baas11 írta: ↑2021.10.30. 23:16:33
A második félidő nekem tetszett …
Nico Gavi Balde es Puig taps( jo volt látni h tapad hozza a labda nem ugy mint az esik kell brazilhoz)
10 szöglet , 13/ 5 lövés , 80% labda ha minden meccsunk on ezt hoznánk nem aggódnék !
-
Mas kérdés hogy hiába fenti fiatalok remek játéka ELOL nincs kivel es nincs kinek játszani..
Hát nem tudom, szerinten az első félidőnél már csak a második volt rosszabb, de az gyengébb volt minden eddigi meccsnél.
Puignak volt jó öt perce, igaz ez néggyel több,mint Coutinhonak. Balde ügyes gyerek, ez mondjuk nem ma látszódott, Gaviék meg hoztak egy átlagost.
De nem varrom ezt az új edző nyakába, mélyen van a csapat. Az zavaró,hogy nagyon gyenge ellenfél ellen játszottunk, nem papíron gyengék, nem egy magukat felszívott kiscsapat volt,hanem ténylegesen nagyon gyenge csapat. Hátul voltak, de nem volt olyan komoly fal ez,mégis alig volt lehetőségünk.
A Realnál simán jobb volt ez a csapat, nem volt igazságos eredmény, szóval benne van még sok pont és jó helyezés is, ha lenyugszanak a kedélyek kicsit.
De úgy igazi változás csak akkor lesz, ha a játékospoltikánk nem az lesz,mint eddig, hogy ingyen vagy még ráfizetve dobunk el játékosokat.
Nico, Pedri, Gavi, Puig többé kevésbé mind jó valamiben és bár más poszton játszanak,kicsit hasonlítanak is abban, hogy ügyesek és nagyon hasznosak lennének egy fiatal MSN mögött, de nélkülük már nem szuper csak átlagosan jó támadókkal is kijönnek a hiányosságaik. Mert olyan sok gólhelyzetet nem szállítanak önmagukban a támadóknak és önmaguk meg nem gólveszélyesek. Egy sztár csatársorral ez nem lenne gond, de olyanunk nincs.
Tudom,azt szajkózom,hogy ne gyengüljünk tovább, mégis nagyon drágán közülük kéne valakiket eladni, hogy lehessen kapura is veszélyes középpályásokat és támadókat venni.