Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Busquets is ugrott már be vészhelyzeti jelleggel.
Nem értem, hiszen 2 éve csak azt hallok hogy a Barcáé a világ legerősebb kerete.
Nem biztos, hogy simán kikapna szerintem. Ha betolják a buszt, csípnek, rúgnak, és favágók, akkor nem. Persze utálatos foci ez, Atletico, Getafe stb. Nekem szimpatikus volt, hogy ki mertek jönni és támadni is. Azért is zisztelet a Fradinak, hogy nem rugdosta az ellenfelet, sőt nekem úgy tűnt, hogy nagyon is figyelnek az ellenfélre, túlzottan is tisztelik. Nem voltak kontaktok, emberfogás, nagy területeket adtak, és ez azért a Barca ellen öngyilkos taktika. Vannak ilyen csapatok a spanyol bajnokságban Eibar és társaik, akik inkább kapnak egy ötöst, de próbálnak játszani!!! És ez a fontos szerintem. le lehetett volna hozni ezt a neccset máshogy is, sokkal védekezőbb, durvább módon és akkor nem öt a vége, de örülök, hogy nem ilyesmit játszottak. Nyilván nem Barca szint a Fradi, ez egyértelmű.NovaProspekt írta: ↑2020.10.21. 11:19:11ez a Fradi bátor volt, de kb. Segunda szintűek. Egy Alavés, Getafe bucira veri őket (is).
viszont még így is h Gríz most nem tolta, egyre erősödik bennem az érzés, h ez a Messi-Gríz nem fog együtt működni, pláne, ha még Coutinho is itt lesz. Ebből a hármasból kettőt el kellene engednünk. A 4-2-3-1 két szélére valódi (gyors, cselezni képes) szélsők kellenek, előre meg egy bivaly, magas középcsatár. ez a 4 lassú tökmag játszik elöl, meg folyamatosan cserélgetik a pozícióikat egy La Ligához elég lehet idén, de a BL-ben csak lábjegyzet leszünk megint, pláne, hogy a középpályánkon sem Kanték szűrnek, mögöttük a védelem meg bohózat.
amíg a Fradi megtehette, h betolja ellenünk a buszt és kontrázik, csak pislogtunk most is. ezt megteszi majd minden csapat, aztán nem fogjuk tudni a labdát eljuttatni a 16-oson belülre, Piquééket hátul meg egy kósza felrúgott labdából lefutják majd.
Itt nem azzal van a gond, hogy jön a negatív visszhang, hanem hogy már tavalyhoz képest is iszonyatosan visszaeesett a teljesítménye. Ha egy Fradi ellen lehoz egy közepesnél jobb teljesítményt annak alapnak kellene lennie egy ilyen kaliberű játékosnak, aki ennyit keres és ilyen szerepet tölt be a csapatnál. Nem volt kiemelkedő, jól játszott, de ha Trincao, Dembélé, Fati stb. lett volna a mezére írva, akkor kellene inkább kiemelni. Ami inkább gáz, hogy a csapat eddigi 13 góljából nincs egy akciógólja sem, csak 2 tizenegyes, meg 3 gólpassz. És ezt nem lehet csak a korával magyarázni, mert tavalyhoz képest is radikális visszaesés.Lehet mondani, hogy hátrébb játszik, nincs Suarez meg hasonlók, de neki kellene a csapat húzóemberének lenni, ráadásul még lecserélhetni sem lehet.Rob888 írta: ↑2020.10.21. 00:44:04Örülök , hogy itt vagy!!!! Persze gondolom nem egyedüliként tőled jött az a rengeteg negatív hang Messivel kapcsolatban!! Elfogadom a véleményedet, de nem értem!! Túl magasra tette ő a mércét saját játékának megítélését illetően!!!! Azt nem írtam, hogy annyira jól játszott, de egy két méltató szó elhangozhatna a sok kritika után!!!! Véleményem szerint lecserélni ma csak a pihentetés miatt kellett volna!!! Egyébként sajnos az utóbbi meccseken tényleg látszik, hogy túl van pályája csúcsán, de ez korát nézve természetes! Sajnos lesznek a jövőben is olyan 10 percek, amikor eltűnik, hogy aztán még villanjon egyet!!! Mikor volt ő tiszteletlen a szurkolókhoz, nem emlékszem!! Biztos volt olyan, amit másképpen kellett volna csinálnia az elmúlt hónapokban, hiszen ő is emberből van, de tisztelete a szurkolók és a klub irányában szerintem maximális!!! Nagyon másképpen látjuk a dolgokat, persze ez nem baj!! Szerintem a Barca iránti hűsége az elmúlt években példaértékű!!!
Araújónak adnak rendesen játékehetőséget azzal, hogy minden második meccsen kiállíttatja magát valamelyik szerencsétlen.NovaProspekt írta: ↑2020.10.21. 08:03:21Most hosszabbítottunk amúgy Piquével(többek között)
Vagy ő vagy Lenglet helyére be kellene erőltetni Araújot vagy hasonló zsánerű bivalyt, mert ez így bohóckodás
Hozzáteszem, hogy voltak akik vitatták a bíró ítéletét. Pedig ez tök egyértelmű eset volt. A tizenhatoson kívűli ténykedésüket, ahol mindketten harcoltak egymással még elnézte a bíró, csak éppen mint ahogy a meccs folyamán mindíg amikor Tokmac vihette a labdát a védőink komplett semmit sem tudtak csinálni vele szemben ( sem), amikor a tizenhatoson belülre ért már hátrébb volt és egyértelműen lerántotta az ellenfelét Pique végig útolsó emberként volt harcban, egyértelmű a piros lap. Legyünk azért már tárgyszerűek! Ezt a gólt a látottak alapján teljesen megérdemelte a Fradi. A gond az, hogy a középső védőink viccszintűek. Ezt kár volna tagadni, tegnap többször is láthattuk nem először. A magyar bajnoki szint, vagy alatta.gránit írta: ↑2020.10.21. 07:51:25Örültem, hogy kiállították ezt a szerencsétlent, minden meccsen abban reménykedek, hogy a 90. percben kiállítják, így legalább a következő meccsen nem kell a pályán látni. Azt sajnáltam csak, hogy még ahhoz is ostoba volt, hogy a 16-oson kívül ráncigálja meg látványosan az ellent. A 16-oson kívül csak bökdöste, amit a bíró engedett, majd a 16-oson belül szakította majdnem széjjel az ellenfél mezét. Fordítva is csinálhatta volna, utolsó emberként elkövetett szabálytalanságkét az is piros lap, de megússzuk egy szabadrúgással. De hát még ehhez is suta.
A Celta ellen már ünnepeltem, hogy kiállították Piqué-t, erre a VAR megmentette. Majd eltelt pár perc, és kiállították Lenglet-t.Teljes bohózat, amit művel ez a két ember, minden meccsen összedobnak pár Monty Pythonba illő jelenetet. De a Szeszélyes évszakokban is el tudtam volna őket képzelni, akkora vicc már az, amit ez a két pancser összeszerencsétlenkedik.
Becsületükre legyen mondva, a női mezőnyből nem lógnának ki.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=m59SmSplRvA