MessiNeymarSuarez írta:
De hogy pont a felemlített Mourinho-párhuzam legyen: A Manchester Unitednek is mennyire megérte hogy tavaly télen kirúgták, és jött helyette egy Solskjær, egész szép tavaszt letoltak, BL-ben főleg, de bajnokság se volt kudarc a Mourinho-s teljesítményhez képest.
Igen Oleval hihetetlen jól jártak, nála nagyobb kókler top csapat élén nincs, nem is volt, 3 jó hónapja volt, amint megkapta a szerződést nyílegyenesen elindította a repülőt a föld felé, és még mindig nem állt bele. Összes MU drukker rögtön kidobná, szó szerint bárki jobb lenne nála.
Gyakorlatilag rögtön sikerült a legjobb ellenpéldát felhozni, a bárki csak ne őt -re.
MessiNeymarSuarez írta:
De ott van pl a Real és Zidane esete, bukdácsoltak, borzasztó volt a hangulat, kinevezték szezon közben Zidane-t, a többi már történelem.
Igen, az alatt a 3 év alatt olyan játékot tettek le az asztalra hogy ahhoz képest a mi hétvégi idegenbeli játékunk egy jó meccs volt. Ha Valverdénél nem nézzük az eredményeket, akkor ZZ-nél se tegyük, akkor meg azt látjuk hogy egy angol 4ed osztályú csapat játékát játszották top játékosokkal minden meccsen, töménytelen mennyiségű bírói hibával.
Félreélrtés ne essék szerintem is kikellett volna dobni nyáron, sőt már tavalyelőtt is kidobtam volna, de azért a vezetőség szempontjából is megkéne nézni a helyzetet. Nincs alternatíva.
Koeman kb 5 helyen bukott meg, Martineznek ha nincs ZZ szintű mákja, akkor a világelit japán válogatott ellen repül a vb-n, Fellaini mentette meg... .
Utólag én most nyáron Ten Hag-ot hoztam volna, de azért az ő sztorija se olyan egyszerű, 45 perc alatt keményebben leolvadt mint mi, mellette majdnem kidobták januárban mert összeveszett az egész öltözővel, és mellé az eredmények sem jöttek ám. Ő se volt egy tuti előrelépés.
A másik talán Tuchel lett volna, aki előrelépés lehetett volna, de neki meg siekrült kizúgnia egy hullagyenge MU ellen, mellette nem tud egy szót sem spanyolul, és idehozni egy stílusedzőt akinek semmi kötődése nincs a csapathoz és egy szót se beszél spanyolul nagyon rizikós lett volna.
Emellé tegyük hozzá, hogy az egész csapat egy emberként kiállt Valverde mellett.
Nem tudom honnan jönnek az olyan baromságok, hogy azért nem hoznak új edzőt MERT AKKOR DOLGOZNI KÉNE, de azért aki ilyent ír annak kb az áltsulis osztályfőnöke lehetett a legnagyobb vezető beosztású ember akivel találkozott.
Amúgy a csávónak annyi, de annyi hibája van, de sikerült pont azokat felhozni amiket nem csinál rosszul

. Játszatja a szent teheneket, hát ja Rakiticnek nincs 90 perce a szezonban, Busi meg többet ül a padon mint játszik. Suareznek nincs alternatívája jelenleg, így is Perez játszik, azért a 16 éves Fatinak ne kelljen már helyettesítenie Suarezt... A labdakihozatalaink is rendben vannak, nyilván ha félőrült módjára letámad az ellenfél akkor előrevágják a labdát, de még a City is ezt teszi ezekben az esetekben, de amúgy teljesen korrektül kihozzuk a labdát.
Legalább hozzátok fel azt hogy ötlete nincs hogy kell támadójátékot megszervezni, vagy hogy a félidőbeni feltüzelést távolról sem ismeri, ennyi bőven elég.