2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne haragudj, de ez most egy jó nagy hülyeség volt.tl írta: ↑2020.09.28. 10:49:51Gyenge kezdésnek tartom, hogy egy 17 éves gyerek nélkül nem tudtunk egy épkézláb gólt összehozni (öngólt nem számítom annak, a 11-est is Fati harcolta ki), a támadásban mindenki álldogál, Griezmann jelentősége az összjátékban a partjelzőéhez mérhető. Mindezt egy harmatgyenge Villarreal ellen, akit tegnap Karakószörcsök is megvert volna.
Gyenge kezdésnek tartom, hogy egy 17 éves gyerek nélkül nem tudtunk egy épkézláb gólt összehozni (öngólt nem számítom annak, a 11-est is Fati harcolta ki), a támadásban mindenki álldogál, Griezmann jelentősége az összjátékban a partjelzőéhez mérhető. Mindezt egy harmatgyenge Villarreal ellen, akit tegnap Karakószörcsök is megvert volna.miro. írta: ↑2020.09.28. 09:08:2645 perc utan 4:0,gyenge kezdes.tl írta: ↑2020.09.27. 23:14:51Gyenge kezdés, Fatit lehet dícsérni, kicsit Albát. A többiek gyengék voltak, lehet itt bármilyen taktika meg felállás, ha támadásban csak az mozog akinél a labda van. Sajnos ebben nem sok előrelépés van tavalyhoz képest. Pjanicnak volt egy ígéretes passza, talán Messi társra talál benne a kombinatív játékban, meglátjuk.
Ha most kellene jósolni, talán 3.- 4. hely meglehet, de lehet hogy csak EL lesz ebből jövőre.![]()
Meghalok.
Feast4 írta: ↑2020.09.28. 10:14:47Gyerekek térjünk már vissza a bolygóra.
A spanyol bajnokság azon a szinten van, hogy egy formában játszó 17 éves megette a Villarrealt. A Tico és a Real lehet gond, jobb napján a Sevilla.
Nagyon szépen fogunk menni a bajnoki címért, a többi meg kiderül.
A gond ott lesz, ha nemzetközi meccsen beleakadunk, megint egy gyors zúzós csapatba, akik ránk futnak és az amúgy is akadozós összjátékunk berottyan tőle.
A tegnapi meccsnek szerintem öt tanúságát lehet levonni:
Egy kb. Ugyanazt az erőt képviseljük, majd a bajnokságban mint eddig.
Griezmann harmat gyenge lesz csatárnak, egyszerűen nem fogjuk tudni beépíteni. Ha Messi a pályán van akkor neki nincs helye sem 4-3-3-ban sem 4-2-3-1-ben. Vesszek meg jobban járnánk ha Braithwaite lenne a helyén. Erősebb, meg legalább van benne akarat. Griezmannból már ez is kezd kiveszni, csak futkos össze vissza, mint pók a falon, nem találja a helyét, a többiek se keresik, labdával.
Dembele olyan meccshiányos, hogy hihetetlen. Meg szerintem továbbra is vakon van. Ha Trincao nem szorítja ki és nem hozza le azt az oldalt akkor, megint full egyoldalasak leszünk. Nagy baj, hogy a jobb szélső mögött nincs egy épkézláb jobb hátvéd.
Busquets... Nem változott semmi. Olyan, mint volt. Lassú körülményes, nem hiszem el, hogy Pjanic, vagy Puig, nem jobb megoldás a helyén. Remélem, hogy csak azért kezdett, mert Pjanic beteg volt, de félek ez hiú ábránd. Továbbra is tartom nagyon kéne egy hat tüdejű labdaszerző, mert ez így komolyabb szinten megint 8-2-re lesz elég.
A védelem lassú mint a tetű. Minimum egy középhátvéd kéne és baromira kellene, egy épkézláb jobb hátvéd, mert ha SR-t kell nézni sírok.
Összeségébben a nagy változás az, hogy kb. semmi nem változott.
Jó meglátások.plusz,ha tehetném azonnal hoznám cserébe Griezért Lajost vissza. Nem azért mert Griez nem volna jó játékos, de egyszerűen nem látom a helyét Koemannál sem. védekezik ugyan hátul, de hát ezért vettük? Lajos meg lehetett volna egy jó kis csere. De hát ez elment és Griezzel valamit kellene kezdeni...
A bajnokságban ott leszünk az első 5 között, akárkivel is állunk ki. Nem is ez a probléma. a nemzetközi versengést, ami a kupák végső megnyerésére vonatkozik azt el is felejteném, csak legalább partiban volnánk azzal szemben, akivel szemben esetleg kiesünk.
Pedri, Puig, Trincao,Dembele,Coutinho a nagy kérdések, hogy őket hogyan és hová fejleszti a ,,mester,, Messi elég kedcetlennek tűnt, számomra ez nem csoda. De Jong nem volt tegnap jó, Busi... A védelem pedig nem volt vizsgáztatva. SR jobbhátvéd. hát remélem ma bejelentik ezt a Desk gyereket, és nem úgy jár, mint Semedo.
Kihagytad a pozitívumokból, hogy Dembele nem sérült lefanbarca írta: ↑2020.09.28. 07:20:14
Pont ez az, VEB, én sem értem mi ez a letargia. Tipikus magyar (sajnos), hozzáállás, hogy negatívan állunk hozzá, hogy ne kelljen csalódnunk. Gáz és szomorú, hisz bár voltak negatívumok, azért bőven lehet pozitívumokat kiemelni, amit én meg is teszek.
- Ansu Fati: nem is kell ecsetelni
- Ígéretes teljesítmény: Alba (rajta az előszezonban is látszott, hogy jó lehet), Piqué, Pjanic, Coutinho, Trincao
- Nem Messit keresték minden labdával és ez egyáltalán nem is volt baj
- Viszonylag sok percet kaptak fiatal játékosok, ami Dest és Eric Garcia érkezésével még inkább igaz lesz.
- Dinamikus volt a csapat, a letámadásokban is (a második félidőben visszavettek, de felejtsétek el, hogy mindez 4-0-s vezetésnél történt)
- Aki a statisztikákat megnézi, láthatja, mennyi lövésünk volt és milyen sokszor kellett Asenjo védjen.
45 perc utan 4:0,gyenge kezdes.tl írta: ↑2020.09.27. 23:14:51Gyenge kezdés, Fatit lehet dícsérni, kicsit Albát. A többiek gyengék voltak, lehet itt bármilyen taktika meg felállás, ha támadásban csak az mozog akinél a labda van. Sajnos ebben nem sok előrelépés van tavalyhoz képest. Pjanicnak volt egy ígéretes passza, talán Messi társra talál benne a kombinatív játékban, meglátjuk.
Ha most kellene jósolni, talán 3.- 4. hely meglehet, de lehet hogy csak EL lesz ebből jövőre.
Pont ez az, VEB, én sem értem mi ez a letargia. Tipikus magyar (sajnos), hozzáállás, hogy negatívan állunk hozzá, hogy ne kelljen csalódnunk. Gáz és szomorú, hisz bár voltak negatívumok, azért bőven lehet pozitívumokat kiemelni, amit én meg is teszek.
A támadások nagy részében sétált ő is. Ha megindult, a többiek nem vették észre. Talán ez.vidra írta: ↑2020.09.27. 23:21:10Griezmann folyamatosan cselezte a védősort (labda nélkül), meg adta a pofonokat a lesnek kívülről, belülről. Mi tehát a gond?Gyenge kezdés, Fatit lehet dícsérni, kicsit Albát. A többiek gyengék voltak, lehet itt bármilyen taktika meg felállás, ha támadásban csak az mozog akinél a labda van. Sajnos ebben nem sok előrelépés van tavalyhoz képest. Pjanicnak volt egy ígéretes passza, talán Messi társra talál benne a kombinatív játékban, meglátjuk.
Ha most kellene jósolni, talán 3.- 4. hely meglehet, de lehet hogy csak EL lesz ebből jövőre.
3-4. hely? Hülye vagy? Szerintem csont nélkül kiesünk.tl írta: ↑2020.09.27. 23:14:51Gyenge kezdés, Fatit lehet dícsérni, kicsit Albát. A többiek gyengék voltak, lehet itt bármilyen taktika meg felállás, ha támadásban csak az mozog akinél a labda van. Sajnos ebben nem sok előrelépés van tavalyhoz képest. Pjanicnak volt egy ígéretes passza, talán Messi társra talál benne a kombinatív játékban, meglátjuk.
Griezmann folyamatosan cselezte a védősort (labda nélkül), meg adta a pofonokat a lesnek kívülről, belülről. Mi tehát a gond?Gyenge kezdés, Fatit lehet dícsérni, kicsit Albát. A többiek gyengék voltak, lehet itt bármilyen taktika meg felállás, ha támadásban csak az mozog akinél a labda van. Sajnos ebben nem sok előrelépés van tavalyhoz képest. Pjanicnak volt egy ígéretes passza, talán Messi társra talál benne a kombinatív játékban, meglátjuk.
Igaz, még nem játszottunk kieső helyen lévő csapatokkalVárjunk ezzel. Valverdével és Setiénnel is voltak hasonló sima győzelmeink. Majd nézzünk meg azokat a meccseket, ahol az ellenfél stílusa nem fekszik nekünk, majd ott kijön, hogy van-e javulás. Főleg a védekezés nagy kérdőjel számomra, az még nem lett igazán próbára téve.
De megtartottuk a 4-0-t és még necces szitukban sem kaptunk gólt. Nekem a védekezés sokkal patentebbnek tűnt.Emery reagált, észrevette, hogy a középpályánkkal kezdhet valamit. Feljebb tolta a csapatát, gyakorlatilag 4/5/1-et játszik a csapata. Kiegyenlítettebb lett a meccs. Már nem is lőttünk gólt.
Akkor te már így is maradsz.barca_bome írta: ↑2020.09.27. 22:32:39Hát gyerekek én elhiszem, hogy minden nagyon jó, de engem vallatni lehetne ezzel a meccsel is, akárcsak tavaly az összessel.
Várjunk ezzel. Valverdével és Setiénnel is voltak hasonló sima győzelmeink. Majd nézzünk meg azokat a meccseket, ahol az ellenfél stílusa nem fekszik nekünk, majd ott kijön, hogy van-e javulás. Főleg a védekezés nagy kérdőjel számomra, az még nem lett igazán próbára téve.