Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy a pozíciót is ezért nem fogadta el. Várja, hogy takarodjon Bartomeu és Valverde, aztán jöhet vissza a bagázs. 5 év múlva: Pique elnök, Xavi edző, Puyol általános igazgató, Abi sportigazgató, Alves ruhatár-vezető.Nervo írta:Az jó lenne, sztem ő is várja már a távozását mint egy falat kenyeret.Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infótDe lehet azt fogja mondani, hogy a drága bartó annyira elégedett, hogy ez a szégyenteljes teljesítmény ami x éve megy, az csak is a véletlen műve és semmi több.
Szia!Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót
Az jó lenne, sztem ő is várja már a távozását mint egy falat kenyeret.Ronal.10 írta:Majd pénteken Pesten Puyolt megkérdezem meddig marad Ernőbá hátha tud valami benfektes infót
Egyet értek.optimus írta:.....
Ez jogos, kényelmesnek nyílván kényelmesebb, ők is tudják hogy ha idejön egy új edző, nulla kötődéssel a klubbhoz abból simán kijöhetünk rosszul (csapat szinten), és úgy érezték nem akarnak kockáztatni.Feast4 írta:Azon felül lehet ezzel nem értesz egyet de én szeritem ez mindenkinek kényelmesebb így. A vezetőségnek megfelelő azt csinálja amit kérnek. A kemény mag is elvan vele látszik. Innentől kezdve nincs miről beszélni.optimus írta: Nincs alternatíva.
Rakiticet szerintem vezetői szinten akarják eladni télen, azért nem játszatja. Más magyarázat nincs arra hogy pl most sem került be a keretbe. Busi meg vissza fog térni a kezdőbe, Busi- De Jong - Arthur lesz a kezdő kp, és ez jól is van így. Amíg Dembele használhatatlan addig meg Suareznek sincs alternatívája, mert ha berakod középre Grizt akkor szélsőnk nincs. Perez aranyos meg minden, de komoly meccsen nem szint, Fati meg 16 éves, egyik az hogy még kevés erre a szintre nagyon, a másik az hogy a fejlődése szempontjából annál jobban nem lehetne elrontani a gyereket mint hogy megmentőként használjuk 16 (!!!) évesen.Feast4 írta: Azzal nem értek egyet, szeptember végén, hogy nem játszatja a szent teheneket. Ha ez a tendencia meglesz márciusban akkor elfogadom.
Ezzel teljesen egyet értek. Nincs kit hozni. Hozzáértő nagynevű stílusedző spanyol nincs elérhető.optimus írta: Nincs alternatíva.
MessiNeymarSuarez írta:
De hogy pont a felemlített Mourinho-párhuzam legyen: A Manchester Unitednek is mennyire megérte hogy tavaly télen kirúgták, és jött helyette egy Solskjær, egész szép tavaszt letoltak, BL-ben főleg, de bajnokság se volt kudarc a Mourinho-s teljesítményhez képest.
Igen, az alatt a 3 év alatt olyan játékot tettek le az asztalra hogy ahhoz képest a mi hétvégi idegenbeli játékunk egy jó meccs volt. Ha Valverdénél nem nézzük az eredményeket, akkor ZZ-nél se tegyük, akkor meg azt látjuk hogy egy angol 4ed osztályú csapat játékát játszották top játékosokkal minden meccsen, töménytelen mennyiségű bírói hibával.MessiNeymarSuarez írta: De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Pont hogy félreértetted amit írtam. Azt írtam, hogy milyen jól tették, hogy őt kirúgták szezon közben, mert totális volt a lélektelenség, a kilátástalanság, és pocsékul teljesített a csapat, amelynek az edzője már vakon volt.MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.
Szerinted mennyire lehetnek itt kétségbe esve az emberek, ha felmerül bennük Mourinho neve?MatyiG írta:Joseval azért ne bohockodjunk már. Sokadjára megbukott edzorol beszélünk.