Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak halkan jegyzem, meg, hogy a Rayotól utoljára 2002-ben kaptunk ki, amikor Van Gaal volt az edzőnk, és januárig húzták a kirúgását. A Barca pedig tavasszal nem jutott a BL-be.Zozzy 5 írta: ↑2021.10.27. 23:09:16Baromira nem lesz így ebből BL, ami majd tol rajtunk még egy jó nagyot a sűllyesztő felé. Az a károkozás, ami éppen zajlik, bőven túlmutat a szemétláda kikaparni óhajtott bánatpénzén. Semmi, konkrétan semmi nem utal arra, hogy itt érezhető javulás következik majd be.
Pedig a sérültek is visszajöttek. Látjuk, mire megy Agueroval meg Coutinhoval Mr. Nem Én Tehetek Róla. Takarodjon már el innen a budos francba!![]()
Valószínűleg lényegesen többet kért volna tőlünk, mint amennyit a Rayo-tól kap. Larsonos beállónak hoztuk Aguerot, Luuk de Jong inkább a betömörülő védelmek elleni meccsvégi hajrákhoz kellhetett erőcsatárnak a védőkkel bírkózni. Egyébként tényleg jó ötlet lett volna (nem csak így utólag), mert rutinos, ingyen van, és 178cm-e ellenére levegőben is ügyes. Nem vagyok benne biztos, de ő talán még régebben játszott jól , mint Ag. vagy LdJ, úgyhogy akár fordítva is lehetne.. Azért reménykedjünk: A. sérülés nélkül lehoz most már két szezont, LdJ megtáltosodik, stb.
Amikor Ancelotti azt mondta Koemannak, hogy menni kell tovább, szerintem erre gondolt.
Szinte ugyanígy látom a helyzetet. Azt a Cou-Nico-Puig középpályát már fel is rajzolhatná mára az edző úr. Annyira ramaty, lassú és körülményes az a középpálya amivel operál, hogy sírni tudnék. A DJ-Pedri-SR-Busi négyesből Busquets ad a leggyakrabban mélységi indításokat és veszélyesebb labdákat - de átlövést nem sűrűn látunk tőle sem.bence0330 írta: ↑2021.10.27. 10:04:16
Hát, akkor baj van. Depay minden meccsen egyre haloványabb sajna, bár nehéz véleményt mondani róla is, mert hátulról nem kap labdát, elöl meg nincs kivel játszania. A Lyonban pl. nem ez volt a helyzet, Paqueta meg Aouar szebbnél szebb kulcspasszokkal tömte, elöl meg Ekambi és Kadewere jó partnerek voltak. Lövöldözte is a gólokat. Meg zseniális szabadokat vágott be egyre-másra. Most belegondolva Messi távozása óta kb nem volt 16-os előterében szabadrúgás lehetőségünk sem...
Hiába szűk a keretünk, valahogy mégis sokszor az az ember érzése, hogy a cserepadból pl. jobb középpályát lehetne kirakni a pályára. Az a Cou-Nico-Puig szerintem bármilyen komolyabb csapatnál elfogadható kezdő lenne, még ha nem is feltétlenül a legjobb. Csak belegondolni is ijesztő már olyan kp-ba, ahol minimum 2 a 3-ból ellövi a labdákat 16-20-ról... DJ-Pedri-SR-Busi gálanégyesből soha senki semmi pénzért nem tenné ezt meg, és Gavinak sem ez az erőssége. Pedig így még lehetne kompenzálni a támadósor hiányosságait.
Le lett írva, itt is meg a topicjában is. Jó lenne, ha kilépnél a write-only módból.
Szerintem Dárdai jobb eredményt érne el, mint ez a ........Camp Nou99 írta: ↑2021.10.27. 12:28:24Hiába kapnánk ki az esti meccsen ezt a kretént akkor sem küldenék el a padról. Ezt a teljesítményt pinyő is simán hozná.