2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
3as hatrany busi, sr, griez.
visca el barca írta: ↑2020.10.01. 20:16:27Ugyanaz a kezdo mint a villarreal ellen
Neto- sr piq lenglet alba - busi, de jong - griez, cou, fati - messi
és itt láthatunk egy márciusi posztot is a jövőből.
Hát ha nézte a Villareal elleni meccset,akkor ma Pjanic kezd. Ha meg nem,akkor Busi.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.10.01. 10:10:49Na mibe hogy majd a Vigoi átkot Busi kezdetésével akarja majd Koeman megtörni?Hihetetlen továbbra is a 8-2 után
Irónia volt....nem is gondoltam másra....Cou esetében dettó.....!!!Messidona10 írta: ↑2020.09.30. 16:48:43(Ezt most nem tudom, hogy irónia-e, ha igen, akkor nem jött át, ez esetben elnézést) Pedig sikerült rosszmájúnak lenned. Ha valami jó történik, akkor cáfoljuk meg, vagy fogjuk a Bayernre?!Azért esélyt adjunk már a dolgoknak...
Szerintem biztató volt az első meccs, volt lendület a játékban, nyíltak meg területek. Fati és Alba nekem nagyon pozitív volt (előbbit nem akarom magyarázni, utóbbinál meg végre látni lehetett az akarást), Coutinho is tetszett.
Pont ez is a jó Fatiban, nem Messit keresi állandóan és nem gondolja meg kètszer hogy lőjjön. Kellett már egy ilyen ember a csapatba.
(Ezt most nem tudom, hogy irónia-e, ha igen, akkor nem jött át, ez esetben elnézést) Pedig sikerült rosszmájúnak lenned. Ha valami jó történik, akkor cáfoljuk meg, vagy fogjuk a Bayernre?!
Nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem Alba gólpassza (első gól) Messinek lett volna címezve, csak Fati nem pöcsölt.....Cou pedig még a Münchenből hozott ösztönök alapján passzolt.....csababarca írta: ↑2020.09.28. 14:50:44Bőven jó volt, főleg első félidő, engem meg is lepett.
Pl Fati második gólja klasszikusan olyan gól volt, amilyet az utóbbi 2 évben nem rúgtunk, mert ott Messi kapta volna, hiába volt rosszabb pozícióban. Cou meg kilőtte Fatit vele, és jött a gól.
Ezek kellenek, 3-4 passz, és helyzet, nem tötymörögni.
Dest remélem jön, Roberto jobbvédőben (meg bárhol) kínszenvedés, Busquets meg...no comment.
Úgy látom nem tanítottak meg kultúráltan megnyilvánulni. Attól még hogy valaki nem ért veled egyet, nem feltétlenül mond hülyeséget.fanbarca írta: ↑2020.09.28. 11:07:37Ne haragudj, de ez most egy jó nagy hülyeség volt.tl írta: ↑2020.09.28. 10:49:51Gyenge kezdésnek tartom, hogy egy 17 éves gyerek nélkül nem tudtunk egy épkézláb gólt összehozni (öngólt nem számítom annak, a 11-est is Fati harcolta ki), a támadásban mindenki álldogál, Griezmann jelentősége az összjátékban a partjelzőéhez mérhető. Mindezt egy harmatgyenge Villarreal ellen, akit tegnap Karakószörcsök is megvert volna.
1. Egyrészt nem azért volt Fati jó, mert a Villareal gyenge. Meg lehet nézni, hogy mostanában jellemzően felkészültebbek a fiatalok. Alphonso Davies, Haaland és Sancho a Bundesligában oktat, Greenwood, Mount és Trent ott van a PL-ben, Tonali és Kulusevski a Serie A-ban, a La Ligaban meg Fati, Rodrygo, Vinicius és tegnap is Kubo volt a legjobb a Villarealnál. Örüljünk, hogy van egy ekkora tehetségünk, aki ezzel a teljesítménnyel 24-25 évesen is bőven elégedett lehet, de addig még irtózatosan sokat fejlődhet.
2. Sok helyzetet dolgoztunk ki (18 kapura lövés, Asenjo 6 védést mutatott be, nem véletlenül lett magasan a Villareal legjobb játékosa), sok bemozgás volt, Messi osztogatta a passzokat, Alba sokszor nagyon szépen futott be, de Coutinho, Trincao és Pedri is jól mozgott. Egyedül Grizesre lehet komolyabb panasz, illetve talán picit Messire.
3. Mi az, hogy nélküle nem tudtunk gólt rúgni? Máskor ugyanezt mondjuk Messire. Nyilván nem rúg gólt Coutinho, ha rúg 3-at Fati. Fati meg nem rúg gólt, ha rúg 3-at Messi. És egyikük se rúg gólt, ha rúg 2-t Griezmann. És ennyi góllal bőven lehet meccset nyerni. Ha az öngól nem öngól, Busquets ajtó ablak helyzetben van és simán belőheti. Fejezzük már be ezt a hülyeséget, mit vártatok volna, 8 gólt? Ez nem a Barca-Bayern, a 4-0-val pedig akármelyik edző elégedett lett volna.
Nem, nem azt mondom, hogy világverőek vagyunk. De azért ami sok, az sok.
Nagyjából egyetértek, bár a Busi, De Jong páros hogy működött volna, az szerintem kicsit túlzó... Nem kaptunk gólt az eladott labdáikból, pedig simán kaphattunk volna kettőt hármat... Egy jobb csapattól.Peter írta: ↑2020.09.28. 11:44:55Ideális partner volt a Villareal....Fati önmagáért beszél, Messinek volt néhány ötletes passza....Alba igyekezett.....Cou detto....de Jong, Busi középpálya ilyen ellenfél ellen működött, Busi eladott lebdái ellenére is, de nem tudott kitűnni ez a középpálya ebben a mezőnyben, ami nem túl biztató....védelmünk nem igazán volt próbatételnek kitéve....cserék jöhettek volna előbb....közepes iramú, átlagos La liga meccs volt, az átlegnál több góllal.....hurráhangulatnak semmi alapja....később majd lesz mire hivatkozni, hogy bezzeg a Villareal ellen sikerült.....ahogy nyáron is volt....helyén kell kezelni az eredményt....
Szerintem Coutinho nem volt tegnap középszer. Kiváló labdákat adott, amikor nála volt a labda, azokból mindíg jól indított. néhány brazilos megoldást is látni lehetett. Nem felejtett el ő focizni,és bízzunk már benne egy kicsit! Nem szabad elfelejteni, hogy hogyan volt ő itt kezelve korábban. Most mást játszhat, kapjon már lehetőséget. Szerintem.Barca_10 írta: ↑2020.09.28. 11:14:58Élmény nézni Fati góléhségét, nem gondolkodik kétszer ha lőni kell és nem állandóan Messit keresi, jó lesz. Busquets posztja sír Pjanicért vagy Puigért, az első félidőben több labdát adott el mint a Nike az előző negyedévben. Sr továbbra is nb2 színvonal, szóra sem érdemes.
Dembelenek nincs önbizalma sprintelni, újra kell építeni ha még lehetséges. Pozitívum hogy szépen ki van gyúrva.
Pedri, Trincao, mehet azonnal a kezdőbe, Cou, Gríz súlytalanok, középszer mindkettő. Messi elég kedvetlen volt, látszik rajta mennyire nem akar itt lenni már. Piquè, Alba jók voltak.