Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naná, hogy remegett... a röhögéstől. Én álltam legközelebb Viktorhoz, képzelheted... Teljesen őrült a srácbarcafan írta:csak rontotta a helyzetet, hogy Te is ott voltál, amugy Anti, asszem te videoztad a biliárdos dolgot,... ott is igencsak remegett a kemra...![]()
![]()
Köszi antitökömtuggyami. Kb. ennyit vártam tőled. Annyira maradtam le a lényegről mint Csongor a labdákról.antiimperialista írta:Hát, Bálint ecsém, megnéztem a focisat, és sikerült mindent felvenned, csak a lényegről maradtál le általában![]()
Meg elég sokat remegett a kezedben a kamera. Csak nem maszturbáltál a másik kezeddel? Vagy ráizgultál valakire, és attól remegtél? Mondjuk érthető, hisz ennyi jóképű srácot nem mindig lehet együtt látni...![]()
Esetleg Elisha Cuthbertre gondoltál?
Csodáltam volna ha sikerülTibi1982 írta:nem tudom megnézni, egyik videót sem
Mindenki jobban jár,ha azokat a lövéseket nem látjuk hidd el..Sharkinho írta:Hát pl kicsit megvágom, zenét teszek be. Bazzeg a billiárdnál azért nem lehet egyetlen lökésemet sem látni, mert TE a csaj(oka)t vetted felJa bocs. Egyetlen lökésemet felvetted. Amikor a fehéret kilököm az asztalról. Jellemző. Pont azt vetted fel
Nem, legalábbis nem látszott rajta. De ahogy észrevettem, ő is jól érezte magát.Tibi1982 írta:Attila, még nem gyógyúltam meg teljesen! Amúgy kiváncsi vagyok a vidire! A Gent Zoli beivott???
Drigo Más! csavarhúzó