2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Peter írta: ↑2021.08.17. 17:52:18Egyre keszekuszább a téma, minden nyilatkozat szinte mindennek és mindenkinek ellentmond.
Piké : " Beszéltem mindegyik csapatkapitánnyal, és sorban álltunk, hogy megegyezzünk a klubbal. Most nagy volt a rohanás egyesek regisztrálása miatt, de tudom, hogy a többiek is készen állnak, hogy csökkentsék a fizetésüket "
Alba : " ..rólam szóló negatív hírek már régen megjelentek, még az Európa-bajnokság előtt, de két-három hete senki nem kért tőlem semmit a klubon belül...De köszönöm a kérdés, nyitott vagyok arra, hogy csökkentsék a fizetésemet. Jó lenne ha az elnököt kérdeznétek a témáról....Sok minden hangzott el a nevemben, de senki nem hívott fel az Európa-bajnokság előtt..."
Ezek után Lenglet, SR, Umtiti, Pjanic, Cou, Demdi, Moriba nyilatkozataira is kívánncsi lennék, mind a fizetések, mind az esetleges eligazolásukkal kapcsolatban....![]()
A jelenlegi helyzetünkben, ha született is volna ilyen megállapodás, pont annyi valósulna meg belőle, mint idén nyáron Messiéből.SzaSa13 írta: ↑2021.08.17. 16:08:41Kövezzetek meg, de én hiszek Laportának és bízom is benne. Szerintem Messi nem akart menni idén és Laporta sem akarta, hogy most menjen el. Tisztelem azért, hogy meghozta ezt a nehéz döntést. Bízom benne, hogy jó pénzügyi szakemberként szépen lassan rendbe rakja a klubot. Bízom abban is, hogy már megállapodott Haalanddal és jövőre ingyen idejön. Őszintén kívánom, hogy sikeres legyen. Mindenkinek az lenne a legjobb. Álomvilágban élek? Lehet, de most ezt érzem...
Hajrá BARCA!![]()
Én még ehhez azt is hozzátenném, hogy Bartomeu után hónapokig ideiglenes vezetés volt, akik emlékeim szerint szintên âtnézték a számokat, és adtak közzé egy "beszámolót", ugye télen Garcia leigazolása is azért nem történt meg, mert az elnökjelöltek az ideiglenes vezetőséggel közösen figyelembe vették a klub anyagi helyzetét, és szavaztak.Andris írta: ↑2021.08.17. 12:35:19Én most csak belenéztem a főoldali cikkbe.
Jól értem, hogy azzal támasztja alá a Messis balhét, hogy nem voltak tisztában az adósság méretével?
Mármint, hogy (ÉS EZ A LÉNYEG): Áprilisban már ő volt az elnök, de csak Augusztusban sikerült rájönni, hogy nem pont annyi az adósság, amennyit Baromeu szóban/papíron meghagyott nekik?
kb így lehet értelmezni, igen, de ezen kívül az egésznek - nem illatos - magyarázkodás szaga van.Andris írta: ↑2021.08.17. 12:35:19Én most csak belenéztem a főoldali cikkbe.
Jól értem, hogy azzal támasztja alá a Messis balhét, hogy nem voltak tisztában az adósság méretével?
Mármint, hogy (ÉS EZ A LÉNYEG): Áprilisban már ő volt az elnök, de csak Augusztusban sikerült rájönni, hogy nem pont annyi az adósság, amennyit Baromeu szóban/papíron meghagyott nekik?
Ezzel maximálisan egyetértek. A neheze viszont akkor jön, ha esetleg a játékos menni akar. Reméljük, hogy jól fognak telejsíteni a fiatalok, de ezzel fel fogják hívni azoknak a kluboknak a figyelmét, akik jelenleg anyagilag és (talán) sportszakmailag is előttünk vannak. És ha így lesz, akkor keményen próbára lesz téve a lojalitásuk. Itt maradni kevesebb pénzért, kivárni azt a néhány évet, ami után (remélhetőleg) újra toppon leszünk vs. eligazolni olyan a csapatba, amelyik több pénzt kínál, és az esély is nagyobbnak tűnik náluk BL-t nyerni. Szóval nem lesz egyszerű.
Sokkoló majdnem minden része. Valamennyire emlékeztet 2003ra amikor kb az utolsó bankhitelből vették Ronaldinhot, de lehet, hogy ez rosszabb.Nyiri81 írta: ↑2021.08.16. 16:33:532 órás sajtótájékoztatóról röviden. Összeszedtem nagyjából miket mondott. Hátha érdekel valakit. Nem tükörfordítás és nem ellenőrzött. A hibákért elnézést.
- Első dolog amivel szembesültek, hogy kérniük kellett 80 millió euros hitelt, ugyanis senkinek nem tudtak fizetést adni. (Gondolom ebben a takarító is benne van.)
- Miután átnézték a Camp Nou-t kiderült hogy sürgős renoválási munkálatok kellettek, különben veszélyes lenne visszaengedni a szurkolókat. Ez közel 2 millióba került, de megoldották.
- A korábbi vezetőség teljesen szembement a megszokással a szerződések terén. "Inverz piramis" állt fel. Az idősebbek hosszú szerzőst kaptak míg a fiatalok rövidet. Ezt nagyon nehéz rendben rakni.
- A közvetítők elképesztő pénzeket kaptak - Gondolom mutyi lehetett
- COVID eddig 91 milliós deficitet termelt.
- 103% fizetési arány van a bevételhez képest. (gondolom ez akkor volt mikor jött)
- A korábbi vezetőség 8 milliót adott valakiknek, hogy Délamerikában tehetségeket kutasson. Szerinte ez elfogadhatatlan összeg
- Átlagban 25-30% többletkiadásuk van fizetés terén mint a többi csapatnak.
- Kapott egy levelet Bartotol ami tele van hazugságokkal, hogy megmagyarázza a klub helyzetét.
- A korábbi vezetőség tudta hogy veszélyes a Camp Nou de mégis beengedte a nézőket
- 1.35 Milliárd a tartozás, Laporta szerint egy ijesztő és drámai a helyzet
- Barto azt írta neki hogy terveztek egy 90 millios fizetés levágást, de az igazság az hogy a játékosok szóba se álltak vele.
- Neymar után kapott pénzt fénysebességgel elverték, gondolkodás nélkül
- Cruyff stadion 4 millios tervezett költsége 20 millió lett
- 5 szponzor ajánlatuk van a mezekre
- A klub mindig a pártoló tagságé lesz (gondolom ezt arra érti hogy nem adják el
- Nincs mit mondani Llopis felvetésére hogy Perez van Messi távozása mögött. A csávónak jobb lenne csendben maradnia ha semmi köze nem volt a témához (nyers fordítás)
- A morál az magas. (csapat)
- Azt az üzenetet kapta a csapattól hogy az utolsó vérükig küzdeni fognak hogy sikeres legyen az új korszak - Gondolom ez Messi utánra értették.
- Évekig tart majd hogy rendbe jöjjön a klub anyagilag.
- Nem terveznek eladni tehetséges fiatalokat azért hogy pénzzel segítse a klubot (Pl Fati)
Ha jonne,en ugy gondolom akkor az lenne a tema,hogy akar ki is zarhatnanak mar titeket.PorSiempre írta: ↑2021.08.16. 15:29:47
Isten ments.... Akkor inkább szenvedjen a klub évekig.... Szerintem okos átütemezésekkel és okos játékospolitikával megoldható, de nagyon fájni fog a következő jópár év. Szerencsére a Real sem áll valami remekül a csapatépítés terén, így talán még pár bajnoki arany is leeshet.
Isten ments.... Akkor inkább szenvedjen a klub évekig.... Szerintem okos átütemezésekkel és okos játékospolitikával megoldható, de nagyon fájni fog a következő jópár év. Szerencsére a Real sem áll valami remekül a csapatépítés terén, így talán még pár bajnoki arany is leeshet.
Áthoztam ide, mert inkább Laportáról van szó. Először: nem értem, miért pont engem szólítottál meg ezzel.torrestoni írta: ↑2021.08.14. 19:08:14[
LG: ha pedig érveket írt volna, ahogy kérted, az ugye csak félinformációk alapján összetákolt hülyeség lehetett volna, nemde?![]()
A szerződésekbe olyan feltételek kerülnek, amilyenekben a klub é a játékos megegyezik. Szóval nyugodtan ki lehetett volna harcolni olyan kikötéseket, amelyeket bennünket védenek.hajnesz írta: ↑2021.08.13. 17:40:58Igen, ahogy erről voltak is hírek, de nem nagyon lehet mit tenni, ha a játékos nem hajlandó elmenni. Nézd meg a realt, még mindig ott van Bale/Isco féle söpredék, de egyszerűen a szerződések a játékosokat védik, és nem a klubot. E téren én várok egy változást a közeljövőben, mert ez nem normális.Rivaldo11 írta: ↑2021.08.13. 16:46:12Itt egy gond van: a számok. Azok makacs dolgok, nem hazudnak. Ha igaz az 50%-os minimum az előző szerződéshez képest, akkor fél éve tudja, mi fér bele, és mi nem. Gyakorlatilag Messivel fizettünk azért, hogy a selejt a nyakunkon marad. Bocs Leó, menned kell, mert itt van a sok lehűtő, használhatatlan szrházi.
Ha én vagyok az elnök, kivágom inkább Lengletet, Coutinhot, Umtitit, de még Griezmannt is (tehát nem a jövő embereit...) összesen egy 30 millaert, ha ezen múlik Messi maradása.
Mellesleg nem is lett volna rosszabb a csapat.
Felbonthatta volna egyoldalúan a szerződés, de akkor ugyanúgy ki kell fizetni a díjakat, csak egészben.
Egyébként, ha igazak a számok, akkor én a felsorolt nevek mellett Messit is elengedtem volna, hogy kicsit fellélegezzen a klub, de úgy tünik ebből a listából csak Messi az, akit el lehetett küldeni, mert lejárt a szerződése. Nekem az egésszel kapcsolatban olyan megérzésem van, hogy kicsit mindkét fél fellélegzett, Messi, mert elment ebből a szürke, állandó közegből, a klub is, mert így tovább tud létezni![]()
Igen, ahogy erről voltak is hírek, de nem nagyon lehet mit tenni, ha a játékos nem hajlandó elmenni. Nézd meg a realt, még mindig ott van Bale/Isco féle söpredék, de egyszerűen a szerződések a játékosokat védik, és nem a klubot. E téren én várok egy változást a közeljövőben, mert ez nem normális.Rivaldo11 írta: ↑2021.08.13. 16:46:12Itt egy gond van: a számok. Azok makacs dolgok, nem hazudnak. Ha igaz az 50%-os minimum az előző szerződéshez képest, akkor fél éve tudja, mi fér bele, és mi nem. Gyakorlatilag Messivel fizettünk azért, hogy a selejt a nyakunkon marad. Bocs Leó, menned kell, mert itt van a sok lehűtő, használhatatlan szrházi.
Ha én vagyok az elnök, kivágom inkább Lengletet, Coutinhot, Umtitit, de még Griezmannt is (tehát nem a jövő embereit...) összesen egy 30 millaert, ha ezen múlik Messi maradása.
sajnos, nem vaghatta ki, ha nem akartak elmenniRivaldo11 írta: ↑2021.08.13. 16:46:12Itt egy gond van: a számok. Azok makacs dolgok, nem hazudnak. Ha igaz az 50%-os minimum az előző szerződéshez képest, akkor fél éve tudja, mi fér bele, és mi nem. Gyakorlatilag Messivel fizettünk azért, hogy a selejt a nyakunkon marad. Bocs Leó, menned kell, mert itt van a sok lehűtő, használhatatlan szrházi.