Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Több sárga is elmaradt, én legalább négyet számoltam, de ebből persze Albáé az egyik. Gavi pedig nemtom mire kapta pontosan, ilyen mozdulatból nagyjából 30 van egy meccsen.vinszentvega írta: ↑2021.12.21. 23:39:40Mondjuk… az Ericet veséntalpaló bunkó miért nem kapott sárgát?
Az igaz, hogy labdával nem túl ügyes.
A játékunkat hátulról építjük, és nem fér bele, hogy van egy játékos, aki ebben nem jó. Így is látszik, hogy akkor vagyunk bajban, mikor Araujohoz kerül a labda (a gólra ellenére is)csababarca írta: ↑2021.12.21. 21:31:33hát én nem értem miért pont Araujo van kirakva oda. Okés, ő gyorsabb legalább, de ott nem pazarolnám el a képességeit.
hát én nem értem miért pont Araujo van kirakva oda. Okés, ő gyorsabb legalább, de ott nem pazarolnám el a képességeit.
Ilyen félelmeim nekem is vannak. De nem tudom, hogy ez mennyire a felállás kérdése, vagy mennyire az, hogy Araujo így nem középen van, és nem ő az az ember, akit meg kell verni, ha gólt akar valaki rúgni... meg ő sem érzi jól magát egyelőre a szélen, hibázgat is ott.Sonoma írta: ↑2021.12.21. 21:21:04Nekem nem tetszik ez a 3 védős felállás. A legutóbbi két meccsen nem igazán jött be. Sokkal sebezhetőbbek vagyunk hátul.
Értem én, hogy a középpályát szeretné uralni Xavi, de ezért cserébe nyeljük be a gólokat is.
És most egy Sevilla ellen játszunk, ami a mostani helyzetünket nézve "6 pontos" a fontossága miatt.
Remélem rám cáfol ma a csapat és Xavi.
kopogd le gyorsangeridoss írta: ↑2021.12.21. 20:21:34Rendesen zavarbaejtő, hogy mit keres Dembelé egymás utáni meccseken a kezdőbenvisca el barca írta: ↑2021.12.21. 20:12:59ts eg pique araujo alba busi de jong gavi abde jutgla dembele![]()
Rendesen zavarbaejtő, hogy mit keres Dembelé egymás utáni meccseken a kezdőbenvisca el barca írta: ↑2021.12.21. 20:12:59ts eg pique araujo alba busi de jong gavi abde jutgla dembele
Én a Raúl Guti nevű játékosukra kaptam fel a fejem, de ők nem nálunk játszottak, hanem a Realban, és elég nagy karriert futottak be.visca el barca írta: ↑2021.12.19. 14:54:30Tegnap eszrevettek a palyan az elcheben az egykori barca sztárt?Ahogy nézem, nagy karriert futott be ő is
![]()
Gumbaura gondolsz? Ha igen, ő szerintem sosem volt peremembernél komolyabb szerepkörre beharangozva ittvisca el barca írta: ↑2021.12.19. 14:54:30Tegnap eszrevettek a palyan az elcheben az egykori barca sztárt?Ahogy nézem, nagy karriert futott be ő is
![]()
Egy jól időzített öngólhoz a pályán is kell lenni ám...
Ami viszont mellettünk szól, hogy hagyományosan jól megy ellenük. Őket akkor is sikerült legyőzni az elmúlt években, mikor a pillanatnyi foma alapján egyáltalán nem nekünk állt a zászló.Barcaforever írta: ↑2021.12.19. 18:47:49Remélem a Sevilla elleni meccs nem veszi majd el a fiúk kedvét. Látva, hogy milyen összeszedettek Rakiticék, az 1 pont is bravúr kategória nálam.