Nem tudom, még hányszor és hány topikba fogod leirni ezt.
En egyebkent egyszer se hallottam Xavitol semmi ilyet, de szivesen megnezem, mert valamirol lehet lemaradtam.
Albat en se szeretem, es nincs is jo formaban, megnezhetnenk Baldet.. de Pique egyaltalan nem jatszik rosszul, kulonosen a Koeman idoszakaban latottakhoz kepest, es kulonben sincs kit odarakni a helyere.
Szerintme nem Xavi es nem mi vagyunk elfogultak az oregek mellett, hanem ti nem lattok mar tisztan az utalattol, meg keptelenek vagytok elengedni egy dolgot akkor is ha semmilyen szinten nem lehet ervelni mellette.
BL helyekert harcolunk foggal korommel, igazolni nincs penz, es Xavi elkepzelesei atultetesenek elso fazisaban vagyunk. Szukseg van ezekre a jatekosokra.
Csak azert nem fogunk lemondani a negyedik helyrol is, hogy neked ne kelljen a bamba Piquet bamulni.
Egyebkent ha mar itt tartunk, en meg a meg sokkal “bambabb” Lenglet Dest parost nem szeretnem bamulni. Akkor most hogy teszunk igazsagot?
PS, sehogy, Xavi az edzo, le kell nyelni a donteseit, barmi legyen, barmelyik heten.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila