Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az, akkor a másik "Neymar-pótló" mehet újfent a padra, mert Suárez-t nem lehet kitenni, mivel Messi spanja, Griez meg jobban védekezik nála...egy Coutinho-Griezmann csere minden problémát meg fog oldani, bizonyára.MesQueUnClub írta:hatalmas üzlet lenne még úgy is ha a brazil Londonban újra megtanulna focizni
davi10 írta:Aki jobban követi a B-t, és látta a hétvégi meccset:
Van arra esély, hogy Abel Ruiz-zal vágunk neki a következő szezonnak, mint Suarez beugrója?
Én se hiszem amúgy hogy ma olyan nagy bejelentések lennének. De Ligt-et talán, rá nem hiszem, hogy haragudnának a szurkolók.
Az Atleti viszont hiába idegenben játssza az utolsó meccsét, Griezmann-t úgy is rommá fütyülnék, ha nem otthon van.
Tomix354 írta:Ezek a Grízes hírek nem túl jók, akkor már inkább Lacazette legyen. Jobban illene ő ide.
De Light legkorábban az utolsó bajnoki után nyilatkozik ez ügyben, ugyanakkor elméletileg Raiolával is megegyeztünk. (Mundo Deportivo)lics írta:http://www.fociclub.hu/2019/05/14/breki ... ann-sorsa/ bejelentjük Griezmannt meg De Ligtet, aztán már csak egy ember kell Alba, Suarez, Stegen mögé, remélem az eladások is hasonlóan gyorsan fognak menni.
Igen. Ez lenne a lényeg. Most gyarkolatilag Messi irányít. Meg kellene egy klasszis középcsatár is, de nem Sauerez mellé, hanem Suarez helyett...Cseri írta:Vajon előre játékra képes,kreatív középpályást tervezünk igazolni,aki képes kulcs passzokat adni és a kaput is eltalálja?
Sőt, már a spinoffot is bejelentették, a Netflix-re jön "The Making of a Legends címmel", és az előző film eseményei után játszódik majdCestus írta:
Manapság minden Bosszúállókból, Star Warsból van 500 folytatás, nehogy már pont a La Décisionról ne húzzanak le mégegy rókabőrt.![]()
Mondjuk nekem Neymar se volt soha a szívem csücske, de értem amit mondasz. Bennem is megvan, hogy a klubom játékosainak több mindent "elnézek", de mondjuk egy Griezmann-Pogba féle bohócot nem hiszem, hogy nagyon megkedvelnék, hiába teljesítenének jól.Varatrix írta:Én nem annyira hiszek ezekben... Nem mondom hogy Te, de azért az átlag szurkoló szemüvegen keresztül nézi a játékosokat. Én néha tudatosan próbálom földön tartani magamat, amikor arról vitatkozom, hogy egy néhány játékosunk milyen a pályán, vagy azon kívül. Sajnos azért nálunk is megfordul néhány hasonló figura... Mondjuk Neymart is mindenki imádta amíg itt volt, pedig hát ő meg Grízes, krumpli, meg burgonya.davi10 írta:Én úgy is megutáltam, hogy nem is a mi játékosunk, és ez remélem igy is marad
Manapság minden Bosszúállókból, Star Warsból van 500 folytatás, nehogy már pont a La Décisionról ne húzzanak le mégegy rókabőrt.Varatrix írta:Én picit bízom benne hogy lesz...
Én nem annyira hiszek ezekben... Nem mondom hogy Te, de azért az átlag szurkoló szemüvegen keresztül nézi a játékosokat. Én néha tudatosan próbálom földön tartani magamat, amikor arról vitatkozom, hogy egy néhány játékosunk milyen a pályán, vagy azon kívül. Sajnos azért nálunk is megfordul néhány hasonló figura... Mondjuk Neymart is mindenki imádta amíg itt volt, pedig hát ő meg Grízes, krumpli, meg burgonya.davi10 írta:Én úgy is megutáltam, hogy nem is a mi játékosunk, és ez remélem igy is marad
Én úgy is megutáltam, hogy nem is a mi játékosunk, és ez remélem igy is maradVaratrix írta: Biztos hogy egy életre megutálnám, ha ezt a mi játékosuk játszaná el.
Én picit bízom benne hogy lesz...Cestus írta:Lassan bekészítem a popcornt a La Décision 2-höz. #wecolorfootball