vissza, Gomes, Denis, Rafinha is out lesz