Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
30-ért nekem teljes NO volt az egész, ne vicceljünk már. Szeretem a SOAD-ot, abszolút megfogatatlan, szimpatikus agyfszmetál, viszont 30+ ezer forint, na biztos nem. Eleve ambivalens nekem a csapat, ez a tíz évig legyezzük a péniszt, 14 éve jött ki az utolsó album, meg elcsorgunk már ide is, mert fogy a lóvénk-jelleg nem igazán tűnik korrektnek a néppel szemben. Ők vannak értünk, nem fordítva. A livenation és a papplászló nagy tolvajok egymással karöltve, de ha a Slipknot és az FFDP álló kijön annyiból, mint csak egy darab SOAD jegy, az beszédes lehet, mennyit kértek a koncertért. Wtf.. Azért have fun.davi10 írta:Csak egy 50-es elmegy a SOAD - FFDP kettősre, és akkor ebbe még nincs benne az esetleges Slipknot, illetve az elmúlt években a VOLT, a Park és a Barba Negra is elég jó neveket hoz. Le leszünk gatyásodva rendesen
Mixen bezzeg képtelen vagyok nyerni...davi10 írta: Igaz eddig csak egy finn dátumot jelentettek be, de a fent említett 4 fesztiválra fogadnék is.
Már a Rock am Ring és a Rock im Park is hivatalos. Hát nem tudom, imádom őket de lehet ez csak ilyen haknizás lesz. Persze ha jönnek hozzánk alap hogy az első sorban fogok tombolni, de ha csak Novára jönnek, azon még elgondolkodokdavi10 írta:Júmiusban Európában lesz a SOAD!