Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha a United komoly csapatnak számít, akkor a Bayern elleni meccs óta: Spurs, Inter, Chelsea, City, Arsenal, Roma.Barca_10 írta:A United előtt mikor rúgtunk komoly csapatnak idegenben gólt? Nekem a Bayern rémlik utoljára még 2015-bolTomix354 írta:Griezmann - last away goal: February 2017
Messi - last away goal: November 2018
Suarez - last away goal: September 2015 [md]
Ez nagyon kemény stat. Míg ez nem változik, BL-ről ne is álmodjunk.
A United előtt mikor rúgtunk komoly csapatnak idegenben gólt? Nekem a Bayern rémlik utoljára még 2015-bolTomix354 írta:Griezmann - last away goal: February 2017
Messi - last away goal: November 2018
Suarez - last away goal: September 2015 [md]
Ez nagyon kemény stat. Míg ez nem változik, BL-ről ne is álmodjunk.
Egyértelmű. Meg kell nézni, mi volt a válasza az angoloknak a hosszú évekig tartó spanyol BL dominanciára. Odavitték a világ legjobb edzőit. Pep, Klopp, (Pochettino).csababarca írta:De akkor ha így van végül megint arra jutunk, hogy baromi jo a keret, de mégis csicska a játék, plusz érthetetlen összeomlások a blben, akkor az edzői stábban van a hiba.
Nevek alapján szerintem is erős a keret. Viszont azt érzem, hogy két szék között van az egész a földön. A taktika sem a kerethez van igazítva, viszont fordítva sem igaz, mert akkor Griezmann sose lenne itt, vagy Busquets akkor már padozna.MatyiG írta:Szégyen is, de nem a keretre kell fogni, ennél erősebbet nehéz lenne összetenni.
+ Mané, Firmino.hajnesz írta:Ha így van, akkor nézzük pl az idei bl győztes keretét is.
klasszisok: Allison, Van Dijk, Salah (?).
kezdem én is egy kérdéssel: a blogra blogban lehet reflektálni? (vagy bárhol?)MatyiG írta:Szégyen is, de nem a keretre kell fogni, ennél erősebbet nehéz lenne összetenni.
Melyik csapatnak jobb a kerete? Esetleg a Cityé jobb, a többi csapatnak nincs jobb kerete a miénknél.Atalanta írta:Egy észrevétel: ez a keret messze nem a legjobb. Kiöregedett, jóllakott és hiányzik belőle az alázat.
1. A személyeskedést rakjuk félre, te nem ismersz engem, én nem ismerlek téged úgyhogy a hangnemből vegyél vissza.Atalanta írta:Amúgy, kedves Chino, mi kell még neked, hogy ki tudd mondani:ez ugy [auto_cenzúra] ahogy van? De! Most jelent meg a Barca-baj blog. Olvasd el, szinte tökéletesen leirja, hogyan bomlik folyamatosan a Barca, ami miatt hosszú évekig nem fogunk semmilyen jelentősebb trófeát nyerni! És ébredj fel.
Köszönöm a bókot, de valahogy mindig sikerült mellé trafálnod ezekkel.Alcantara írta:3 ember van a fórumon, akit az éltet napi szinten, ha kikap a csapat.Atalanta írta:Amúgy, kedves Chino, mi kell még neked, hogy ki tudd mondani:ez ugy [auto_cenzúra] ahogy van? De! Most jelent meg a Barca-baj blog. Olvasd el, szinte tökéletesen leirja, hogyan bomlik folyamatosan a Barca, ami miatt hosszú évekig nem fogunk semmilyen jelentősebb trófeát nyerni! És ébredj fel.
A dobogó egyik fokán állsz kezdetektől.
A Blognak nevezett Tóth Sándor fémjelezte fércmunkáról csak annyit, hogy Fabrégas eladását óriási hibának tekinti, valamint Ter Stegen mellől Bravo ill. Cilessen eladását is óriási hibának tartja.Említhetném a "LE is annyit tudott, hogy felrakta az alapkezdőt, amit rajta kívül mindenki látott és egycsapásra jöttek a sikerek" típusú megfogalmazást is.
Akár MNS is írhatta volna. Minden csak nem szentírás ami ott van.Fogalmazzunk úgy, hogy nyomokban igazságot tartalmaz.
3 ember van a fórumon, akit az éltet napi szinten, ha kikap a csapat.Atalanta írta:Amúgy, kedves Chino, mi kell még neked, hogy ki tudd mondani:ez ugy [auto_cenzúra] ahogy van? De! Most jelent meg a Barca-baj blog. Olvasd el, szinte tökéletesen leirja, hogyan bomlik folyamatosan a Barca, ami miatt hosszú évekig nem fogunk semmilyen jelentősebb trófeát nyerni! És ébredj fel.
Barca baj blogról csak ennyit. Senki ne értse félre nem párhuzamot vonok,de csoda elemző cikkeket mindíg lehet írni,a múltról utólag könnyű. A jövőről már nehéz ügy,nem biztos hogy bejön. Ez a 2008-9 Pep team szezonkezdet után:Atalanta írta:Amúgy, kedves Chino, mi kell még neked, hogy ki tudd mondani:ez ugy [auto_cenzúra] ahogy van? De! Most jelent meg a Barca-baj blog. Olvasd el, szinte tökéletesen leirja, hogyan bomlik folyamatosan a Barca, ami miatt hosszú évekig nem fogunk semmilyen jelentősebb trófeát nyerni! És ébredj fel.
Kedves Atalanta, személyeskedés nélkül is lehet társalogni, vitázni a fórumon.Atalanta írta:Amúgy, kedves Chino, mi kell még neked, hogy ki tudd mondani:ez ugy [auto_cenzúra] ahogy van? De! Most jelent meg a Barca-baj blog. Olvasd el, szinte tökéletesen leirja, hogyan bomlik folyamatosan a Barca, ami miatt hosszú évekig nem fogunk semmilyen jelentősebb trófeát nyerni! És ébredj fel.