Szerintem azzal nincs gond, ha a vezetőség átgondol minden ajánlatot, mert olyan helyzetben van a klub. Az más kérdés,hogy FDJ-t lenne a legnagyobb hiba eladni szerintem, pláne, ha végül az az érv van ellene,hogy nem díszkatalán és nem Barca DNS meg egyebek. Ráadásul Laportáék eddig eléggé kapkodó átigazolásokat csináltak. A másik topkban már említett aprópénzért kölcsönadott Trincao,mikor akkor már lehetett látni,hogy baj lesz azon a poszton(sőt,az egész támadószekcióban), vagy az őszintén Barcáért rajongó Emerson eldobása(akit Dani most biztosan tudna nagyon inspirálni).
Szóval nincsenek kétségeim, ha a Fulham ad FDJért két zacskó ropit, holnap jönne a hír,hogy milyen jó üzletet kötöttünk

Szerintem Pedri, Gavi és Nico is sokban hasonlítanak. Pedrit sok Barca drukker is már rég kóstolgatta a kezdeti lelkesedés után a klub és a válogatott csapatában való teljesítménye után is. Most Gavinál nagy a hype,de ha vele is tovább jönnek a szenvedős "soha nem fogunk gólt lőni" meccsek, akkor majd őt is megunják és senkit nem fog érdekelni,hogy milyen sokat passzol, meg hány úgymond kulcspassza van, ha közben veszélytelenek a támadások és nincs olyan igazi egyensúly a támadó és a védekezó részek közt.
Ha Gavit sikerülne eladni, akkor helyette itt van Nico és Pedri. Ha Pedrit,akkor itt vannak Nicoék. De ha FDJ-t adnák el,akkor kb azt éreznénk,hogy remek,akkor vehetünk egy új de Jong-féle játékost.
Kicsit olyan,mintha a lamasia meg úgy az egész Barca gyűjtené az új Xavikat, ami egy pontig tök jó. A világ egyik legjobbja volt Xavi. De gyengébb lett volna a Barca, ha Alves,Messi,Dinho, Etoo, Puyol és Mascherano helyett is kis Xavik futkostak volna.