Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Profèta szóljon beloled. 0-1 rol vettem , 2 szeres pènz egy huszast megèrtAlcantara írta:Nyerünk 2:0-ra Matykó!MatyiG írta:Jó meccset várok ezzel a kezdővel, hajrá!
Màr kezdtem aggódni , hogy Setien is elkezdte rotàlni őket , de valoban kisebb sèrülès miatt padozik.LG írta:Kár, hogy Semedo sérüléssel bajlódik, nyugodtabb lettem volna, ha ő kezd SR helyett.
Nyerünk 2:0-ra Matykó!MatyiG írta:Jó meccset várok ezzel a kezdővel, hajrá!
................................................................................grgly50 írta:Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.drobika írta:[
Miért kell elesni? Ha a mezőnyben szabi, akkor ott 11-es basszus! Vagy ilyenek volnának a szabályok?
Hát ezt a látványos visszahúzást, átölelést a vakok és gyengénlátók is látták, már elnézést a példáért. Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy a partjelző teljesen oldalról rálátott, a bíró a közelben volt, ezt a tizit csak elcsalni lehetett.
Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.drobika írta:[
Miért kell elesni? Ha a mezőnyben szabi, akkor ott 11-es basszus! Vagy ilyenek volnának a szabályok?
Alapvetően nem kéne elesni természetesen, de úgy látványosabb. Ha jó szeme a bírónak vagy a partjelzőnek, akkor észrevesznek egy sima visszahúzást is, de nem mindig. Ha viszont esés van, akkor nagy valószínűséggel, ha elsőre nem is fújja be a bíró, a VAR-al visszanézik.Valaki világosítson már fel,ha a mezőnyben lefognak, visszahúznak nem muszáj ahhoz elesni, hogy sazbálytalanság legyen,mindíg befújják! Akkor a tizenhatoson belül, miért nem szabálytalanság ez?
van előrelépés, ezt nem tagadom.davi10 írta:
Lehet, hogy csak belemagyarázom, de én bőven látok előrelépést. A játékosok pörögnek, sokkal több az egyérintő, szerintem többet is mozgunk. Pl. az első gól eléggé tudatos figurának tűnt.
Én valahogy éreztem, hogy behúzzuk, eléggé hajtottak a srácok, de a helyzetkihasználás megint elég ramaty volt.