LG írta: ↑2022.04.09. 17:52:30
.
Viszont az figyelemreméltó, ahogy Xavi és a csapatársak nyilatkoznak róla. Remélem összejön a dolog olyan feltételekkel, amilyenekkel mindenki jól jár.
Nem neked szól, de erre a gondolatra reflektálnék. Mennyien ugrottak rá a mocskolódóvonatra, amit részben Laporta gerjesztett. Pénzéhes, buta, antisportember, nem edz rendesen stb.
Aztán most kiderült,hogy példásan edz, a társai emberileg és szakmailag is nagyon kedvelik. Pontosan ezért nem szabad messzemenő, bulvárhírekre alapozott következtetéseket levonni egy játékosról.
És ezért nem kéne Laportának úgy nyilatkozgatnia,mint valami maffiafőnök és sértődött kisgyerek keverékének.
Én nem bánom, ha elmegy, nem vitatom az erényeit, nem vitatom,hogy más támadók nélkül benne volt egyedül veszély. Nekem speciel szimpatikus, szorgalmas gyereknek tűnt mindig, a lejáratókampányt is jól viselte.
Ugyanakkor én nem hiszem, hogy innentől ne lenne majd sokat sérült. Van javuló tendencia, már az előző idényben is sokat játszott, de szerintem sosem lesz teljes szezonos ember.
Jól szolgál ki és emellett van veszély a játékában(ez nem azt jelenti,hogy sokat lő kapura,hanem,hogy a védelemnek nagy figyelmet kell ráfordítania,hogy ne hagyják szabadon pl), de ígyis nagynak érzem rá ezt a nadrágot. Dortmundban sem láttam benne az extrát, nálunk se és sokkal jobb nálunk nem is lesz. Most azért rendesen kivette a részét,hogy biztos BL helyen legyünk, ez korrekt lezárása lenne a kapcsolatnak, a helyére meg kell szerezni valakit, az se baj,ha nincs túlsztárolva és nem fizetünk 100 misit.
Amúgy én tartom,hogy Trincao nem volt rossz vétel, megnézném Xavi alatt mit hozna ki magából. Nem Angliába való,ez egyértelmű is volt, de azt minimum tudná hozni,amire most Dembelét tartjuk.