Ez a Cou-Aubameyang csere még azért nem zárult le. Ha Ödegaard marad Madridban és nem tudják továbbra is kölcsön venni vagy véglegesen leigazolni (ami 40 millió lenne), akkor kell nekik egy olyan profilú játékos mint a norvég és erre már egy ideje Coutinhot szemelték ki. 40 milliót viszont nem hiszem hogy kiadnának a mostani körülmények között, főleg, hogy nem igazán váltotta meg a világot ott sem Ödegaard. Egy felfújt hisztis gyerek, aki elhitte magáról, hogy ő az új Messi.Guille írta: ↑2021.08.18. 14:01:45Én Pedri helyén tudnám elképzelni, de elég rizikós dolog ez az egész, mert ha idén sem válik be vagy rásérül, már tényleg 0 lesz az értéke. Ha meg nem megy neki, végigpadozza az évet? Én örültem anno az érkezésének (persze nem ilyen áron), de sajnos ez a házasság nem lett sikeres. Gondolom azon fog múlni, hogy jön-e be érte egy legalább 30 millás ajánlat, csak ezt így nyilván nem kommunikálják kifelé.Én nem vagyok pro licenses edző, de a támadósorunk perpill így néz ki: Depay, Agüero, Griezmann, Dembélé, Coutinho, Braithwaite, Fati.
Ha Couthino hátra megy akkor se egészen értem, hogy a 4-3-3, 4-2-3-1, 3-5-2 (azt hiszem ezeket próbálta eddig) hogy fog működni a gyakorlatban ennyi emberrel.
Valakitől nagyon szabadulni kéne.
A csatársorról meg annyit, hogy "szerencsére" ebből a brigádból mindig legalább 2 ember sérült lesz egyszerre, azért nem fog akkora fejtörést okozni.
Braithwaitel karöltve akár mehetne is a brazil. Ők egyértelműen jobb üzletet csinálnának, viszont ennyi játékos már nem fér el itt, hacsak tényleg nem találja meg Koeman a brazil helyét, mert az nem kis turbo lenne.
Pjanicról a spanyol és olasz lapok szerint még nem mondott le a Juve. Ha sikerül még Ramseyt elboltolni vagy ne adj Isten a CR-es hírek igazak, akkor lesz fizu Pjanicra.
Moribaval kapcsolatban van esély, hogy távozik. Laporta elvileg ráragasztott egy 15 milliós árcimkét. A Sport szerint volt már egy 5 milliós ajánlat a Bundesligából de azt visszadobták. El kellene gondolkodni Moribanak is, mert könnyen lehet, hogy megfeneklik a karrierje. Egy olyan játékosnak, aki pár meccset játszott az élvonalban és egy évig a lelátót melegítette, sőt edzeni is csak az utánpótlásban tudott nem fognak egy zsíros szerződést adni.
Arra mindenesetre kíváncsi lennék, hogy ha anno Xavi Simons nem a pénzt választja, hanem marad most hol állna. 18 évesen eddig van vagy 10 perce a felnőtteknél, ráadásul most jön még jó eséllyel Pogba/Camavinga. Itt lehet, hogy már Nico vagy akár Moriba helyzetében lenne. 14 éves korától kezdve a Barca legnagyobb reménysége volt.