Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Állítólag a fékek lettek kidobva 19s szezonhoz képest, lehet akkor is szépet égtünk, de a két csapat között még vésu edzővel is osztálykülönbség volt. Tetszik vagy nem Ko-man egy totálisan alkalmatlan edző, a csapat leggyengébb pontja, NB1-be komolyabb edzők vannak, ezt bárki megmondja, aki nem Fifába találkozott a focival életében, én csak NB3-aztam, de sok barátom van innen onnan, sokmindenre tanítottak, jó meglátásai voltak, én ez alapján mondom tényleg 0 a csávó, de bárkivel beszélek szintén ezt mondja, ennyire gyenge edzőnk még kb. sose volt, félelmetes mit művel.csababarca írta: ↑2021.02.24. 19:55:10Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.
Akkor most is ennek kellene következnie, ha következetes.
Nem variálnia kellene, a keret adott.
De nehogymár a keretre fogjuk, ennél gyengébb kerettel rendelkező csapatok is tudatosabban játszanak, van elképzelésük, lendületük, stb.
Itt semmi elképzelés nincsen, ez a bajom.
szerintem Alba a leggyengébb. momentuma sincs, max 1 labdavesztés
Én voltam, de egy szóval sem írtam, hogy milyen jól tette, csak szerintem így gondolkodott. A végén a szarkazmus nem jött le.csababarca írta: ↑2021.02.24. 19:55:10
Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.
Akkor most is ennek kellene következnie, ha következetes.
Csak arra utaltam, hogy valaki felvetette ma, hogy jó pedagógiai érzék miatt rakta fel a psg után ugyanazt a kezdőt hétvégén.Barcahun írta: ↑2021.02.24. 19:39:13
Távolálljon tőlem Ko-mant védjem, de legalább 2 égés után változatott kezdőn, a gond az hogy még mindig ugyanaz a formáció és taktika, de a keret mélységét és az elkövetkezendő meccseket nézve nem sokkal jobban tudná megvariálni a dolgokat, ahhoz meg egyszerűen ő kevés, hogy fomációt vagy taktikai ficsőröket újítson be, talán jobb is ha nem így a szezon felén túl kezdi el, ha eddig nem ment, majd a kövi edző![]()
![]()
Nem értem,ha már ez az egy csatárunk van, akkor miért nem lehet a posztján játszatni. Így sajnos nem tud hozzá tenni szinte semmit (Griezzman szintet hoz azértbence0330 írta: ↑2021.02.24. 18:28:57
Főleg, hogy megint balszélső lesz. Volt pár elég jó meccse ősz közepe felé, amikor center volt, Messinek kifejezetten jól készített elő pár megtartott lasztival. Na kb azóta sem volt center 1-1 párperces időhúzó cserén kívül. Stabilan balszélső. Tény, hogy oda jelenleg csak Konrad lenne.
Távolálljon tőlem Ko-mant védjem, de legalább 2 égés után változatott kezdőn, a gond az hogy még mindig ugyanaz a formáció és taktika, de a keret mélységét és az elkövetkezendő meccseket nézve nem sokkal jobban tudná megvariálni a dolgokat, ahhoz meg egyszerűen ő kevés, hogy fomációt vagy taktikai ficsőröket újítson be, talán jobb is ha nem így a szezon felén túl kezdi el, ha eddig nem ment, majd a kövi edzőcsababarca írta: ↑2021.02.24. 19:16:02Ha ma kikapunk, akkor Koeman pedagógiai okokból ezt a csapatot teszi fel a Sevilla ellen is?
Költői kérdés volt.
Nagyon lassúak vagyunk, sok felesleges érintéssel, kontrázásra való lehetőségeket meg sem kíséreljük.
Főleg, hogy megint balszélső lesz. Volt pár elég jó meccse ősz közepe felé, amikor center volt, Messinek kifejezetten jól készített elő pár megtartott lasztival. Na kb azóta sem volt center 1-1 párperces időhúzó cserén kívül. Stabilan balszélső. Tény, hogy oda jelenleg csak Konrad lenne.csababarca írta: ↑2021.02.24. 17:52:36
de nekem ez tetszik most, mondjuk Brait nagyon szúrja a szemem ebben a csapatban.