Eurobarca találkozók!
-
- Director del Fútbol
[auto_cenzúra], a másodikat már nem engedi letölteni a ****** rapidshare!!! Van valami más megoldás?
-
- Director del Fútbol
Naná, hogy remegett... a röhögéstől. Én álltam legközelebb Viktorhoz, képzelheted... Teljesen őrült a srácbarcafan írta:csak rontotta a helyzetet, hogy Te is ott voltál, amugy Anti, asszem te videoztad a biliárdos dolgot,... ott is igencsak remegett a kemra...![]()
![]()

Bálint: köszönöm!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Köszi antitökömtuggyami. Kb. ennyit vártam tőled. Annyira maradtam le a lényegről mint Csongor a labdákról.antiimperialista írta:Hát, Bálint ecsém, megnéztem a focisat, és sikerült mindent felvenned, csak a lényegről maradtál le általában![]()
Meg elég sokat remegett a kezedben a kamera. Csak nem maszturbáltál a másik kezeddel? Vagy ráizgultál valakire, és attól remegtél? Mondjuk érthető, hisz ennyi jóképű srácot nem mindig lehet együtt látni...![]()
Esetleg Elisha Cuthbertre gondoltál?

Ja és szívesen mindenkinek.

- Charlie
- Öreg Harcos
Csodáltam volna ha sikerülTibi1982 írta:nem tudom megnézni, egyik videót sem

esetleg töltsd le...és úgy próbáld.
Rapidshare

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Director del Fútbol
Hát, Bálint ecsém, megnéztem a focisat, és sikerült mindent felvenned, csak a lényegről maradtál le általában
Meg elég sokat remegett a kezedben a kamera. Csak nem maszturbáltál a másik kezeddel? Vagy ráizgultál valakire, és attól remegtél? Mondjuk érthető, hisz ennyi jóképű srácot nem mindig lehet együtt látni...

Meg elég sokat remegett a kezedben a kamera. Csak nem maszturbáltál a másik kezeddel? Vagy ráizgultál valakire, és attól remegtél? Mondjuk érthető, hisz ennyi jóképű srácot nem mindig lehet együtt látni...

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na akkor:
Egy rövid kis Eurobarca-Magyar Barca
Tanuljunk táncolni Krojffal
Viktor alias Korda, Terry Black, Csernus, Tibi bácsi - billiárd közvetítése
Egy rövid kis Eurobarca-Magyar Barca
Tanuljunk táncolni Krojffal
Viktor alias Korda, Terry Black, Csernus, Tibi bácsi - billiárd közvetítése
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2006.08.28. 14:30:51-kor.
-
- Director del Fútbol
Én ráérek, letölteni úgyis csak otthon fogom.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Mindenki jobban jár,ha azokat a lövéseket nem látjuk hidd el..Sharkinho írta:Hát pl kicsit megvágom, zenét teszek be. Bazzeg a billiárdnál azért nem lehet egyetlen lökésemet sem látni, mert TE a csaj(oka)t vetted felJa bocs. Egyetlen lökésemet felvetted. Amikor a fehéret kilököm az asztalról. Jellemző. Pont azt vetted fel

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na akkor Csongort beveszem a VASZ-ba, vagyis a Világ Alkoholistáinak Szövetsége, ahol én vagyok a vezérigazgató 
Monjduk Zolival pénteken meccs közben megittunk vagy pár 5-6 sört, lehet nem kívánta annyira

Monjduk Zolival pénteken meccs közben megittunk vagy pár 5-6 sört, lehet nem kívánta annyira

-
- Director del Fútbol
Nem, legalábbis nem látszott rajta. De ahogy észrevettem, ő is jól érezte magát.Tibi1982 írta:Attila, még nem gyógyúltam meg teljesen! Amúgy kiváncsi vagyok a vidire! A Gent Zoli beivott???
Drigo Más! csavarhúzó
Kivéve, amikor elkavarodtunk Budán, és jó háromnegyed óráig szenvedtünk, hogy visszataláljunk a Fehérvári út környékére... Rohadt lezárások és egyirányúsítás!
Ja, aki beivott, az Csongor barátunk volt!