Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Simán nem,de ha Schumi előtte megy pár körrekordot,akkor jogosan védekezhettek volna úgy,hogy hisz gyorsabb volt! Mindenki látta! Utolérte volna,és le is előzte volna,de már a Safety Car előtt!!! ÁÁÁ nagy szerencsétlenség volt,de utána meg hibáztunk sajnos..doki írta:Csak simán nem adhatta volna át az első helyet,mert csúnya bünti lett volna.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.
Csak simán nem adhatta volna át az első helyet,mert csúnya bünti lett volna.Los Banditos írta:Massa elég sokszor mondta hogy ő is boldogabb lenne ha mindkét cím az övék lenne,és a végén is mondta hogy sajnálja hogy nem tudott segíteni Michaelnek.
Los Banditos írta:Amúgy a Massa a végén azért lassított annyira mert ha mondjuk ott 3 kanyarral a vége előtt megelőzi a lópofikát Schumi akkor átengedi Schuminak a győzelmet és 4 pontot farag a hátrányán.
Azt az összes körben megcsinálhatta volna csak időt vesztett volna vele de az utolsó körben megpróbállta hátha...Tibi1982 írta:Még soha nem szúrkoltam annyira Sumáknak mint tegnap! Csak azt nem értem, hogy miért az uccsó körben-kanyarban tudott annyira rámenni csalonzóra, hogy majdnem megfogta! Lett volna rá 10en akárhány köre, de egyszer sem került olyan közel hozzá, mint a leintésnél!
Na mindegy GO VILLENEUVE, RAIKKONEN, ÉS SUMÁK
Ha megnézed Alonso eléggé elszúrta az utolsó kanyarkombinációt - meg is csúszott kissé - ezért tudott olyan közel kerülni ott Schumi.Tibi1982 írta:Még soha nem szúrkoltam annyira Sumáknak mint tegnap! Csak azt nem értem, hogy miért az uccsó körben-kanyarban tudott annyira rámenni csalonzóra, hogy majdnem megfogta! Lett volna rá 10en akárhány köre, de egyszer sem került olyan közel hozzá, mint a leintésnél!
Na mindegy GO VILLENEUVE, RAIKKONEN, ÉS SUMÁK
Azért - emlékeim szerint nem is egyszer - volt, amikor Schumit hozta újra versenybe a Safety Car... Szerintem az esetek nagy részéből ő jött ki jól. Tegnap nem!ozsimiki írta:Hát hol is kezdjem?noname írta:Az konstruktőri-Vb-cím meglesz, de sajnos már egyre kevesebb esélye van Schuminak a győzelemre, de azért még bízok benne, meg abban h Alonso hibázik. Egy kiesés elég és akár 2 pontra csökkenhet az az előny.
Nem fogom a Safety Car-ra csak,de tény,hogy ha az nincs,akkor Schumi 1.Massa2. Alonso3. és 6pont a hátrány!
De: ha nem hibázik Schumi egy jó nagyot,akkor is vissza jön az utcsó boxkiállás után Alonso elé,szóval szerencsénk sem volt,és hibáztunk is,ez van.
Massa nak óriási grat,tényleg MEGÉRDEMELTE!
Én bízok továbbra is a VB-ben,csökkentek az esélyek,de két kettős győzelemmel meglehet,de Schuminak nem szabad ilyeneket hibáznia többet!(Időmérő+Verseny!)
FORZA SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Nem jo ez a 12 pont a büdös [auto_cenzúra]Melkor írta:Ez nagyon jó! 12 pont!Scorpio írta:Ez nagyon nem jó! 12 pont!![]()
![]()
Ha nem hiszed járj utána de 100000000% hogy a nürburningen voltcps46 írta:A cikk jó, de nem bizonyítja minden kétséget kizáróan, azon felül meg csak az emlékeink harcolnak egymással, szóval én még mindig nem tudom, de megpróbálok utánanézni.Los Banditos írta:Vitatkozni mertek velem?![]()
Cps46 nézd meg amit belinkeltem 100 hogy a Nürburningen volt tisztán emlékszem rá.
Ha megnézem a Nürburgringet, akkor van a buszmegállóhoz hasonló kanyarkombináció, de ezzel még mindig nem vagyok meggyőzve.
Nagyon egyszerű:doki írta:Hát ez a futam elég gyengén alakult Schumi szempontjából,részben az ő hibájából.DE azt nem értettem,hogy miért mentek ki egyszerre a boxba a safety car-nál.
Azért, mert ha egyikük vár még egy kört, akkor csomó ideig a Safety car mögött megy, és csomó helyet veszít. Pl ha azt csinálják, amit az okos Palikék kitaláltak, akkor Massa pontot se szerez.doki írta:Hát ez a futam elég gyengén alakult Schumi szempontjából,részben az ő hibájából.DE azt nem értettem,hogy miért mentek ki egyszerre a boxba a safety car-nál.
A cikk jó, de nem bizonyítja minden kétséget kizáróan, azon felül meg csak az emlékeink harcolnak egymással, szóval én még mindig nem tudom, de megpróbálok utánanézni.Los Banditos írta:Vitatkozni mertek velem?![]()
Cps46 nézd meg amit belinkeltem 100 hogy a Nürburningen volt tisztán emlékszem rá.
Hát hol is kezdjem?noname írta:Az konstruktőri-Vb-cím meglesz, de sajnos már egyre kevesebb esélye van Schuminak a győzelemre, de azért még bízok benne, meg abban h Alonso hibázik. Egy kiesés elég és akár 2 pontra csökkenhet az az előny.