gránit írta: ↑2020.10.27. 16:35:52
Télen is hangot adtam annak, hogy Todibóról nem kellene ennyire könnyelműen lemondanunk. Ugyanaz a nóta, mint tavaly. Szűk a keret, és amit Messi is mondott, ezt a lyukak tömködésével próbálják megoldani. Évekig játszott jobbhátvédet olyasvalaki, aki nem jobbhátvéd, szélsőt játszatnak Griezmann-nal, aki nem szélső stb. Majd ha jön egy kiállítás meg egy sérülés, pislogunk, hogy ki álljon be középhátvédnek. Dest legalább mindkét oldalon bevethető, középhátvéd poszton viszont nagyon szűken vagyunk.
A Juvenak egy egészséges középső védője van Demiral személyében, úgyhogy minden bizonnyal háromvédős rendszerben játszanak majd, ahová ráaadásul a B-ből felhívott Frabotta-nak is játszani kell majd, szóval sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint mi. Alapvetően van 4 belső védőnk, aminek elégnek kellene lenni. Hogy Umtiti sérült az jelenleg egy dolog, de más csapat sem tart 5 igazi kh-t,n az azért elég luxus. Plusz Cr sem lesz, ami azért sokat jelent, így nem kell annyira aggódni a védelem miatt, bár Morata miatt nem vagyok teljesen nyugodt.
Ezzel együtt én is szívesen itt láttam volna még Todibot, de így hogy Umtitől képtelenek vagyunk szabadulni meg van kicsit kötve a klub keze. Én még reménykedek, hogy ha végre egészséges lesz egy jó teljesítményt le tud még hozni, mert a képességei megvannak hozzá.
Dybalaval egyébként mi van, mert idén nem nagyon játszott? Sérült volt?