Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És ehhez vedd hozzá, hogy Abdé még nem 100 %, hogy marad, lehet, hogy megy az Afrika kupára, így ő is kiesik. Mondjuk őt helyettesítheti Akhomach, de most szívjuk meg a liga idióta szábályát és nem tudunk játékosokat hozni a B-ből. Bár a Nico-Ferran-Abdé--Balde-Ilias ötösből nem hiszem, hogy háromnál több lenne a pályán, bár ki tudja, az első négy akár el is férne.Titinho írta: ↑2021.12.28. 11:54:58Xavi Hernández cannot count on Ansu Fati, Pedri, Memphis, Braithwaite, Sergi Roberto, Busquets, Gavi, Lenglet, Alba and Alves for the game against Mallorca, Barça's first match of 2022. [md]
Jordi Alba is csatlakozott a Lenglet-Alves Covid csoporthoz, ő is kiesett a Mallorca elleni meccsről.
Mindhárman tünetmentesek egyébként. A Barca fél, hogy nem Alba lesz az utolsó...![]()
Nem tudom, mik a szabályok a Ligában, de akkor gondolom az sem kizárt, hogy a PL sorsára jutunk lassan, és kezdődnek a halasztások, meg a fordulónkénti 5-6-7 meccsek...Titinho írta: ↑2021.12.28. 11:54:58Xavi Hernández cannot count on Ansu Fati, Pedri, Memphis, Braithwaite, Sergi Roberto, Busquets, Gavi, Lenglet, Alba and Alves for the game against Mallorca, Barça's first match of 2022. [md]
Jordi Alba is csatlakozott a Lenglet-Alves Covid csoporthoz, ő is kiesett a Mallorca elleni meccsről.
Mindhárman tünetmentesek egyébként. A Barca fél, hogy nem Alba lesz az utolsó...![]()
Tavaly is hasonló volt a helyzet, a Sevillának 4-5 fordulóval a vége előtt még volt esélye behúzni a bajnokságot. Rém gyengék vagyunk mi is, meg a Real is pár évvel ezelőtthöz képest. A Rayo 4. Decemberben, a Betis meg 3. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. A Real most ősszel nagyon hozta a meccseket, kíváncsi vagyok náluk mikor jön hullámvölgy.
De miért kell ezt Tebasra fogni? Ő tehet róla, hogy a Realnál meg a Barcánál is éppen folyamatban van egy generációváltás? Vagy arról, hogy az előző Barca-vezetés borzasztóan gazdálkodott?
20000. hsz, gratulavisca el barca írta: ↑2021.12.22. 07:31:23nem tudom h ez a sevilla ennyit tud-e, vagy mi engedtunk nekik ennyit
Legnagyobb tisztelettel: ugyanarról a meccsről beszélünk?
Több sárga is elmaradt, én legalább négyet számoltam, de ebből persze Albáé az egyik. Gavi pedig nemtom mire kapta pontosan, ilyen mozdulatból nagyjából 30 van egy meccsen.vinszentvega írta: ↑2021.12.21. 23:39:40Mondjuk… az Ericet veséntalpaló bunkó miért nem kapott sárgát?