bence0330 írta: ↑2023.01.15. 20:53:27
Szerintem nem annyira a jóllakottságról van szó. Eleve rossz passzban vannak, kiscsapatokkal is meggyűlik a bajuk folyamatosan. És ez már a 4. meccsünk velük Xavi óta, amikor rajtunk múlik az eredmény, a tavalyit simáztuk, a nyárit játékban simáztuk, az őszinél meg még gyomros után is egy jelentős helyzetkihasználási különbség plusz a védelmünk teljes kidőlése döntött.
Szerintem meg arról. Nincs tűz.
Játékban hányszor nem voltak extrák a BL-ben, és mégis megvolt a tűz, behúzták.
Most meg lötyögnek, el vannak, nem látni, hogy ebből kibillennének.
Persze egy gól változtathat a játékon, ha megremegübk.
Pont amit az elmúlt években hiányoltam tőlünk, most van tűz.
Araujo hátul, Gavi középen-elől megadja ennek az alaphangot.
És mivel viszonylagos jó játék is párosul ehhez, ez egy öngerjesztő folyamat ilyenkor.
jarvis írta: ↑2023.01.15. 20:56:28
Mostmár nagyjából 1 év távlatából nekem abszolút az az érzésem, hogy ez a Gavi-Pedri duó akkor működik igazán, amikor mernek vagányak és tökösek lenni, meghúzni a cselt amit megkell, meg meghúzni a kreatív passzokat, amiket megkell. És emlékeim szerint ez akkor jön ki, amikor de Jonggal vannak kiegészülve, ők hárman szerintem tudnának egy nagyon vagány kis JPG trióvá érni
Legalább egy éve ezt magyarázom, hogy miért nem működőképes a Busi-Pedri-Gavi trió, szemben azzal, amikor a két törpe a hollanddal van a pályán. Ég és föld a különbség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."