Több sárga is elmaradt, én legalább négyet számoltam, de ebből persze Albáé az egyik. Gavi pedig nemtom mire kapta pontosan, ilyen mozdulatból nagyjából 30 van egy meccsen.vinszentvega írta: ↑2021.12.21. 23:39:40Mondjuk… az Ericet veséntalpaló bunkó miért nem kapott sárgát?
De hát figyelembevéve hogy spanyol bírók, mondjuk hogy ennél rosszabb meccsünk ne legyen miattuk, és akkor minden rendben lesz.
A játékon óriási fejlődés látszik, és fantasztikusan jól teljesítenek a fiatalok, de néhány öreg is.
Mindkét csapaton érződött, hogy ki kellett hajtani magukat három napja, és hát ők tudtak 5 jót cserélni, mi meg 3 jót se. Szerintem leginkább ezen múlott a három pontunk, mert amúgy mi voltunk szinte végig a jobbak. Ami, figyelembe véve hogy ez a Sevilla milyen minőség, szerintem hatalmas szó.
Frenkie teljesen elveszett, én nem tudom mi lehet a sráccal. Vagy fizikális gondjai vannak, sérőlés vagy erőnlét, vagy pedig valahogy teljesen maga alá került. Nulla amit csinál, nem csak látványra sajnos.
Tiszta szerencse, hogy van egy Busquetsünk. Ugye. A kipicsázandó öreg, a "szenttehenek" egyike, satöbbi..... két kezünk összetehetjük szerintem, hogy ilyen szintet képes nyújtani.
Ha visszatérnek a sérültek, akkor rendben leszünk. Ha viszont nem, vagy lesznek újabb kulcsjátékos sérültek, akkor nem fog menni a bajnokság. Egyszerűen Lenglet, LdJ nem alkalmasak játékra, a többiek meg el fognak fogyni. Padról is egyedül Puigban bízok még.
Mindenesetre nagyon kellemes volt azon idegeskedni, hogy csak a szerencsénk hiányzik a három ponthoz egy ilyen ellenfél ellen.