Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért a hsz-ért kár volt 2,5 évet várnod...Impair1980 írta:Ti szánalmas fotel drukkerek! Fröcsőg a rosszindulat az összes hozzászólásból! És ti vagytok Barca szurkolók.....
+1Impair1980 írta:Ti szánalmas fotel drukkerek! Fröcsőg a rosszindulat az összes hozzászólásból! És ti vagytok Barca szurkolók.....
nah az komoly volt igen, tökéletes passz volt.Nero. írta:Busquets nagy labda volt azért
Nekik jó az 1-0Leon írta:Busi kinyirta a gólzsákjukat
Két sárgával már piros... szerintem begyűjticsababarca írta:én ennek örülök, vagyis a sárgájának.Tivadar6 írta:Gratula Buszkecc....
kéne találni egy gólt, könnyebbé tenné a dolgunkat a visszavágóra.
de legalábbis nem kapni ma többet.
én ennek örülök, vagyis a sárgájának.Tivadar6 írta:Gratula Buszkecc....
hát én lehoznám Busquetset és FDJ-t tolnám a helyére. Rakitics helyett Arthur-t hoznám kreatívnak. Felállt (betolt busz) védelem ellen semmit nem érnek a gyors szélső támadók.Andris írta:Nemtom ki az, aki lehozna Busquetset, de teljesen agyatlanok vagytok. O az egyetlen kb aki jatekban van a helyen, es nala jobban senki sem tudja, hogy kit merre talal majd a labdaval, es melyik szituacioban mit valasszon.. ellenben a kozeppalya vegtelenul tul van toltve, en lehoznam Rakiticet es deJongot is, tamadokert cserebe, vagy legalabbis a 16oson belulre tolnam valamelyiket, a masik helyere Fati. Es johetnek a tavoli lovesek meg a beivelesek is, hiaba idegen nekunk. Messi es a vedoink is folyamatosan kozeppalyast jatszanak, ennek ilyen formaban semmi ertelme, ha nem cserelunk felidoben egybol, akkor egyertelmuen edzoi szamlara lehet majd irni az eredmenyt, barmi is legyen a vege.