Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lehet benne ez is, de a fiatalnak is meg kell tanulni ésszerűen beosztani az erejét. Ez az élet minden területére érvényes!
Na most kitüntető figyelemmel követem majd őket
Na ez érdekes lehet. Dest bizonyíthat, FDJ meg reméljük megtalálja magát.
Andris írta: ↑2022.01.23. 19:50:09
Neharagudj, de mi köze van a nyilatkozatoknak ahhoz, hogy mit csinálnak a pályán? Én látom hogy mennyire irritálnak téged, de ez a te személyes problémád, nem az övék. Nálam is vannak - voltak ilyen játékosok, ez van sajnos.
Nyilván ezt akkor nagyon másképp látjuk, de ez legalább egy konkrét dolog, nincs mit érvelni. Én úgy látom, hogy megszakadnak a csapatért. Sajnos sokszor hiába. Te meg nem.
Neharagudj, de mi köze van a nyilatkozatoknak ahhoz, hogy mit csinálnak a pályán? Én látom hogy mennyire irritálnak téged, de ez a te személyes problémád, nem az övék. Nálam is vannak - voltak ilyen játékosok, ez van sajnos.csababarca írta: ↑2022.01.23. 19:33:04Én is így látom, főleg, amikor rezzenéstelen arccal nyomják bele meccs végén a sablon válaszokat egy egy zakó után a kamerába.
Vagy amikor Busquets az összes kontránál sétál, jobb esetben kocog hátra.
Írtál olyasmit, hogy nincsenek jobbak náluk, addig játszanak.
Ha 5 évig nem lesz náluk jobb, akkor 5 év múlva is őket kell nézni?
(ez csak akkor áll persze, ha annyira elfogultak maradunk velük, hogy még mindig ilyeneket beszélünk hogy ők jókatyaég)
Nincs jelentősége igazából a vitának, mert Ti fogtok nyerni. Olyan értelemben, hogy ezek a játékosok még évekig boldogítanak titeket, aztán jövőre se fogunk mást hallani, hogy lassan majd jön jobb, akkor kiszorulnak.
Hát persze.
Írtad azt is hogy máshol is játszanak az öregek.
Igaz. De milyen színvonalon? EGy Modric pl sokadvirágzását éli a realban. Dinamikus, tempós, pattog, akar. És ami fontos, ha kifullad lecserélik.
Nálunk meg még ezt se.
Én is így látom, főleg, amikor rezzenéstelen arccal nyomják bele meccs végén a sablon válaszokat egy egy zakó után a kamerába.
Igen, őszintén úgy gondolom, hogy igen.csababarca írta: ↑2022.01.23. 18:16:55őszintén úgy gondolod, hogy pl Piqué a kulcs a negyedik helyhez?
ez az öregek múlik tényleg?
Nem akarjátok megérteni a mondandót, Peter is leírta, ördögi kör amiben vagyunk.
homokba dugjuk a fejünket, és hiszünk abban, hogy az öregek a stabil pontok.
hosszútávon Pedrire, Gavira, Nicora olyan mentális gátat rakhat ez, ami zajlik a klub körül, hogy rosszul fogunk járni.
ezer példát tudnék írni, akár aktuálpolitikait is, hogy milyen módon gondolkoztok, gondolkozik a klub az öregekről, de mivel 4-5 éve erről pofázunk páran, és akkor is azzal nyugtattatok minket, akik kritikusan írtunk, hogy nyugi, 1-2-3 év és már nem lesznek.
erre itt van 5 évvel később, és jobban számolunk velük, mint valaha.
És mondjuk el lehetne kezdeni ott a dolgokat, hogy Xavi nem játszatja őket orrvérzésig.
kezdő lépésként ez sem lenne rossz, akkor látnánk a szándékot.
Abban vitáznék veled, hogyha nézed a meccseket, láthatod kiket kell lecserélni a második félidő második felében fáradság miatt. NEM AZ ÖREGEKET!!Sonoma írta: ↑2022.01.23. 18:12:40A baj, hogy nincsenek erős igazolások a " legendák" posztjaira.
Akik meg vannak Garcia vagy FdJ nem tudják kiszorítani őket.
Viszont a "legendák" nem bírnak 90 percet végig tolni, Xavi meg nem lépi meg a cseréjüket bármennyire is elfáradnak és/vagy rosszul megy a játék nekik. Értem én, hogy kell minden egyes pont, de miattuk (is) ül le a játékunk sokszor a második félidőben.
őszintén úgy gondolod, hogy pl Piqué a kulcs a negyedik helyhez?
igen, ket meccsel kevesebbet jatszottunk a tobbieknelvisca el barca írta: ↑2022.01.23. 18:03:25A kis kedvenceiddel jelenleg 7. helyen vagyunk a tabellan, gondoltam szolok, hatha lemaradtal valamirol. Ezzel még a konfetti ligába se tudnank elindulni. Szuperkupan eltaknyoltunk, kupabol kiestunk. Valamit kihagytam?
Mellesleg en meg azt unom h ezeket az immaron vesztes jatekosokat mosdatod minden topicban, megsem rugok beled minden hozzaszolasomban.
A baj, hogy nincsenek erős igazolások a " legendák" posztjaira.Peter írta: ↑2022.01.23. 16:00:01Véleményem szerint ez sajnos sokkal többről szól, mint az aktuálisnak tünő bambulásról.
Ezzel pontosan az ördögi körben maradunk....ősztől pedig majd azért maradnak tovább az öregek, hogy a BL csoportkör 3.helye meglegyen....így gáncsoljuk ki saját magunkat lépésről lépésre, és ez megy már évről évre....ezért gátjai a fejlődésnek a szent tehenek....
A kis kedvenceiddel jelenleg 7. helyen vagyunk a tabellan, gondoltam szolok, hatha lemaradtal valamirol. Ezzel még a konfetti ligába se tudnank elindulni. Szuperkupan eltaknyoltunk, kupabol kiestunk. Valamit kihagytam?
De mit értesz megújulás alatt? Alba, Piqué, Busquets a szerződésük miatt eladhatatlan (Sergi Roberto is, a meghosszabbítása is anomália lenne, de könyvelői zsonglőrködés miatt akarja a klub). Úgyhogy az egyedüli megoldás, ha saját maguktól visszavonulnak. Akkor viszont pótolni kellene őket, de ezt a feladatot a csapatok szimbolikus módon oldják meg - olyan papírlapokért cserébe, amin sok nulla van és az Európai Unió szimbóluma. A Barcelonának pont ilyen eszközei nincsenek. Úgyhogy mivel kell a játékos, maradnak, az meg igazán nem őket minősíti, hogy a játékosállomány gyengesége miatt bérelt helyük van a kezdőben.LG írta: ↑2022.01.23. 17:01:48Így van. Persze mindig ki lehet őket mostatni valamivel, ha nagyon akarjuk, de ők voltak a főszereplők a legnagyobb égéseinknél. A 8-2 után pedig már igazán nem lenne keresnivalójuk a csapatban. Maga a nagy Pique böfögte be, hogy itt már nem lehet mismásolni, változások kellenek. Aztán csak ott voltak az idei nagy BL-pofonoknál is a kezdőben, és ott lesznek jövőre is, és még ki tudja hány évig. Szerinem teljesen jogosan van elege ebből néhány szurkolónak, hogy folyamatosan ilyen-olyan indokokkal, de elsumákolják az aktuális illetékesek a valódi megújulást. Aztán még visszahoznak egy Alvést, hogy vele építsük a jövő csapatát.![]()
Így van. Persze mindig ki lehet őket mostatni valamivel, ha nagyon akarjuk, de ők voltak a főszereplők a legnagyobb égéseinknél. A 8-2 után pedig már igazán nem lenne keresnivalójuk a csapatban. Maga a nagy Pique böfögte be, hogy itt már nem lehet mismásolni, változások kellenek. Aztán csak ott voltak az idei nagy BL-pofonoknál is a kezdőben, és ott lesznek jövőre is, és még ki tudja hány évig. Szerinem teljesen jogosan van elege ebből néhány szurkolónak, hogy folyamatosan ilyen-olyan indokokkal, de elsumákolják az aktuális illetékesek a valódi megújulást. Aztán még visszahoznak egy Alvést, hogy vele építsük a jövő csapatát.Peter írta: ↑2022.01.23. 16:00:01Véleményem szerint ez sajnos sokkal többről szól, mint az aktuálisnak tünő bambulásról.
Ezzel pontosan az ördögi körben maradunk....ősztől pedig majd azért maradnak tovább az öregek, hogy a BL csoportkör 3.helye meglegyen....így gáncsoljuk ki saját magunkat lépésről lépésre, és ez megy már évről évre....ezért gátjai a fejlődésnek a szent tehenek....
Véleményem szerint ez sajnos sokkal többről szól, mint az aktuálisnak tünő bambulásról.