Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11
Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
Kessié elvileg 6,5 lesz. Ennyit szerintem is meg kellene kapnia mindenképp az urunak, de azt tippelném, hogy meg is fogja kapni.
A feedben az összefoglaló megerősítette, ami nekem csak homályos emlékekben volt meg, hogy kifejezetten a nagycsapatok ellen, vagy fontos pillanatokban szerez gólokat is, eszméletlen fejben a srác.
No meg hát ősszel kb a megmentőnk volt, mikor ellenállás nélkül jöttek rá az ellen támadói, és úgy állította meg őket folyamatosan, hogy az ember szava elakadt. Most kisebb a jelentősége, mert 4-eket vágunk, és olyan jó a csapatvédekezés, hogy kevés a dolga, de azért még így is a Reál győzelemben is nagyon komolyan vette ki a részét, tényleg teljesen kioltotta Vinit, és erre nem tudom, hogy tempóban és erőben ki lett volna képes még rajta kívül a világon.
Ha véletlen tényleg ilyen 3 körül ajánlanának neki végleg, megértem, ha elmegy, nem is itteni nevelés. Látszik, hogy imádja a Barcát, de azért más mozgatórugók is vannak, biztos, hogy szeretné megbecsülve érezni magát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy