2021.12.22. 00:06:13
Nekem nincs hurráhangulatom, nem ezt vártam a meccstől. Azt gondoltam,hogy egyik csapat domináns lesz és simán nyer. Erre a Sevilla nem igazán akart nyerni, a Barca meg hozta a szokásos kapu előtt impotens játékát. Egyszerűen Albán és Dembelén kívül senki nem is keresi a lövési lehetőséget. Ez a középpályának egy óriási hibája továbbra is. Megint kaptunk a semmiből két gólt, egyik les volt, de ez azért szerencse is volt. A Sevilla alig akart támadni, a második félidőben mégis ők irányították a meccset.
A bíró is remekül beleszólt. Amíg Alba amúgy elég gusztustalanul ki nem állíttatta Koundét, baromi sportszerű volt a meccs. Az,hogy ne dobjunk fejbe játékost, tiszta sor, de az meg mehet,hogy a pálya szélén hátulról felökleljük az ellenfelet kétszer,majd az arcába ordítunk?
Szerintem,ha a bíró mindkettőt kiszórja,akkor nem szabadulnak el az indulatok. Ezekután meg persze kompenzált a bíró és hagyta vagdalkozni a sevillaiakat, Abde meg a semmire kapott lapot.
És az egész meccsnek nem tett jót ez a kiállítás.
A második félidőre Dembele lövését leszámítva semmi veszélyt nem okoztunk, kb annyit,mint az alig támadó Sevilla. Szerintem ez a meccs mindkét csapatra nézve ciki volt, persze lehet,hogy mindenkiből kivett,hogy alig pihentek a csapatok, meg szakadt az eső, de mindkettőtől többet vártam.
Nincsenek helyzeteink, az ellenfelek meg alig támadva is lövik a gólokat.
Araujo meg vicces,hogy a meccs legjobbja lett, a gólja fontos volt, de a jobbszél játéka alapján kb a legrosszabb. Nagyon nem odavaló. Nem bírom Destet és Mingut, de mi van velük, sérültek? Inkább játszon ott valamelyik bohóc, cserébe Araujo biztosítsa a belső védelmet.
Ami meg vicces, hogy a bajnokságban minden hibával együtt a Sociedad, a Real és most a Sevilla ellen mutattuk a legjobb arcunkat összességében, de tartósan ez a keret kevés ellenük.