2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Állítólag a fékek lettek kidobva 19s szezonhoz képest, lehet akkor is szépet égtünk, de a két csapat között még vésu edzővel is osztálykülönbség volt. Tetszik vagy nem Ko-man egy totálisan alkalmatlan edző, a csapat leggyengébb pontja, NB1-be komolyabb edzők vannak, ezt bárki megmondja, aki nem Fifába találkozott a focival életében, én csak NB3-aztam, de sok barátom van innen onnan, sokmindenre tanítottak, jó meglátásai voltak, én ez alapján mondom tényleg 0 a csávó, de bárkivel beszélek szintén ezt mondja, ennyire gyenge edzőnk még kb. sose volt, félelmetes mit művel.csababarca írta: ↑2021.02.24. 19:55:10Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.
Akkor most is ennek kellene következnie, ha következetes.
Nem variálnia kellene, a keret adott.
De nehogymár a keretre fogjuk, ennél gyengébb kerettel rendelkező csapatok is tudatosabban játszanak, van elképzelésük, lendületük, stb.
Itt semmi elképzelés nincsen, ez a bajom.
szerintem Alba a leggyengébb. momentuma sincs, max 1 labdavesztés
Én voltam, de egy szóval sem írtam, hogy milyen jól tette, csak szerintem így gondolkodott. A végén a szarkazmus nem jött le.csababarca írta: ↑2021.02.24. 19:55:10
Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.
Akkor most is ennek kellene következnie, ha következetes.
Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.Barcahun írta: ↑2021.02.24. 19:39:13
Távolálljon tőlem Ko-mant védjem, de legalább 2 égés után változatott kezdőn, a gond az hogy még mindig ugyanaz a formáció és taktika, de a keret mélységét és az elkövetkezendő meccseket nézve nem sokkal jobban tudná megvariálni a dolgokat, ahhoz meg egyszerűen ő kevés, hogy fomációt vagy taktikai ficsőröket újítson be, talán jobb is ha nem így a szezon felén túl kezdi el, ha eddig nem ment, majd a kövi edző![]()
![]()
Nem értem,ha már ez az egy csatárunk van, akkor miért nem lehet a posztján játszatni. Így sajnos nem tud hozzá tenni szinte semmit (Griezzman szintet hoz azértbence0330 írta: ↑2021.02.24. 18:28:57
Főleg, hogy megint balszélső lesz. Volt pár elég jó meccse ősz közepe felé, amikor center volt, Messinek kifejezetten jól készített elő pár megtartott lasztival. Na kb azóta sem volt center 1-1 párperces időhúzó cserén kívül. Stabilan balszélső. Tény, hogy oda jelenleg csak Konrad lenne.