A fizikai gondjaink azért nem ebben a szezonban kezdődtek, Koeman első szezonjában, de még korábbi években is látszott már, hogy 1-1 félidőre vagyunk jók, ha meg bl-t kellett játszani egy velünk egy szintű (vagy inkább magasabb) csapattal, akkor nagyon alul maradtunk fizikálisan is. Itt most nem arra gondolok, hogy nem ütköztük szét a kp-n az ellenfelet, hanem hogy láthatóan nem volt erő bennünk a meccs nagy részében.
Erre a szezonra ez azért is lehet látványos, mert nagyon sok az új, fiatal srác akik hirtelen az első csapatban, és a kezdőben találták magukat. Gavi és Nico is hirtelen lett alap ember, de most Abdee, Jutglá, Ilias és mondjulk Alvaro is szerepet kap, pedig egy teljes keret esetén, ahol van egyszerre Pedri, Fati, Brait, Ferran és mondhatnám a közben már távozó Agüero, Coutinho duót is ezek a fiúk max a kupában kaptak volna 20 percet. Szóval ők nem nagyon készek még arra, hogy folyamatosan heti 2 meccset is toljanak az első osztályban. Plusz ehhez jön még az hogy sem Busi, sem Piqué nem fiatal, normális esetben szerintem egyik sem játszana már ennyit. De nincs alternatíva sem, így tolják amikor egészségesek. Szóval az esetleges rossz felkészültségen kívül az sem segít, hogy karrierjük csúcsán túl lévő játékosok és 2/3. osztályból hirtelen feljött gyerekek alkotják a kezdőt
Azért mondom, hogy én várnék a következő szezonig mielőtt ítéletet hozunk Xavi munkája felett, mert ilyen körülményekkel szerintem csoda lesz a bl hely. A kupa meg az El engem teljesen hidegen is hagy.