Barça a Bajnokok Ligájában
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó az hogy bátrak, van helyünk.
Lajos brillirozik ma is..nem hiszem el hogy lehet ennyire kétarcú valaki.
Lajos brillirozik ma is..nem hiszem el hogy lehet ennyire kétarcú valaki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nagyon bátran játszanak a csehek.
Na, igy kell kezdeni egy meccset, aztán ha később jól alakul továbbra is, lehet pihentetni. És nem fordítva!
Most kapcsoltam a meccsre és már megyünk is eggyel 

-
- Capitá del Barça
Egy ide..
Beten 1.55 volt volt, egy 5 századot hazudtam 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
hol adták 1,6ért a sima vendéget?
nálam a legjobb odds amit találtam 1,5 volt.
inkább raktam magunkat hendivel, meg a lipcsét és az inter-dortmundra az X-et.
amúgy illene nyomni egy komolyabb meccset, főleg ha már hétvégén úgysem játszunk, tehát el lehet engedni a gyeplőt.
nálam a legjobb odds amit találtam 1,5 volt.
inkább raktam magunkat hendivel, meg a lipcsét és az inter-dortmundra az X-et.
amúgy illene nyomni egy komolyabb meccset, főleg ha már hétvégén úgysem játszunk, tehát el lehet engedni a gyeplőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
60 ezrem van rajta (120 jöhet) úgyhogy legyen igazadMatyiG írta:Szerintem simán hozzuk.

1.6 a Barca, másik már jött.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nem lesz egyszerű meccs, sokkal jobbak a csehek mint sokan gondolják, ráadásul idegenben, de azért a 3 pont elvárható.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha a United komoly csapatnak számít, akkor a Bayern elleni meccs óta: Spurs, Inter, Chelsea, City, Arsenal, Roma.Barca_10 írta:A United előtt mikor rúgtunk komoly csapatnak idegenben gólt? Nekem a Bayern rémlik utoljára még 2015-bolTomix354 írta:Griezmann - last away goal: February 2017
Messi - last away goal: November 2018
Suarez - last away goal: September 2015 [md]
Ez nagyon kemény stat. Míg ez nem változik, BL-ről ne is álmodjunk.
A United előtt mikor rúgtunk komoly csapatnak idegenben gólt? Nekem a Bayern rémlik utoljára még 2015-bolTomix354 írta:Griezmann - last away goal: February 2017
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Griezmann - last away goal: February 2017
Egyértelmű. Meg kell nézni, mi volt a válasza az angoloknak a hosszú évekig tartó spanyol BL dominanciára. Odavitték a világ legjobb edzőit. Pep, Klopp, (Pochettino).csababarca írta:De akkor ha így van végül megint arra jutunk, hogy baromi jo a keret, de mégis csicska a játék, plusz érthetetlen összeomlások a blben, akkor az edzői stábban van a hiba.
Mi meg jó szokásunkhoz híven szórakozunk a középszerű kóklerekkel. Pep óta nem volt klasszis edzőnk kis túlzással. Szegény Tito-t kihúznám ebből a sorból mondjuk, nála sosem tudjuk meg, mi lehetett volna.

Dehát ez már csak ilyen Barcás klubhagyomány. Máshol azért hozzák az edzőt, hogy jobbá tegye a csapatot, itt a csapat és Messi feladata, hogy naggyá tegye az aktuális kóklert.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nevek alapján szerintem is erős a keret. Viszont azt érzem, hogy két szék között van az egész a földön. A taktika sem a kerethez van igazítva, viszont fordítva sem igaz, mert akkor Griezmann sose lenne itt, vagy Busquets akkor már padozna.MatyiG írta:Szégyen is, de nem a keretre kell fogni, ennél erősebbet nehéz lenne összetenni.
Mondjuk kérdés az is jogosan, hogy vajon mi a taktika.
Nem értek hozzá, nem tudom megmondani mi lenne jó megoldás, de azt érzem, hogy évekkel ezelőtti berögződésekhez nyúl a csapat, ami már több okból sem előnyös, és nem vezet előre.
- csababarca
De akkor ha így van végül megint arra jutunk, hogy baromi jo a keret, de mégis csicska a játék, plusz érthetetlen összeomlások a blben, akkor az edzői stábban van a hiba.
+ Mané, Firmino.hajnesz írta:Ha így van, akkor nézzük pl az idei bl győztes keretét is.
klasszisok: Allison, Van Dijk, Salah (?).
Az éjjel soha nem érhet véget!
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ha így van, akkor nézzük pl az idei bl győztes keretét is.
Vagy a Thamét:
Klasszisok:
Vagy az Ajaxét:
Klasszisok:
Vagy legyen a Bayert:
Neuer, Leva esetleg
Bőven nagyon jó keretünk van, csak sehogy se tudjuk elküldeni a Pep-LE team utolsó mohikánjait.
Vagy a Thamét:
Klasszisok:
Vagy az Ajaxét:
Klasszisok:
Vagy legyen a Bayert:
Neuer, Leva esetleg
Bőven nagyon jó keretünk van, csak sehogy se tudjuk elküldeni a Pep-LE team utolsó mohikánjait.
kezdem én is egy kérdéssel: a blogra blogban lehet reflektálni? (vagy bárhol?)MatyiG írta:Szégyen is, de nem a keretre kell fogni, ennél erősebbet nehéz lenne összetenni.
nem állítom, hogy könnyű lenne, de nem lehetetlen és ami a fő - nem ártana. mármint erősebb keret!
nézzünk bele: a klaszisok nemzetközi mércével mérve. M A ter Stegen,Pique,Busquets,Rakitic,Suarez,Messi,Alba,Griezman,FdeJong.....
a közepesek nemzetközi mércével mérve. Semedo,Arthur,Dembélé,Lenglé,Umtiti,S Roberto,
a La liga szintűek A Vidal,Alena,Fati,Charles,Todibo,Junior.....
a klasszisok közül Rakitic gyak. padozik, Busi ? ... hát mit is mondjak kifelé megy, mendegél..,Suarez nos ő elmegy de futkos néhány 9-es a világban aki jobb nála...Alba csak a barcában, ott is Messi révén fut igazán, de (mondjuk) ő rendben,....Griezmann rá még inkább igaz, hogy valahol, valakikkel biztosan jó .....F DeJong és Messi , Pique és Stegen - nos ezeknél nincs de...
egyébiránt pedig a Real kerete (sajna) erősebb.
Valverde lenne a fő ok? egészen addig nehéz cáfolni amíg más (is) be nem fürödne u.ezzel a kerettel.
egyet azért mondok: Gardiola az isten ....isteni kerettel...istentelen pénzzel, hány BL.-t is nyert mióta elment?!

- csababarca
Mintha ez verseny lenne hogy kié a jobb keret úgy csináltok.
Legyen mienk a legjobb, óriási, még nagyobb szégyen hogy bl győzelem környékére nem kerültünk évek óta.
Legyen mienk a legjobb, óriási, még nagyobb szégyen hogy bl győzelem környékére nem kerültünk évek óta.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Melyik csapatnak jobb a kerete? Esetleg a Cityé jobb, a többi csapatnak nincs jobb kerete a miénknél.Atalanta írta:Egy észrevétel: ez a keret messze nem a legjobb. Kiöregedett, jóllakott és hiányzik belőle az alázat.

Egy észrevétel: ez a keret messze nem a legjobb. Kiöregedett, jóllakott és hiányzik belőle az alázat.