2022.06.12. 21:41:26
Nincs kedvem ctrl+c ctrl+v-zni, úgyhogy T-vel szerintem megfogták az Isten lábát. Kb a modern (védekező?) középpályás definíciója a csávó. Nagyon erős, gyors, agresszív, komoly játékintelligenciája van, és kezd a kapura is veszélyt jelenteni. Más miatt néztem pár Monaco meccset, de néha még így is feltűnt a srác, főleg szezon vége felé. Én pl. nem is egyértelműen csak Casemiro helyén tudom elképzelni, Kroost is simán ki tudja váltani, ő jobban is öregszik. Nagyon jól tör előre, jó a passzjátéka is, szerintem motorként is jól beválhat, ha ott lenne rá szükség.
Én nem hasonlítanám mi 100+ millás igazolásainkhoz, amikor egy 10-es meg egy second striker érkezett kb a két szélre, vagy Messi helyére, vagy tudja a fene, hová, aztán mindenki vakargatta a fejét, hogy hová is tegyék őket. Dembélé tán határeset, 18-ban még úgy tűnt, hogy hiába nem klasszikusan ideillő, nagyon jól is elsülhet. De hát...
T-nek lesz posztja, most még nem brutál lyukba érkezik, de a jövő alappillére lehet, ha sikerül itt is hoznia a szintet, jövőre be lehet lassan építeni. És hát most volt eladó, ha nem csaptak volna le rá, akkor elvitte volna más.
Cama is hatalmas igazolás volt, már idén is úgy lehetett beállítani egy fontos BL-meccsen, hogy nem gyengült tőle a Reál...
Eddig úgy gondoltam, hogy ha összekapjuk magunkat nyáron fizikailag, akkor simán versenyezni fogunk a bajnoki címért, de kezdek elbizonytalanodni. Valami csoda kellene a nyáron...
A Reál meg megmutatta, hogy kell öregen, lesajnáltan behúzni a kupát. Nem ők voltak Európa legjobbjai, de nem sajnálom tőlük, fenomenális dolgokat műveltek, amikor nagyon kellett. Nem csak Benzema...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy