Sinya22 írta: ↑2021.05.17. 11:22:09
hogy a keret magja (Piqué,Roberto,Busi,Messi,Lenglet) - noha Busi vagy Messi egyáltalán nem hozott gyenge szezont- az utóbbi évek kudarcai után már nem képesek jobb teljesítményre. ...
... És persze, a többiek sem tökéletesek,hibázott Araujo,Mingueza, Alba,Busi, Dembelé stb. De most hiába cseréljük ki az edzőt, vagy 3-4-5-6 embert a kezdők/cserék közül, ha jövőre megint ott van Piqué,Lenglet a kezdőben, Roberto az első számú csere, stb. Ezt játsszuk évek óta,és látszólag nem működik.
Innen a fotelből nézve nyílván kidobnám őket, meg az edzőt is, meg a vezetőséget is

Ami engem triggerelt hogy olyanokat láttam hogy 8. helyre érdemes a keretünk, és teljesen alkalmatlan mindenki. Nem így van.
Egyénekre nagyon nehéz lebontani a dolgot, ilyenkor jön elő mindig hogy ki kinek a kije, kinek mekkora belső maffia háttere van, és ki irányítva titokban a háttérből a klubot. Nem szeretem amikor egyesével végig van vezetve hogy ki ok, ki nem ok, mert csapatként játszunk, és a fiúk a mester kéréseit teljesítik.
Lenglet és Piké kb. a két kivétel, akiknek ki lehet mondani nyugodtan hogy heló takarodó, és ők tényleg tabella második felébe se férhetnének be. Azért lehet kimondani, mert nagyon sokszor leírták magukat, de többieknél nem tudok dönteni. És mindkettő ugyanazt az értetlen fejet szokta vágni a hibája után
Pikére külön is kitértem a hosszabb kommentenben, hogy azzal hogy De Jong helyére bekerült megölte a teljes támadásépítésünket, és mellé még gyengén is védekezik. Abszolút negatív hős, még a kupában fejelt góljával is. Rá csereként se lehet számítani, mert nem bír a középponton kívül maradni, nem lehet leültetni. Káros a klubnak a kolléga.
Lenglet, ooh francia barátom, nem azzal van a baj hogy nem jó, és nem is volt jó soha, mert valaha jó védő volt, de szerintem neki egy reinkarnáció is kevés lenne hogy ebből a jelenlegi mélységből újra felépítse a karrierjét. Szomorú történet, még egy ember akit tönkretettünk, és nem csak őt szidnám, hanem a klubbot.
Legyen friss kezdet, olyan edzővel akinek önálló gondolatai és tökei is vannak. Nyílván nem lehet 1ről a 2re teljesen lecserélni a csapatgerincét, de a 8-2 óta, Koeman irányítása idején a csapat gerincét alkotó, leszerepelt fiúkból senki se került ki a csapatból, Luis Suarezen kívül, aki viszont cserébe (nagyon remélem) bajnok lesz. Hát na ez így elég ironikus
Akinek a termination day-szerű teljes RESET nem tetszik, nekem teljesen mindegy hogy rövidnadrágban és sportszárban a pályán, sörrel a fotelben, vagy irodában és öltönyben képviseli a klubot, de ideje van elgondolkodni.