Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Balinho írta: ↑2020.07.17. 09:06:39
A baj az, hogy van az a kattanás, hogy a Barcával a Barca stílust kell játszatni, ezért ha valaki megbukik, lásd LE utolsó éve, vagy Valverde, akkor, aki újonnan jön ide, az nyilván beáll a Barca-stílus, tiki-taka, régi szép foci, már gyerekként is a Cruyff féle foci anyatején nőttem fel maszlagba.
Ami addig oké, amíg alkalmas rá az állomány. Ez a mostani nem az, sőt a támadóharmadban fellépő totális ötlettelenség egyenesen életveszélyes az öregedő védelmünkre nézve (mondjuk ha komplett térfeleket hagyunk állandóan, akkor az bármilyen védelemre az lenne).
Viszont ha a Barca-stílust kell játszatni, akkor naná, hogy azt a játékost, Busit kell játszani, aki még legalább elvben képes rá. Igaz, az azért nagyon nem mindegy, hogy egy legjobb korban lévő Busquets játszik Xavi és Ini mellett úgy, hogy igazából nem ő a karmester, vagy egy megöregedett Busi, aki már nem tud konzisztensen top teljesítményt nyújtani, de cserébe tőle várják az egész középpálya mozgatását Xaviesta visszavonulása után.
Valószínűleg amúgy a csúcson lévő Busquetsre is nagy lett volna az a kabát, amit így már a zeniten túl próbálnak ráerőltetni.
Ettől mondjuk még tény, hogy idén több teljesítménye is menthetetlen volt.
A baj az, hogy van az a kattanás, hogy a Barcával a Barca stílust kell játszatni, ezért ha valaki megbukik, lásd LE utolsó éve, vagy Valverde, akkor, aki újonnan jön ide, az nyilván beáll a Barca-stílus, tiki-taka, régi szép foci, már gyerekként is a Cruyff féle foci anyatején nőttem fel maszlagba.LG írta: ↑2020.07.17. 08:24:44Szerintem meg bőven megérdemli Busika a fikát, nem elsősorban ezért a meccsért, hanem mert évek óta kerékkötő. Ez mondjuk nemcsak az ő hibája, hanem mindazoké is, akiknek bármi köze van ahhoz, hogy ő még itt van, sőt, még rendszeresen játszik is.Nem akarok persze mindent a nyakába varrni, mert több más játékosunk rohadt gyenge teljesítménye is kellett ehhez a gyalázatos szezonhoz, de őt már évekkel ezelőtt le kellett volna építeni.
![]()
Szerintem meg bőven megérdemli Busika a fikát, nem elsősorban ezért a meccsért, hanem mert évek óta kerékkötő. Ez mondjuk nemcsak az ő hibája, hanem mindazoké is, akiknek bármi köze van ahhoz, hogy ő még itt van, sőt, még rendszeresen játszik is.

Ugyan mit számítana egy már tét nélküli bajnoki meccs, ha az sem számított hogy egy AS Roma felgyalulja velünk a gyepet, és utána ugyanezt megcsinálhatta a Liverpool is mikor 90 percre volt a BL döntő 3 gólos előnyről.