Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Profèta szóljon beloled. 0-1 rol vettem , 2 szeres pènz egy huszast megèrtAlcantara írta:Nyerünk 2:0-ra Matykó!MatyiG írta:Jó meccset várok ezzel a kezdővel, hajrá!
Màr kezdtem aggódni , hogy Setien is elkezdte rotàlni őket , de valoban kisebb sèrülès miatt padozik.LG írta:Kár, hogy Semedo sérüléssel bajlódik, nyugodtabb lettem volna, ha ő kezd SR helyett.
Nyerünk 2:0-ra Matykó!MatyiG írta:Jó meccset várok ezzel a kezdővel, hajrá!
................................................................................grgly50 írta:Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.drobika írta:[
Miért kell elesni? Ha a mezőnyben szabi, akkor ott 11-es basszus! Vagy ilyenek volnának a szabályok?
Hát ezt a látványos visszahúzást, átölelést a vakok és gyengénlátók is látták, már elnézést a példáért. Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy a partjelző teljesen oldalról rálátott, a bíró a közelben volt, ezt a tizit csak elcsalni lehetett.
Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.drobika írta:[
Miért kell elesni? Ha a mezőnyben szabi, akkor ott 11-es basszus! Vagy ilyenek volnának a szabályok?
Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.Valaki világosítson már fel,ha a mezőnyben lefognak, visszahúznak nem muszáj ahhoz elesni, hogy sazbálytalanság legyen,mindíg befújják! Akkor a tizenhatoson belül, miért nem szabálytalanság ez?
van előrelépés, ezt nem tagadom.davi10 írta:
Lehet, hogy csak belemagyarázom, de én bőven látok előrelépést. A játékosok pörögnek, sokkal több az egyérintő, szerintem többet is mozgunk. Pl. az első gól eléggé tudatos figurának tűnt.
Én valahogy éreztem, hogy behúzzuk, eléggé hajtottak a srácok, de a helyzetkihasználás megint elég ramaty volt.
Lehet, hogy csak belemagyarázom, de én bőven látok előrelépést. A játékosok pörögnek, sokkal több az egyérintő, szerintem többet is mozgunk. Pl. az első gól eléggé tudatos figurának tűnt.csababarca írta:Baromi nagy mákunk volt hogy ezt behúztuk, egy forintot nem adtam volna rá.
Teljesen kusza az egész csapat, semmi elképzelés, többször úgy érzem, hogy még az sem tiszta kinek hova kell bizonyos szitukban helyezkednie.