Jó centernek tartom (mondjuk Suarezt jobbnak) Aguerot, de nem látom magam előtt, h mit fog hozzátenni a támadásainkhoz. Nincsenek előttem lehengerlő összjátékok Messivel a válogatottból, ha valamelyik kínlódott, akkor a másik is. Azt is nehezen tudom elképzelni, h annyit fog védekezni, mint Griezmann (mondjuk az ő helyét sem láttam nálunk), azt sem érzem, h az argentin extra motivációval kergeti majd a labdát, vagyis még nehezebb lesz a védekezés, főleg, ha Messi miatt érinthetetlen lesz.
Szerintem jelenleg a francia a legpiacképesebb játékosunk, szóval logikusnak tűnik tőle szabadulni, ha pénzt szeretnénk.
Arra is kiváncsi leszek, ha Fati egészséges, akkor Depaynak hol lesz helye. Láthatóan Koeman kedvelte a kölyköt, feltételezem, h a földijét is fogja, full egy poszt, ha jól láttam az eb-n, bár elég sokat mozgott el a holland, aminek mondjuk sok értelmét nem láttam.
Abban bízok, h valakinél beüt a kémia Messivel vagy egymással, ha az argentin távozik. Amit többször említettetek, itt lenne az ideje, h pár játékos többet vállaljon (amire pl a tehetsége predesztinálja), ehhez pedig Messinek mennie kell, mert szerintem Pedri és Griezmann is sokkal többet tud a mutatottnál, ha esetleg mégsem, akkor némileg bajban vagyunk