2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem a kolléga nevében szeretnék válaszolni,csak az én meglátásom hozzátenni.
ezt pofaztam tegnap en is. mi az ilyen meccseken mindig pontot vesztunk.Messithebest írta: ↑2022.08.15. 00:01:54Hát igen, a Madrid legnagyobb erőssége megint kimutatkozott. Egy olyan meccset nyertek meg már isten tudja hanyadjára, amin bűnrosszul játszottak. Ebben még mindig fényévekre vagyunk tőlük, ezt tegnap is láthattuk.
De van ellenérv, ha hülyeséget írsz, csak aztán utólag magyarázkodsz, hogy nem azt írtadKassandra írta: ↑2022.08.12. 14:11:54
Nem tudsz mennyiségi különbséget tenni pár 10/100 vezető, alkalmazott, és több millió szurkoló között, vagy nem akarsz?
És melyik klubnak milyen szurkolói vannak? meg tudod állapítani, vagy csak általánosítasz, ami nem szokott jóra vezetni, lásd történelem. Persze tudom én, hogy értitek, csak jobb ez így, mint elismerni amit írtam, ha már ellenérv nincsen.![]()
Nem tudsz mennyiségi különbséget tenni pár 10/100 vezető, alkalmazott, és több millió szurkoló között, vagy nem akarsz?
Nem, nem beszélek összevissza. Írtam, hogy nálatok a vezetőség részéről, a klub előljárói részéről is megy ez. Ez a lényeg, ők adják a klub gondolatait. A szurkolók mindenhol mindenfélék, rajtuk ilyen szempontból semmi nem múlik.davi10 írta: ↑2022.08.12. 11:37:55Nem értjük, mert összevissza beszélsz. Fifty-fifty, de a Barca szurkolók komplexusosak és folyamatosan az úriemberek klubjával vannak elfoglalvaKassandra írta: ↑2022.08.12. 11:23:54Mondtam már sokszor, hogy szurkolói szinten fifty-fifty, de én a vezetői szintről beszéltem. Persze ha nem akarod nem érted. A reál, meg a barca szurkolók tömegként nézve full egy szinten vannak egymással is, meg a többi top csapat szurkolóival is. Mindenhol van divat, birka, de még szélsőjobbos is az értelmes mellett.![]()
Nem értjük, mert összevissza beszélsz. Fifty-fifty, de a Barca szurkolók komplexusosak és folyamatosan az úriemberek klubjával vannak elfoglalvaKassandra írta: ↑2022.08.12. 11:23:54Mondtam már sokszor, hogy szurkolói szinten fifty-fifty, de én a vezetői szintről beszéltem. Persze ha nem akarod nem érted. A reál, meg a barca szurkolók tömegként nézve full egy szinten vannak egymással is, meg a többi top csapat szurkolóival is. Mindenhol van divat, birka, de még szélsőjobbos is az értelmes mellett.
Mondtam már sokszor, hogy szurkolói szinten fifty-fifty, de én a vezetői szintről beszéltem. Persze ha nem akarod nem érted. A reál, meg a barca szurkolók tömegként nézve full egy szinten vannak egymással is, meg a többi top csapat szurkolóival is. Mindenhol van divat, birka, de még szélsőjobbos is az értelmes mellett.
Alapvetően szurkolói részről nem érdekel ez az egész, szerintem semmilyen fórum nem reprezentál átlag szurkolót. Van ilyen is olyan is, mindkét oldalon.
Ez a kedvenc új baromságom, ami az elmúlt években elterjedt a Real szurkolók között.Kassandra írta: ↑2022.08.11. 18:22:56Pontosan ez a legnagyobb baj a klubotokkal, szurkolóstul, vezetőstúl mindenestül, hogy mindig a Madriddal foglalkoztok, bármi van, ha nyertek, ha vesztetek, mindent a Realhoz mértek, és mindenről Pérez, Franco, meg a spanyol állam/király tehet. Innen fakad a kissebbségi komplexus, ami benne van a klub dnsében, és ezért nincsenek soha nyugodt körülmények a klub körül. Ezen célszerű lenne változtani.
szerk.:Pont emiatt szavazzák meg önmagukból kifordulva a sociok, hogy eladjátok a klub jövőjét, high risk/low reward alapon.
Nem követem a Reált igazán, így ebben nem akarok vitába szállni, de akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy mi sokkal jobban akarnánk rivalizálásból nyerni, mint szimplán legjobbak lenni. A mostani helyzetben lehet, mert savanyú a szőlő már sok éve, és látjuk azt, hogy a Madrid akkor is nyerte a BL-eket, amikor még voltunk olyan jók mi is, meg most is, amikor mi igazi mélységekben voltunk. A tavaszi klasszikó még szerintem erre rá is tett. Ezt nehéz megemészteni nyilván játékosként, nézőként vezetőként is, de azt gondolom, hogy amikor fordítva volt a szitu, akkor Madridnak is tuti, hogy hasonlóan volt savanyú a szőlő, és hasonlóan irigykedett. Te sem akkor méregeted össze a fiuzd a szomszéddal, mikor mindkettőtöknek szép háza és szép autója van, hanem amikor te egy viskóban élsz és egy lovaszekéren jársz, a szomszédnak meg van egy majdnem kastély + erősebb Audi kombója.Kassandra írta: ↑2022.08.11. 19:59:05Bence!
Én úgy látom, a top csapatok nyerni akarnak, esetleg minél jobban szerepelnide alapvetően magukkal foglalkoznak, önmagukat tekintik origónak, sajátmaguk függvényében hoznak döntéseket. Ilyen a Madrid is. Nyerni akar, a legjobb lenni. Ehhez képest a Barca a Realnál akar jobb lenni, őket földbe döngölni, megalázni. Rengetegszer beszélnek a blancokról a az alkalmazottaitok, ez vica versa nincsen meg. Az, hogy a túloldalon sok a komment aBara topicban, nem bizonyít semmit, most uborkaszezon van, rólatok szólnak a hírek, mindenki veletek foglalkozik, nem csak a madridisták. De amúgyis, ezek szurkolók, egy arctalan tömeg, nincs egységes véleménye, a számegyenes mindkét végletét legfedő vélemények vannak benne, és köztes is megtalálható mindegyik. Az élenjárókra, akik a klubot arccal képviselik viszont igaz, amit írtam.
Amit középen írsz, az igaz, így legyen, hajrá! Viszont Laporta személyétől szerintem naivitás nyugodtságot, megfontoltságot várni. Hát a vegasi meccs előtt óriásposzteren üzent a Madridnak!(mert ugye erősen benne volt, hogy megkalapáltok minket, lévén jóval előrébb jártatok a felkészülésben) Xavit egyelőre nem tudom megítélni. Játékos korában ő is sokat beszélt a Realról, edzőként hosszútávon majd még kiderül.
Azért nehéz nem az ősi riválishoz mérni magunkat, akivel ketten domináljuk felváltva a bajnokságot, és kb 20 évig e két csapat nyerte a BL-ek felét. Azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a mi hőskorszakunkban a madridi oldal nem foglalkozott velünk ennyit, már csak azért is, mert pont ma néztem át a madridi fórumra, konkrétan 5 percenként jönnek a hozzászólások a közös topikban.Kassandra írta: ↑2022.08.11. 18:22:56Pontosan ez a legnagyobb baj a klubotokkal, szurkolóstul, vezetőstúl mindenestül, hogy mindig a Madriddal foglalkoztok, bármi van, ha nyertek, ha vesztetek, mindent a Realhoz mértek, és mindenről Pérez, Franco, meg a spanyol állam/király tehet. Innen fakad a kissebbségi komplexus, ami benne van a klub dnsében, és ezért nincsenek soha nyugodt körülmények a klub körül. Ezen célszerű lenne változtani.
szerk.:Pont emiatt szavazzák meg önmagukból kifordulva a sociok, hogy eladjátok a klub jövőjét, high risk/low reward alapon.
Jesszus, átmentem, ez tényleg beteges.visca el barca írta: ↑2022.08.11. 15:45:27Minket sem kell félteni, de menjél át a madrid fórumra. Azt az moslék okádást ami ott megy 0-24ben az irányunkba, én szégyellem...
Minket sem kell félteni, de menjél át a madrid fórumra. Azt az moslék okádást ami ott megy 0-24ben az irányunkba, én szégyellem...
Még ha politikai húzás is, és titkon azt kívánja, hogy rothadjon meg a Barca a harmadosztály bugyraiban, akkor is jó olvasni, főleg, hogy Európától és a médiától mit kapunk, főleg még a Barto-éra miatt. Milanos vagyok, és rengetegszer merül fel ottani cikkek alatt hozzászólásokban a csapat mocskolása bármilyen összefüggéstelen esetek alapján is, csak úgy. Gondolom más csapatoknál is így van, rossz olvasni.