2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pont ugyanolyan felfújt mint a 80 milliós, egyszezonos csuameni. csak róla azóta kiderült, hogy "világklasszis" (szerintetek)
Antony-t állandóan pont Raphinhával hasonlítják össze, eleve ők ketten a válogatott hosszútávú megoldása. Pont ugyanaznap debütáltak ott amúgy, és pont ugyanannyi meccset játszottak, hasonló eredményességgel, szóval reális a sok hasonlítgatás. Szerintem hasonló kategória, bár ugye Antony fiatalabb. A 100 szerintem is durva, 50-70 között látom reálisnak, de hát a MU nincs olyan helyzetben, mint mi, hogy mindenki mindenáron oda akar menni.
Na de a MU nem volt (nincs?) csőd szélén úgy, mint a Barca. Szerintem ezért "hőbölög a világ." Meg az a 150 körüli kiadás majdnem 220, ha Ferrant is beleszámoljuk. Bevétel meg alig több 10+ millióval.bence0330 írta: ↑2022.08.30. 11:33:43Azért vicces, ha ebben a kontextusban nézzük a mi kiadásainkat a nyárról, ami miatt a fél világ hőbölög. Amúgy 11,5 millió bevételük volt a nyáron, és ár eddig 143 körüli kiadásuk, ha tényleg összejön Antony, akkor 243. És nincsenek a BL-ben.Mi azért még szerződéseik miatt javarészt eladhatatlan játékosokkal is több bevételt hoztunk össze, 150 körüli kiadással.
Nekem 1 játékos is rémlik ennyiért.
2 éve ez még igaz volt, de akkor még nagyon fiatalok voltak, azóta kiforrta magát a dolog. Van már elég sok top játékos a posztjukon, Odegaard, Jesus, Saká, lassan Martinelli... a védelemben is kifejezetten jó játékosaik vannak már... Ramsdale is nagyon jó. Ez a keret már nem gyenge.
Azért az Arsenal kezdője nem olyan gyenge, h….
Ehhez azért szerencse is kellene nem kevés. A City vagy a Spurs kerete mélyebb szerintem, ha netalán jön egy sérüléshullám(ami azért minden csapatnál előfordul) akkor az előbbi 2 még mindig tudja pótolni könnyebben az embereket.
szerintem a 4. hellyel már elégedettek lennének,ha behúznák a Spurs előtt. A 3. hely már túlteljesítés. De ha 10 ponton belül végeznek a bajnokhoz képest,akkor kihúzom a dugót a falból,mert az nem a valóság. A city padja erősebb,mint az arsenal kezdője szvsz.
Igen, én is szurkolok az Arsenalnak, szerethető csapat nagyon, talán most ők a legszerethetőbbek független szurkolóként. De könnyen lehet, hogy megint a Tottenhammel kell lebunyózni a 4. helyet, ha ilyesmi helyzet alakulna ki, akkor abban Conte megint nyerne. De ha a CFC-vel, akkor is szerintem Tuchel nyerne. Az Arsenalnak valahogy ki kéne magaslani eléggé ahhoz, hogy ne apróságokon múljon. Ez mondjuk nem lehetetlen, ahogy eddig mennek... :OSinya22 írta: ↑2022.08.27. 20:23:44A PL érdekes lesz idén is.
A Spurs és az Arsenal rendkívül sokat erősödött idénre, tavaly kevés alkalommal láttam őket, de ez az Arsenal elég jónak néz ki, remélem jövőre bl-ben lesznek mindenképp.
A CIty erősödött a norvéggal, de valahogy sok a bekapott gól eddig, sok a rövidzavar hátul. A Pool viszont szerintem sokat vesztett Mané távozásával és azzal, hogy a kp-t nem sikerült megerősíteni. Most annyi sérült van konkrétan 2 értelmes ember ül a padon általában. Kicsit nehéz helyzetben lesznek így hogy ennyire nem gondoskodnak az utánpótlásról ott középre.
A Chelsea nekem kérdőjel, ők meg fordítva csinálták mint a City, eladták az összes 9-est.
Az MU-t én továbbra is kevésnek tartom idén a top4-re, kell jövőre még vagy 3 igazolás és ha Ten Hag tud maradandót alkotni akkor hosszú távon oké lesz, de most szerintem max 5-6. hely.
Ami viszont csalódás az a West Ham, tavaly nagyon jó meccseket toltak, eddig konkrétan 0.
Hát ő nem jött be, ez tény, de hát Saka megoldja a posztot. Jesusnak viszont nagyon örülhettek, elképesztő, amit leművel így, hogy végre kapott egy normális csatárszerepet. A Cityben ő nagyon el volt nyomva, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a különbség. Baromi jó igazolás volt, kíváncsi leszek, tudja-e így folytatni.messideco írta: ↑2022.08.25. 10:48:36Az Arsenal rekordigazolása, Nicolas Pepé megy kölcsönbe Nizzába. Sem Emeryt, sem Artetát nem győzte meg, hogy kulcsember tudna lenni a csapatnál. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy ennyire befürdött az elefántcsontparti játékos.
Az Ágyusok számára folytatódik a küzdelem, hazai pályán a Fulham ellen. Kötelező győzelem a szememben, remélem nem pont most botlik a csapat.
Hihetetlen, hogy még ebbe is képes vagy SR-t és Busit ideképzelni
Náluk egy Busquets, S. Roberto féle játékos már régen a cserepadon szerepelne. Nem kivételeznének senkivel sem, ezért is jár nekik a tisztelet.
Meg a spurs elso golja utan is