2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez tényleg nagyon bosszantó már nekem is...kobold írta:Hello mindenkinek!
Adja valamelyik csatorna a mecset?
Előre is köszi
Van egy olyan érzésem,hogy ma nagyon fognak hajtani a srácok,igyekeznek kárpótólni a rajongóikat(többek közt minket isMardel írta:Üdv mindenkinek..szerény személyem újra itthon, és mi másra jobb hazaérni, mint egy Barca meccsre!! Látom nem utazott Dinho, de sebaj, viszont remélem végre Zambrottát kezdőben láthatjuk!! Mindenkinek jó meccsnézést, kezdődjön a bajnokság(legalábbis számunkra)!![]()
Visca el Barca!!
Félidőben én legalábbis tuti,hogy írok pár dolgotbarca99 írta:Sajnos nincs Sportklubbom. Lesz ma Élő közvetítés? ( Menü/Labdarúgás/Élő közvetítés; csak hogy mindenkinek világos legyen)
Zambrotta jó lesz! Neki kellet volna játszani!Blasko írta:A Barcát 3 éve nem láttam ilyen rosszul játszani.Néhány játékosnak akkora volt az arca hogy alig fért be a stadionba.Ki lehet kapni bárkitől,de nem ilyen játékkal,ezt egy BL GYŐZTES csapat NEM engedheti meg magának. Pozitívum hogy ezután Rijkaard belátja hogy Zambrtottát kell játszatni Belletti helyén, mert a brazilnak csak fellángolásai vannak(lásd a bajorok ellen),ugyanígy vagyok Sylvinhoval(ettő függetlenül nem akarom a vereséget a nyakukba varni).
Más
A SPORTKUB Hétfőn 21 órakor ÉLŐBEN adja a Celta elleni meccsünket.
sport1, sport2, sport klub.sub_bass írta:Melyik adón lesz majd látható a spanyol bajnokság??