Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Értesítések: Eric Garcia likeolta a hozzászólást.visca el barca írta: ↑2022.01.24. 08:09:23Annyira rossz nezni h elol milyen gyenge jatekosaink vannak h felemetes... Egy barcelonahoz egy sterling haaland salah trio dukalna, erre van egy 3. osztalyu egy sevilla kispados meg egy city kispados... Torres nagyon gyengecske volt. Senkinek ne legyenek illuzioi, pep nem hulye, nem azert engedte el, mert menni akart...
Kicsit védem Torrest, szerintem ő inkább jobb szélső, mint balos. Albával nagyon nem értették meg egymást. Viszont F.DeJong nagyon elkapja és érzi ezeket a gyors bemozgásokat a 'vonalak mögé', csak egyetlen gond az, hogy Se Piqué, se Busi(Pláne Alba) nem passzolja oda ilyenkor. Szerinem egy meccsen legalább tizszer beindul Frenkie, de soha nem kap labdát belőle. Pedig mind 1v1 szitut hozna ki a kapussal szemben. Nem értem, hogy ezeket miért nem lehet megjátszani ilyenkor? Annyira órdítanak(legalább is a képernyőn keresztül). És pont ugyanez volt Griezzmannal is.. Rengetegszer csinálta meg magának a helyet az ilyen beindításhoz, de soha a büdös életbe nem kapta meg így...visca el barca írta: ↑2022.01.24. 08:09:23Annyira rossz nezni h elol milyen gyenge jatekosaink vannak h felemetes... Egy barcelonahoz egy sterling haaland salah trio dukalna, erre van egy 3. osztalyu egy sevilla kispados meg egy city kispados... Torres nagyon gyengecske volt. Senkinek ne legyenek illuzioi, pep nem hulye, nem azert engedte el, mert menni akart...
Köszi!csababarca írta: ↑2022.01.23. 23:46:27ahogy néztem európaiak nem játszanak.
de lesznek kupameccsek, mármint francia kupát láttam kiírva, meg még február elején spanyol kupa meccsek is lesznek.
ahogy néztem európaiak nem játszanak.
Akkor ez hosszú és "izgalmas" félév lesz.
Valaki tud erről infót? Azt tudom, hogy az amcsi selejtező megy, de UEFA-szinten nem találtam semmilyen válogatott meccset. Az európai válogatottak játszanak a szünetben? Főleg nyilván a spanyol poén, mert lassan megint mi vagyunk a spanyol válogatott.
Szerintem tök változó. Volt amikor azt éreztem, h szerencsénk van, volt hogy meg szerintem csak a szerencsénk miatt nem lett meg a három pont.sansz írta: ↑2022.01.23. 23:04:58Én tartom, hogy egy ideje óriási szerencsénk van meccsről meccsre Nulla helyzetekből szorosak a meccseink, vagy nyerjük is őket. Egy éve ősszel az volt a gond, hogy tíz helyzetből 9et kihagytunk, kapufákról kifele pattogott a labda.
Most a nulla helyzetekből érkeznek gólocskák. Az a baj, hogy míg az előbbi nem tart örökké, menni fognak a gólok egyszer, addig most ebben nem lehet bízni. Minden kiesőjelöltet nem lehet mákkal végigverni.
Baldé amúgy sérült, vagy miért tűnt el ennyire? Araujo mellett szerintem a legígéretesebb volt, egy jó Albánál sem mindenben rosszabb, de egy gyenge Albát röhögve pótolna.
Sajna nem, de azóta megnéztem én is. Én nem örülök, hogy szünet van, mert ez gondolom válogatott szünet. Szerintem ez rosszabb így, mint egy hét sima szünet lenne, mondjuk szombaton bajnokival.bence0330 írta: ↑2022.01.23. 23:06:00Szerencsére 2 hét múlva jön a következő meccs, de lehet, hogy te is így értetted. Tényleg nagyon, de nagyon jól fog jönni a fent leírtak alapján. Igaz, az Atleti lesz, de akkor is, jobb passzban lehetünk, és lesz egy Gavink is, akire egyre inkább azt mondanám, hogy a csapat kulcsemberévé kezd válni, főleg tempóban. Ha ő nincs, vagy épp nem jó napot fog ki, akkor vagyunk lassúak.
Szerencsére 2 hét múlva jön a következő meccs, de lehet, hogy te is így értetted. Tényleg nagyon, de nagyon jól fog jönni a fent leírtak alapján. Igaz, az Atleti lesz, de akkor is, jobb passzban lehetünk, és lesz egy Gavink is, akire egyre inkább azt mondanám, hogy a csapat kulcsemberévé kezd válni, főleg tempóban. Ha ő nincs, vagy épp nem jó napot fog ki, akkor vagyunk lassúak.
Az öregek erőbeosztása is vezető helyen szerepel a lassú játék kialakulásában....évekig ment a Messi majd megoldja.....jelenleg és a jövőre nézve nem zsenire épülő játékhoz kell(ene) berendezkedni....ez pedig hosszabb távon más stílusú játékot igényelne....gyors, lendületes, dinamikus, intenzív játékot....ezt pedig csak olyan csapat képes játszani, ahol meccs közben nem az ésszerű erőbeosztásra kell koncentrálni, hanem a lendületes játékra.