Andris írta: ↑2022.01.22. 22:41:25
Én egyáltalán nem azt várom, hogy a csapat is így álljon hozzá.
De ilyen nincs is. Nem is értem, hogy ezt miért írtad.
Ez szurkolói preferencia, annak teljesen valid, sőt szerintem az igényes focikedvelő ismérve. És csak azért írtam le, hogy alátámasszam ezzel is, miért vagyok elégedett a Xavi által vélhetően kijelölt úttal, hogy nem csak akárhogy akarja elérni az eredményt, hanem konkrét és nekem tetszetős stílus mentén.
Úgy értettem, hogy ha ezzel áltatjuk magunkat, hogy de jó az irány, csak hát kikapunk, az nem túl jó dolog.
Persze lehet most egy ilyen fejlődésvárásnál ez a szint, de előbb utóbb eredmények kellenek.
Nem csak azért, hogy mi szurkolók örüljünk, hanem mondjuk azért, hogy Xavi pl hosszútávú legyen.
Idén rendben van ha nincs trófea, de ha a következő szezonban sem, az már probléma. Nem nekem, mert nem annyira hat meg ez a csapat már, hanem Xavinak.
Ki fogják kezdeni, így működnek a szurkolók, csak Xavival nyílván türelmesebbek.
Ha toltunk volna egy ilyen januárt, ilyen játékképpel Koemannal már máglyán égne.
Nálam egy út van.
Arra szánni ezt a tavaszt, hogy a Piqué-Alba-és legfőképpen Busqets hármast kivezetni a csapatból. Erre kellene koncentrálni, kupákra már nem kell ugyebár.
A másik út, hogy elhitetjük magunkkal, hogy ezek az öregek a megoldások, és nincs náluk jobb megszerezhető vagy használható ember. És hagyjuk, hogy emiatt rajtunk nevessen a focivilág.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."