Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg arról. Nincs tűz.bence0330 írta: ↑2023.01.15. 20:53:27Szerintem nem annyira a jóllakottságról van szó. Eleve rossz passzban vannak, kiscsapatokkal is meggyűlik a bajuk folyamatosan. És ez már a 4. meccsünk velük Xavi óta, amikor rajtunk múlik az eredmény, a tavalyit simáztuk, a nyárit játékban simáztuk, az őszinél meg még gyomros után is egy jelentős helyzetkihasználási különbség plusz a védelmünk teljes kidőlése döntött.
Legalább egy éve ezt magyarázom, hogy miért nem működőképes a Busi-Pedri-Gavi trió, szemben azzal, amikor a két törpe a hollanddal van a pályán. Ég és föld a különbség.jarvis írta: ↑2023.01.15. 20:56:28Mostmár nagyjából 1 év távlatából nekem abszolút az az érzésem, hogy ez a Gavi-Pedri duó akkor működik igazán, amikor mernek vagányak és tökösek lenni, meghúzni a cselt amit megkell, meg meghúzni a kreatív passzokat, amiket megkell. És emlékeim szerint ez akkor jön ki, amikor de Jonggal vannak kiegészülve, ők hárman szerintem tudnának egy nagyon vagány kis JPG trióvá érni![]()
Kicsit offtopic, de nem úgy volt, hogy nem nézed a Szuperkupát?Andris írta: ↑2023.01.15. 20:54:49Halkan megjegyeznem, h nem csak Lewa, Gavi es Frenkie voltak tanariak, Busi labdaja is tokeletes utemu volt szerintem.annyira jo, hogy a holland nem is igeazan szamitott ra, azert kellett csuszva tovabbitani. Ne legyen felreertes, teljesen komolyan irom, pont ez az utem es sebesseg hianyzik altalaban.
Gyorsan jatszunk a kozeppalyan, Gavi es Araujo kulonosen jok.
Xavi megint a kozeppalya tultoltese mellett dontott a bizonytalan szelsoink helyett, eddig bejon. Azt is megjegyeznem, hogy Araujo nem veletlen van szelen, es Kounde bent. A kis hempergos brazilnak nem sok levego jut, szerintem ez egy nem kicsi otlet, meg ha csak apro reszlet is.
Lehet, h megvan a kölyök posztja.Bob_Marley írta: ↑2023.01.15. 20:49:05Gól, gólpassz 18 évesen. Lewa meg ahogy szokta. Szünet előtt,remek. Lehet szusszanni