Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.16. 08:55:35
Az utolsó utolsó gondolat amit írtál jár a fejemben pár hete, mi lenne az elképzelés? Szezonról szezonra egyre távolabb vagyunk a nemzetközi szinttől, a jelenlegi támadó arzenállal pedig örüljünk ha valahogy a bajnokságban meglesz a bl induló hely.
Neymart nem védem, de lehet ő is belátta hogy a régi cimbora, Messi sem véletlenül nem jött, lehet ebbe a katyvaszba amiben a klub van, a végtelen ígéretekkel, projektekkel, “majd jövőre” felfogással szimplán nem kérnek belőle, ilyen áron nem - talán ez a legfontosabb, mert abban biztos vagyok visszajött volna, csak nem ebbe a szarkupacba.
Bajnokságban ilyenektől nem kell tartani, ritka színvonaltalan a liga, persze a Getafe most nagyon erősnek van beállítva, és még kvázi az 1 pont is értékes:D szokásos.
Ezzel a kerettel meg a bl 8 is elvárás lehetne, csak hát látjuk a szakmaiságot.
Szerintem soha nem volt opció se Messi, se Neymar.
Ez a Laporta féle manipuláció volt, hogy elmondhassa, hogy megpróbálta, de aliga és Tebas, az FFP meg az illuminátusok nem engedték. Ennél többet én nem látok bele.
Szóval itt se Neymar nem akart visszajönni, mert nem voltunk opciók anyagilag, se mi nem akartuk igazából, csak ment a porhintés.
Nem ítélem el mert elment pénzt keresni, 31 éves, megy kifelé. Engem jobban meglepnek a huszas éveik közepén elmenők, mert bennük még lett volna Európában is kraft.
Kessié, Saint-Maximin, Fofana, Ruben Neves, Milinkovic-Savic akik így hirtelen beugranak, és 30 év alattiak.
Nálunk ez tényleg érthetetlen kategória, de igazából valahol értem, pénz agyig, nem túl nagy teljesítménykényszer, seggük kinyalva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."