2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Be vagyok oltva - ha már oltásellenesség -, nem durcás, nem sírós vélemény volt, hanem csak egyszerűen cinikus. Tények és félinformációk ismeretében vagy ismerete nélkül, maradjunk annyiban, hogy szándékosan ártani nem akar. Eddigi tevékenységének megítélése minimum megosztó, mindenestre az én véleményem szerint lett volna ideje tartalmi dolgokra felkészülni a választások előtt. A választások nem "tegnap" voltak, ennek ellenére mégis folyamatosan "ma" derülnek ki a dolgok, hogy gyakorlatilag ezen azért, azon ezért nem lehet változtatni, mert így vagy úgy, de meg van kötve a kezünk.torrestoni írta: ↑2021.08.14. 19:08:14Uramatyám.
Egyszerűen csak a hibák ellenére én személy szerint egy culét látok, akiben annyira legalább megbízom, hogy nem szándékosan ártani akar és nem teljesen idióta.
Nem megbántva senkit, de itt arról van szó, hogy nem tudjátok elfogadni a valóságot. Értem én, hogy elég egyszerű, amiket ígért és nem kell a szomszédba mennie undorító politikusi megnyilvánulásokért. Az eredmények is önmagáért beszélnek, de ebben ha félinformációk, ha tulajdonképpen tények is, de igazolják némileg, hogy eléggé lehetetlen helyzetben van. Amikor vidzont már ott járunk, mintha Laporta szinte szándékosan szedné szét a klubot, alapozva ezt pl olyan magvas dolgokra, mint Koeman megtartása, miközben nem fogja fel az ember, hogy az önmagában mennyire volt reális és milyen költségekkel járt volna (persze ez csak felinformacio ugye megint...) az az a szint szvsz, mint az oltásellennesség. És ez csak egyetlen olyan példa, amikor néhányan durcás kisgyerekként sírnak, hogy "miért nem csinálja jól". Nem irigyellem aki ezzel küzd. Peace
Uramatyám. Tehát, ha az ilyen jellegű, megalapozott gondolatokból kiindulunk, ezek szerint Laporta tulajdonképpen önkényelműleg lemondott arról is, hogy Messi itt folytathassa. Minek ő(?) , sőt rá gondolt a szezon végén, mikor "nagytakarításról" beszélt, de így leplezte?Peter írta: ↑2021.08.14. 14:21:42Mert Laporta egyszer már bizonytott és ő az igazi megváltó, ő csak jót akar, ő tévedhetetlen. Ereiben is Barca vér folyik, szakmailag zseni, a Barca érdekében bárkit képes lenyomni!dévid villa írta: ↑2021.08.14. 13:57:17És miért hisszük el Laportának, hogy amit az előző elnökség gazdálkodásáról mond, az úgy is van? Csak az a kijelentés önmagában, hogy csak 54 millió adósságot hozott a pandémia, ezer sebből vérzik
Moribával szemben példát statuál, miközben a nyugdíjasokra odafigyel, kerüli annak a látszatát is, hogy bármilyen nyomást megpróbáljon gyakorolni rájuk. Koeman is folytathatja kiemelkedő edzői tevékenységét. Tehát nincs miért megkérdőjelezni Laporta kimagasló tevékenységét, szavait, cselekedeteit.
A gúnyolodás helyett szerintem mindenki szívesebben olvasna érveket.1994barca írta: ↑2021.08.14. 16:46:52Persze tudom, hogy a Barcánál 4-6 havonta mindent cserélni kéne! Elnököt, edzőket, 10-12 játékost és közben igazolni Haalandot, De lightet, Sault és egy rakat játékost. Borzalom amit műveltek szurkolás néven! Tudom lépjek ki a fórumból és olvassak Nemzetisportot… Nevezzék ki Fontot és Bartot és megváltják a világot! Laporta tehet mindenről ő tette titokban tönkre az elmúlt 6 évben a klubbot.. Matyi és Péter jó szurkolást “magyarból”! Üdv Katalóniából![]()
Ez amúgy a Spoilerben ül.dévid villa írta: ↑2021.08.14. 11:00:33Egyik kutya, másik eb. Bartomeu elk*rta, de Laporta se jobb a jelek szerint. De ez kellett a socioknak Font helyett![]()
Az egésznek amúgy van egy magyar politikai áthallása, ahol a 3 fenti szereplőt tökéletesen meg lehet feltetni magyar politikusoknak, de lehet ez már túllépne az oldal szabályzatán
Ki írt ilyet?Laporta tehet mindenről ő tette titokban tönkre az elmúlt 6 évben a klubbot.. Matyi és Péter jó szurkolást “magyarból”! Üdv Katalóniából
Én nagyot csalódtam Laportában, de ezzel teljesen egyetértek. Még akkor is, ha Font esetleg valamivel hatékonyabban kezelte volna a válságot, és jobban meg tudta volna húzni a nadrágszíjat, akkor is az menne, hogy Laporta nagy mágus, ő teremtett volna pénzt, megtartotta volna Messit és még egy nagy igazolást is behúzott volna mellé. Megmondom őszintén, lehet, hogy még én is kicit elhinnék ebből.
Mert Laporta egyszer már bizonytott és ő az igazi megváltó, ő csak jót akar, ő tévedhetetlen. Ereiben is Barca vér folyik, szakmailag zseni, a Barca érdekében bárkit képes lenyomni!dévid villa írta: ↑2021.08.14. 13:57:17És miért hisszük el Laportának, hogy amit az előző elnökség gazdálkodásáról mond, az úgy is van? Csak az a kijelentés önmagában, hogy csak 54 millió adósságot hozott a pandémia, ezer sebből vérzik
jó, mondjuk Barto megítélése mögött évek kártékonykodása van, Laporta meg fél éve van itt és próbál valamit összeeszkábálni a trágyakupacból. kétségtelen h már most sem tűnik feddhetetlennek, de azért egyelőre ne tegyünk már most egyenlőségjelet a két ember között. főleg, hogy Laporta egyszer már csinált itt világverő Barcát.dévid villa írta: ↑2021.08.14. 11:00:33Egyik kutya, másik eb. Bartomeu elk*rta, de Laporta se jobb a jelek szerint. De ez kellett a socioknak Font helyett![]()
Az egésznek amúgy van egy magyar politikai áthallása, ahol a 3 fenti szereplőt tökéletesen meg lehet feltetni magyar politikusoknak, de lehet ez már túllépne az oldal szabályzatán
1. Laporta szavaztatta meg a közgyűléssel a 2019/20-as költségvetési év elfogadását, és különben is mit akar, 2010-ben ők sokkal rosszabb helyzetben vették át a klubot tőle.
2. 2020/21-hez nekik nincs semmi közük, ők lemondtak, nehogy veszélyeztessék az embereket a járvány közepén azzal, hogy összegyülekezzenek holmi szavazások miatt.
3. 2020. október 27-től meg volt kötve a kezük, nem tehettek lépéseket, pedig mondták, hogy 2021. március 21-ig várjanak a választásokkal. Így aztán nem tehettek semmilyen lépést, hogy kiigazítsák a 375milliós veszteséget, amit a járvány miatt bezárt stadion, stb. okozott.
4. 2020. március 14-én bezárt minden, ők 12%-kal csökkentették a fizetéseket, arra nem voltak felkészülve, hogy a lezárás ilyen sokáig tart, aztán meg már nem voltak cselekvőképesek, amikor további csökkentésekkel kellett volna védeni a klubot.
5. 2020. áprilisától elindítottak 4 projektet, amellyel kapcsolódó bevételekhez jutott volna a klub, ehhez előzetes tárgyalásokat is folytattak befektetőkkel, Laportáék ezzel semmit nem kezdtek, pedig a CVC megállapodással együtt nullára futott volna ki a járvány okozta 375milliós veszteség. És különben is ott van a Szuperliga, amit ők intéztek. Az egyszer majd pénzt érhet.
6. Ők elkezdték a károk enyhítését 2020. elején, Laporta miért nem folytatta? Miközben előre tudott mindenről, az adatok nyilvánosak voltak. Miért fizetett Laporta 16,5milliót Neymarnak, amikor az nem járt neki jogosan?
7. A Forbes magazin szerint 2020-ban Barca volt a világ legértékesebb klubja, az IFFHS szerint az előző évtized legjobb csapata. Köszönhetően annak, hogy ők hatalmas munkát végeztek a bevételek folyamatos növelése érdekében, ezzel versenyben tartva a klubot a gyakorlatilag kimeríthetetlen erőforrásokkal bíró más klubokkal szemben.
8. Megépült a Johan Cruyff stadion a Mini Estadi helyett.
9. Összefoglalás:
- a 2020/21-es költségvetési évhez nekik semmi közük,
- ők mindig tartották a fizetési sapkát,
- ők cselekvőképtelenek voltak a bizalmatlansági szavazás miatt, az új elnökségnek kellett volna valamit csinálni,
- a klub alapszabályzata értelmében sem felelősek a 2020/21-es költségvetési évért,
- szerinte nem jók a számok, reméli, hogy nem megint olyan sumákolás van, mint amikor ők átvették Laportától az elnökséget,
- a sporteredmények az ő idejükben egészen jók voltak, a La Masia hozzárjárulása ehhez kiváló,
- az Espai Barcát a város teljes egészében engedélyezte.
10. A társadalmi átláthatóság érdekében Laporta minél hamarabb hozza nyilvánosságra a 2020/21-es költségvetési adatokat, nehogy itt valami bűncselekmény legyen a háttérben, amivel aztán őket (jogtalanul persze) megvádolhatják!
Azért ne higyjünk el mindent, nagyon komoly ütéseket szenvedett már a forráskritika a fórumon, mióta én itt aktív admin voltam.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.20. 18:52:32"Official: The evolution of the debt between June 2018 and March 2021.
In 2018, the debt was only €159 million. By March of this year it had risen to over 1 billion. The impact of the pandemic, which Bartomeu blamed for the debt, only accounted for around €54 million."
https://pbs.twimg.com/media/E4VuiGuWEAE ... me=900x900
Köszönjük Bartomeu![]()
![]()
Fognak még kiderülni érdekes részletek azt hiszem, kezdve a sokszorosát kererső brazil játékosmegfigyelővel ami szintén nemrég derült ki.
Amúgy azt a vagyont amit Laportának is letétbe kellett helyezni nem lehet Bartonál lefoglalni ha kiderül hogy megkárosította a klubot?
Gaspart is elég sötét emberként vonult be a barca szurkolók emlékezetébe, de ez az ember a klub történetének legnegatívabb embereként vonul be a Barcelona történelmébe. Fel se bírom fogni, hogy mi járt vagy járhatott a fejében, amikor ezt az egészet elkezdte. Hihetetlen, hogy ilyen szinten ez megtörténhetett és nem feltétlen Messi eligazolására gondolok annak valamikor valamilyen formában úgyis eljött volna az ideje, összeségében ez az egész kialakult káosz, felfoghatatlan számomra.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.20. 18:52:32"Official: The evolution of the debt between June 2018 and March 2021.
In 2018, the debt was only €159 million. By March of this year it had risen to over 1 billion. The impact of the pandemic, which Bartomeu blamed for the debt, only accounted for around €54 million."
https://pbs.twimg.com/media/E4VuiGuWEAE ... me=900x900
Köszönjük Bartomeu![]()
![]()
Fognak még kiderülni érdekes részletek azt hiszem, kezdve a sokszorosát kererső brazil játékosmegfigyelővel ami szintén nemrég derült ki.
Amúgy azt a vagyont amit Laportának is letétbe kellett helyezni nem lehet Bartonál lefoglalni ha kiderül hogy megkárosította a klubot?
Nem volt számomra világos, hogy erre akartad felfűzni az ezelőtti hsz-edet, amikor reagáltam.ventiladors írta: ↑2021.03.29. 22:16:09OK. elfogadom, hogy december 5-től tart a Barca sikeressége, amikor már Bartomeu már lemondani kényszerült. De valakinek mégiscsak volt szeme ezekhez a fiatalokhoz azok közül, akik döntési helyzetben voltak.
Nagyon rég, talán Guardiola idején tudtak a fiatalok ennyire meggyőzőek lenni. És itt nem az a lényeg, hogy hányan kaptak lehetőséget, azért mert - rosszindulatúan fogalmazva - nem volt más aki játszon; hanem hogy mennyire sikeres volt a szerepeltetésük. Ez a siker pedig mégis a Bartomeu elnök idejéhez tartozik.
Azért tegyük hozzá, hogy azok a fiatalok, akik most beváltak, Pedri kivételével az utánpótlásból jöttek. Kivétel ez alól Pedri, akiben szerintem leigazolása időpontjában nem sokan láttak bármit is, aztán végül elég jól bevált.ventiladors írta: ↑2021.03.29. 22:16:09OK. elfogadom, hogy december 5-től tart a Barca sikeressége, amikor már Bartomeu már lemondani kényszerült. De valakinek mégiscsak volt szeme ezekhez a fiatalokhoz azok közül, akik döntési helyzetben voltak.
Nagyon rég, talán Guardiola idején tudtak a fiatalok ennyire meggyőzőek lenni. És itt nem az a lényeg, hogy hányan kaptak lehetőséget, azért mert - rosszindulatúan fogalmazva - nem volt más aki játszon; hanem hogy mennyire sikeres volt a szerepeltetésük. Ez a siker pedig mégis a Bartomeu elnök idejéhez tartozik.
OK. elfogadom, hogy december 5-től tart a Barca sikeressége, amikor már Bartomeu már lemondani kényszerült. De valakinek mégiscsak volt szeme ezekhez a fiatalokhoz azok közül, akik döntési helyzetben voltak.NovaProspekt írta: ↑2021.03.29. 11:51:59sztem már az is dobott sokat a közhangulaton, h megszabadultak tőle, és jött Tusquets átmenetileg. Laportától középtávon pedig egy még komolyabb morális boostot várok az edzőnek, és a csapatnak.