Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így van. Persze mindig ki lehet őket mostatni valamivel, ha nagyon akarjuk, de ők voltak a főszereplők a legnagyobb égéseinknél. A 8-2 után pedig már igazán nem lenne keresnivalójuk a csapatban. Maga a nagy Pique böfögte be, hogy itt már nem lehet mismásolni, változások kellenek. Aztán csak ott voltak az idei nagy BL-pofonoknál is a kezdőben, és ott lesznek jövőre is, és még ki tudja hány évig. Szerinem teljesen jogosan van elege ebből néhány szurkolónak, hogy folyamatosan ilyen-olyan indokokkal, de elsumákolják az aktuális illetékesek a valódi megújulást. Aztán még visszahoznak egy Alvést, hogy vele építsük a jövő csapatát.Peter írta: ↑2022.01.23. 16:00:01Véleményem szerint ez sajnos sokkal többről szól, mint az aktuálisnak tünő bambulásról.
Ezzel pontosan az ördögi körben maradunk....ősztől pedig majd azért maradnak tovább az öregek, hogy a BL csoportkör 3.helye meglegyen....így gáncsoljuk ki saját magunkat lépésről lépésre, és ez megy már évről évre....ezért gátjai a fejlődésnek a szent tehenek....
Véleményem szerint ez sajnos sokkal többről szól, mint az aktuálisnak tünő bambulásról.
Ha meg Lenglet berakja a kezdőbe, akkor meg az a baj. Ha bármelyik fiatal hibázik, akkor épp őket szidod, mert hogy milyen ótvar gyenge az utánpótlás, közben meg 17éves játékosokról beszélünk, akik nem képesek hétről hétre jól teljesíteni.visca el barca írta: ↑2022.01.23. 14:18:52Biztos. De had tudjam mar en kinek szurkolok. Csak a jelenlegi helyzetben az egadta vilagon semminek nincs tapsikolni. Alig varom az esti meccset, ahol pikét 20 meg albat 20x korbefutjak, alves elad 30 labdat, buszkecc meg minden kontranal inkabb ter stegenhez passzol. Aztan csodalkozunk h egy hót fhos alaves ellen izgulni kell, hogy meglegyen az x.
Biztos. De had tudjam mar en kinek szurkolok. Csak a jelenlegi helyzetben az egadta vilagon semminek nincs tapsikolni. Alig varom az esti meccset, ahol pikét 20 meg albat 20x korbefutjak, alves elad 30 labdat, buszkecc meg minden kontranal inkabb ter stegenhez passzol. Aztan csodalkozunk h egy hót fhos alaves ellen izgulni kell, hogy meglegyen az x.grgly50 írta: ↑2022.01.23. 14:10:05Te biztos, hogy a Barcának szurkolsz?visca el barca írta: ↑2022.01.23. 13:49:53Xavi sir h nincs alternativaja az oregeknek, ezert kell jatszatni oket. Alba-balde, pique-de jong, alves-dest, busi-nico. Problem solved. Sokkal gyengebbek nem lennenk mint a millioszor leszerepelt nyuggerekkel, dehat ugy latszik o is halveru ahhoz h kitegye a haverjait.
Volt már ilyen, illetve ehhez hasonló. Majdnem nagy ruha lett belőle. Alig vártuk, hogy vége legyen a meccsnek.
Ezeknek a 17-20 éves gyerekeknek a szervezetére méreg ez a megfeszített sorozat terhelés. Itt van rá a bizonyíték. Könnyen lehet, hogy idő előtt nyomorékok lesznek
Te biztos, hogy a Barcának szurkolsz?visca el barca írta: ↑2022.01.23. 13:49:53Xavi sir h nincs alternativaja az oregeknek, ezert kell jatszatni oket. Alba-balde, pique-de jong, alves-dest, busi-nico. Problem solved. Sokkal gyengebbek nem lennenk mint a millioszor leszerepelt nyuggerekkel, dehat ugy latszik o is halveru ahhoz h kitegye a haverjait.
Ezzel a legkönnyebb megindokolni.visca el barca írta: ↑2022.01.23. 13:49:53Xavi sir h nincs alternativaja az oregeknek, ezert kell jatszatni oket. Alba-balde, pique-de jong, alves-dest, busi-nico. Problem solved. Sokkal gyengebbek nem lennenk mint a millioszor leszerepelt nyuggerekkel, dehat ugy latszik o is halveru ahhoz h kitegye a haverjait.
Nem rossz de Brait szerintem nem bír 90et, nálam Torres kezdene plusz megpróbálkoznék Frenkievel Pique helyén.Andris írta: ↑2022.01.23. 12:09:10Stegen
Alves, Piqué, Araujo, Baldé
Busquets, Frenkie, Pedri (Nico)
Abde, LdJ, Braithwait
Én ezt tenném fel ma. Alba pihenjen egyet, amúgy is elvileg fáj neki valami. Baldénak meg kéne a játék. És ki ellen, ha nem egy Alaves ellen (19. helyezett)?
Pedrinél most nemtom, mennyire kell pihentetni, Nico ott van tartalékba bárki helyett, de Frenkienek mindenképp kéne a játék és az önbizalom.
Az elülső hármas meg szerintem a leginkább gólerős hármas lehet a keretből, ha mögöttük azt csinálja a csapat, amit kell.
Köszi, ja látszik hogy 8-9 játékos is hiányzott egyszerre valamikor és 60-at írnak a tavalyi szezonra.IscoDisco írta: ↑2022.01.10. 14:20:31Hirtelen ezt találtam:
https://www.marca.com/en/football/real- ... b4598.html
Ne haragudjatok, nem.tudom hogy.kell linket másolni.Lehetne jogos, de...Ha széthajtod az alapból nem fiatal kezdő játékosaid, mert minden meccsen játszaniuk kell, akkor ugyanott vagy, ahol a part szakad.
Csak nem mindegy, hogy ki mennyi időre, és mikor?IscoDisco írta: ↑2022.01.10. 13:51:31Nem is azt írtam, hogy mindent nyertek. Csak Chino-ra reagáltam, mert már nem először hozza fel, hogy a Real hol lenne ennyi sérülttel? Ott az előző szezon példának, hogy jóval előrébb. Ettől még nem nézett ki jól a csapat, nem ezt írtam.NovaProspekt írta: ↑2022.01.10. 13:46:28Hoztak is tehát egy nullkupás szezont, persze lehet köré lírát költeni, ha úgy tetszik.
Hirtelen ezt találtam:
Lehetne jogos, de...
Amennyire követem, tényleg ott is sok a sérült, meg ugye mi is sírunk évek óta, de ez az idei szezon valami brutál.
Nem is azt írtam, hogy mindent nyertek. Csak Chino-ra reagáltam, mert már nem először hozza fel, hogy a Real hol lenne ennyi sérülttel? Ott az előző szezon példának, hogy jóval előrébb. Ettől még nem nézett ki jól a csapat, nem ezt írtam.NovaProspekt írta: ↑2022.01.10. 13:46:28Hoztak is tehát egy nullkupás szezont, persze lehet köré lírát költeni, ha úgy tetszik.
Hoztak is tehát egy nullkupás szezont, persze lehet köré lírát költeni, ha úgy tetszik.IscoDisco írta: ↑2022.01.10. 12:36:00Előző szezont 60+ sérüléssel zárták. Majdnem bajnokságot nyertek és össze hoztak egy BL elődöntőt, ahol a későbbi győztes Chelsea verte ki őket.Chino írta: ↑2022.01.10. 11:02:24A Real ott lenne ahol ha a szezon eleje óta rendszeresen 10-17 hiányzóval küszködne, akikből 4-5 a kezdőcsapatból esett ki és a meccsekre 6-7 játékost kellene folyamatosan a Castillából felhozni!? Vagy ha egy Vinicius+Benzema duó folyton hiányozna? Kb. ott tartanának mint mi jelenleg.
Előző szezont 60+ sérüléssel zárták. Majdnem bajnokságot nyertek és össze hoztak egy BL elődöntőt, ahol a későbbi győztes Chelsea verte ki őket.Chino írta: ↑2022.01.10. 11:02:24A Real ott lenne ahol ha a szezon eleje óta rendszeresen 10-17 hiányzóval küszködne, akikből 4-5 a kezdőcsapatból esett ki és a meccsekre 6-7 játékost kellene folyamatosan a Castillából felhozni!? Vagy ha egy Vinicius+Benzema duó folyton hiányozna? Kb. ott tartanának mint mi jelenleg.