2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=k-nQ4cBkkWU
Alcantara írta: ↑2022.01.08. 07:26:30
Én konkrétan sosem utáltam. Sok Pool meccset néztem régebben(gyerekkori másik kedvenc csapatom volt) nagyjából el tudom mondani az ottani teljesítményét. Tényleg voltak nagyon jó meccsei, de ott sem a védekezéséről volt híres és a futómennyiségéről. Olyan középpályások voltak mellette, mint Henderson és Joe Allen például, akiknek minimum két tüdejük volt. Az a csapat elbírt egy fazonszabász játékost, akinek nem kellett védekezni, mert 9 másik olyan futóteljesítményt rakott le, amit kevés PL csapat.
Itt valaki kitalálta, hogy ő lesz Iniesta utódja. Bárki volt is nagyon benézte, mert egy teljesen más típusú játékos.
Nálunk kiütközött a hiányossága, mert itt többen nem szerettek futni. Ezt a mai top fociban nem bírja el egy csapat, hogy 3-4 játékos lézengjen a pályán. Az első meccsein kiütközött, hogy nem tud védekezni például. Mivel sosem tudott és ezt látni kellett volna előtte is.
...
A klub szakmai vezetése ugyanolyan hibás mint a játékos, hogy idejutottunk vele.
Xavi (Arthur)és Iniesta (Coutinho) utódját kerestük, erőltettük ugyanazt a játékot, amire már csak halvány foltokban volt alkalmas a csapat.
Megváltás, hogy elmegy és neki is jobb lesz.
Akkor ezt ugyanúgy látjuk. A teljesítmény viszont mindig szubjektív, én azt láttam tőle hogy ugyanazt akarja csinálni, mint korábban, de ez itt nem működik.Kalapos írta: ↑2022.01.07. 22:43:39
Bele lehetett látni hogy itt is jó lesz, de nem lett, és szakmailag már az is látható lett volna hogy nem lesz az. A védő munkája kevés ahhoz hogy kp legyen, és nem elég fürge hogy szélső legyen. Nem volt jó ötlet, de utólag könnyű ezt belátni.
Akkor se őt hibáztatnám hogy megcsömörlött, de benne van ő is, ezt nem tagadom. Csak nem értem miért jöttek a hsz-ek hogy el kell zavarni meg pezsgőt bontani stb.
....
Coutinho legalább annyira be lett csapva, és legalább annyira rosszul járt mint a klub. Neki is egy karrierje van, és ez az átigazolás tette tönkre. Ha marad Liverpoolban többre vihette volna, vagy ha máshova megy el ha elakart.
Mi szurkolóként a klub érdekét nézzük, de mielőtt utálkozunk, szidunk és űzünk valakit azért gondoljunk bele az ő sztorijába is.
Én konkrétan sosem utáltam. Sok Pool meccset néztem régebben(gyerekkori másik kedvenc csapatom volt) nagyjából el tudom mondani az ottani teljesítményét. Tényleg voltak nagyon jó meccsei, de ott sem a védekezéséről volt híres és a futómennyiségéről. Olyan középpályások voltak mellette, mint Henderson és Joe Allen például, akiknek minimum két tüdejük volt. Az a csapat elbírt egy fazonszabász játékost, akinek nem kellett védekezni, mert 9 másik olyan futóteljesítményt rakott le, amit kevés PL csapat.
Hát néző pont kérdése ez is. A Bayern-ben én úgy tudom nem volt rossz, akkor nyertek BL-t és ő egy jó csere volt, az egyik első akihez nyúltak. Ha kevesebb lett volna a fizuja simán megtartják. Szóra se volt arról hogy el akarják üldözni. Annyiért nem kellett nekik és ennyi.NovaProspekt írta: ↑2022.01.07. 22:15:36Coutinho a Bayernben miért nem tudott pl. ugyanúgy semmit sem alkotni (azon kívül, hogy kitömte az ilyen Augsburgokat)? Ott volt egy évet. Ja vagy egy év kevés volt, hogy kiheverje a barcelonai traumákat? Hát egy focista profi karrierje úgy 10-15 év, abból 1 évet hagyni lefolyni a klotyón finoman szólva luxus. És ugyanúgy azt láttam rajta, hogy akkor tud sziporkázni, és két gólt lőni, amikor a volt csapatának MÁSOK, ő helyette már berámoltak 6 gólt akkor, amikor még volt tétje a meccsnek. Ha már zéró a nyomás, mindjárt ő is tud azért gólt lőni (az se baj, ha amúgy a saját csapata az ellenfél).
Az árat, a fizut én fel sem hoztam most, nem is szeretném.
Ez a vitánk hasonlóan alakul, mint a Riqui Puig topikban párhuzamosan zajló vita. Igen, Coutinho egy rossz közegbe érkezett, nem a posztján játszatták (mi a posztja egyáltalán? Azóta sem derült ki - mindenki máshol vélte ideális helyen látni a varázslónkat; szerintem ő egy klasszikus tízes), lesérült, elment a kedve. Riqui-t meg nem játszatta az edző, eltört benne valami, stb... én tudok empatikus lenni, de nem szeretnék túlzottan, mert a versenysport nem egy empatikus műfaj.
Ki lett fejtve itt már sokszor, hogy ki mit hogyan hibázott. De a játékos hibázott a legkevesebbet.NovaProspekt írta: ↑2022.01.07. 17:12:03Én megírom, miért baromi ellenszenves nekem: mert mentálisan nulla. Ennyire tehetséges, és mellé ennyire akaratgyenge focistát keveset láttam...
Olyan tulajdonságot említesz, amiről ő nem tehet, legalábbis szerintem. Ez lehet egy velünk született adottság, vagy kisgyerek korban alakul ki, de akárhogyan is, nemigen fejleszthető. Nem olyan, mint a beszédhiba vagy a rossz testtartás.NovaProspekt írta: ↑2022.01.07. 17:12:03Én megírom, miért baromi ellenszenves nekem: mert mentálisan nulla. Ennyire tehetséges, és mellé ennyire akaratgyenge focistát keveset láttam.
Mondjuk emlékszem, hogy hasonlóan Dembeléhez ő is cirkusszal igazolt ide. Nem volt hajlandó Liverpoolban pályára lépni, kamu sérülései voltak emiatt, stb. Tehét valahol utolérte őt a sors keze, ahogy minket is.Kalapos írta: ↑2022.01.07. 16:57:26Nem tudom mivel érdemelt ki utálatot, de soha nem is fogom megérteni. Személyesen soha semmi rosszat nem tett, és csendben csinálta a dolgát.
Sajnálom és sok szerencsét, már előbb mennie kellett volna. Sőt ide se jönnie a Liverpoolból.. úgy is jobban járt volna de azért egy BL így is leesett neki
Az hogy top3 legrosszabb az igaz, az ára miatt abszolút igaz. Köszönjük meg Bartonak, ne Philip Coutinhonak..
Én megírom, miért baromi ellenszenves nekem: mert mentálisan nulla. Ennyire tehetséges, és mellé ennyire akaratgyenge focistát keveset láttam. Addig sziporkázik a gyerek, amíg egy negyedik-ötödik-hatodik Liverpoolban kell cirkuszi mutatványost játszania, amint viszont lenne valami tét, bárminemű felelősséget kellene vállalni, összeroskad. És amint nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő gondolta, leblokkol és használhatatlanná válik. Egyáltalán nem csinálta a dolgát. Ha csinálta volna a dolgát, ez az ember most oszlopos kezdő lenne itt Xavi alatt, és nem Jutglák meg Nicok lopnák el előle a helyet, ne vicceljünk már.
Szerintem felé nem nagyon megy utálat, inkább az őt leigazoló emberállat felé.Kalapos írta: ↑2022.01.07. 16:57:26Nem tudom mivel érdemelt ki utálatot, de soha nem is fogom megérteni. Személyesen soha semmi rosszat nem tett, és csendben csinálta a dolgát.
Sajnálom és sok szerencsét, már előbb mennie kellett volna. Sőt ide se jönnie a Liverpoolból.. úgy is jobban járt volna de azért egy BL így is leesett neki
Az hogy top3 legrosszabb az igaz, az ára miatt abszolút igaz. Köszönjük meg Bartonak, ne Philip Coutinhonak..
Sajnos ezerszer jobban örülök a távozásának én is, mint az ide jövetelének. Ritka az ilyen szinten nyámnyila alak, mint ez a gyerek.
Elsősorban amiatt váltott, mert ki akar jutni a VB-re, ez motiválja leginkább. Ha ehhez egy Villaban kell focizni, akkor ott játszik. Egyébként most már csapattársa Douglas Luiz, akivel állítólag nagy spanok, plusz gondolom az se utolsó indok, hogy Gerrard lesz az edzője, nem mellesleg végre "hazatérhetett" a PL-be, még ha nem is a Poolba. Szóval nem hiszem, hogy ne érezné magát jól. Itt minden volt csak boldog nem. Pszichológushoz járt, látványosan nem feküdt/ment neki a játék, nem csodálom, hogy elvágyódott.
Valóban nem állnak rosszul, de ehhez az igazoláshoz azért Cou játékán kívül az is kellene, hogy a Barca a piacon vissza nyerje a nevét, mert amíg köztudott hogy játékost nem tudunk nevezni annyira nagy a gáz, addig kérhetünk 40 milliót, kiröhögnek majd kb ingyen oda adjuk hogy csak fizetést spóroljunk..geridoss írta: ↑2022.01.07. 12:36:00Nem biztos az, azért az angol klubok viszonylak jól állnak anyagilag. Még a középcsapatoknál is repkednek a 10 milliók. Ha meg beválik a brazil, akkor a 40 millió nem sok érte. Mert amúgy remek játékos, csak mióta leigazoltuk elfelejtett még egyeneset is belerúgni a labdába.