Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy tudom, hogy: ha egy ökölvívót kiütnek, akkor egészségügyi megfontolásból egy hónapig nem léphet ringbe.
végre!
Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
+1Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
A fizetésekről szerintem nem érdemes beszélnünk, egyszerűen nem tudhatjuk,hogy mik a tényleges ajánlatok.
Kessié elvileg 6,5 lesz. Ennyit szerintem is meg kellene kapnia mindenképp az urunak, de azt tippelném, hogy meg is fogja kapni.Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
Szerintem nem kell tartani, furcsa nekünk most ez, de mi ahhoz szoktunk hozzá hogy Bartoék Robiknak dobálnak 10 milliós fizut instantba.Faramuci69 írta: ↑2022.03.24. 06:14:06
Ha igazak a hírek és A klub 3 milliót akar adni, a MU kínál 8-10-et, Araujo szeretne 6-6,5 milliót, akkor elakarják adni. Jön a VB, játszania kell. Ezek szerint az a pénz amit remélnek érte, nagyon sokáig fedézné azt a fizetés különbözetet, amivel a helyére szánt játékos érkezne. Ha Christensen kapana 6,5-et, akkoz az 3,5-el több, mint amit Araujo kapna. Ha a MU adna érte 35-t, akkor érthető, hogy miért gondolkodnak így. Persze túl sokáig nem lehet kivárni. Vagy elviszik, vagy nagyobb fizut kellene adni, ha nem akarunk újabb Dembele ügyet.
Ha a Barca valóban nem emel ezután, akkor ez így fura. Azt hittem hosszú idő után, végre megtaláltuk Araujo személyében a jövő Barca csk-ját. Ja, lehet nem katalán? Esetleg Xavi nem lát benne akkora fantáziát? Vagy ez még mindig az alku része, és valahok 5 misi környékén kiegyeznek?
Araujot meg kellene tartani! Nem minden áron, de tény, hogy ha Kessié, Christensen sokkal többet kap, az feszöltséget okoz. Btw, miért nyilvánosak a bérek?